Prosim Vas ktory program je vhodny na tento problem,lebo neviem ktory mam pouzit...Dakujem Vopred
Aky program treba pouzit??
Aky program treba pouzit??
zdravim vas vsetkych....potrebujem pomoc od vas...Stiahol som si video z Youtube-u a chcel by som tam nieco zadabovat resp. nieco nahrat v nom proste v nom rozpravat...Konkretne je to ,,A je to!!''...
Prosim Vas ktory program je vhodny na tento problem,lebo neviem ktory mam pouzit...Dakujem Vopred
no neviem ci sa to da robit v realnom case (cize pojde ti video a ty budes hovorit) - teda urcite da, ale neviem aky soft...
ale ked uz mas tu zvukovu stopu tak do videa ju dokazes dat aj pomocou Windows Movie Maker-a, avsak nie som si isty ci ti tam zostane ta povodna stopa zo zvukom...skor by som ti odporucil Sony Vegas - ten by to mal zvladnut, ale jeho ovladanie je o cosi zlozitejsie...
//dodo.gold:
ale ked uz mas tu zvukovu stopu tak do videa ju dokazes dat aj pomocou Windows Movie Maker-a, avsak nie som si isty ci ti tam zostane ta povodna stopa zo zvukom...skor by som ti odporucil Sony Vegas - ten by to mal zvladnut, ale jeho ovladanie je o cosi zlozitejsie...
//dodo.gold: