Akej znacky nVidiu 8800 GT ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TomAss: Vsimol som si to uz vcera, povodne som chcel na to aj reagovat, ale najskor som si nasiel testy na internete a porovnanie 256MB a 512MB karty. Tie testy boli dost vyrovnane a povedal by som, ze usetrit tisicku za oplati, vzhladom za nejake tie tri percenta vykonu.
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

dnes som si kupil v jednom obchode ASUS EN8800GT 512MB DDR3 a chlapik tam mal este 3kusy Asus + 1XpertVision.Takze ak ma niekto zaujem nech sa poponahla obchod je v Banskej Bystrici ...http://www.dolmen-trade.sk
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

ja som vcera dostal v ageme Asus :) uz to mam doma bohuzial ja doma niesom :D...a hned po chvili som kukol a uz bolo Na ceste...takze som mal asi stastie na posledny kus :D
kelso
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kelso »

Smoake, dik za info. po precitani tvojho prispevku som pozrel do Alzy a ten asus tam mali skladom v pocte 5 kusov, tak som to zobral asi pred 5 minutami :) ... az sa tesiiiiim, ako maly chlapec, heh
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Trošku to tu oživím.. má niekto skúsenosť so značkou Point of View?

Chcel som totiž kúpiť 8800GT od ASUS, no na ňu by som si musel asi peknú chvíľu pčkať, no jeden shop mi miesto nej ponúka údajne lepšiu 8800GT od výrobcu Point of View. Čo je to za značku? Priznám sa, že som sa s ňou ešte nestretol..
http://www.pointofview-online.com/defau ... ent_id=317
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Normalna znacka ako kazda ina, akurat na Slovensku menej znama ako tradicni vyrobcovia ako Asus,Gigabte,MSI
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vďaka.. no už som ju šiel zobrať, ale akurát mi volali z x-ka, že im došli asusky.. čiže nemusím nič čakať a beriem pre mňa osvedčený asus aj keď o cca 120sk drahší.. :)
Daggertail
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daggertail »

no ja som kupil gigabyte 8800GT 512mb ale nie s referencnym chladenim ale so zalman chladicom http://www.tech-hounds.com/review26/fullGB7900GS.jpg tu je foto,aj ked na obrazku je asi 7900GS ale chladic je ten isty,je ovela lepsi nez referencny :wink:

EDIT: este som zabudol,ze je trocha pretaktovana,presny nazov GIGABYTE 8800GT 512MB Turbo Force Edition :)
Napísať odpoveď