steel boots reklamacia

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

steel boots reklamacia

Príspevok od používateľa brainwirm »

ludia mam takyto problem. mam boty steel presne 9 mesiacov, a v ohybe praskli a zrobila sa diera.. na oboch botách presne na tom istom mieste približne v ten istý čas.. akurát im chýbajú aj pliešky na podrážke som ich dakde stratil, a jedna má odtrhnute putko.. myslite že mi ich vyreklamujú?
mam k nim aj bloček aj krabicu normálne.. boha 3 litre som za nich vyhodil.. "kvalita"
/edit boli kremovane normlane ale asi to aj tak nemalo zmysle ketze vrchna vrstva je guma :D ktora sa pekne olupuje...
Prílohy
putko
putko
podražka
podražka
diera detail
diera detail
diera
diera
Point
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

lol neviem ako sa vam moze nieco take pacit .. ja som si kupil halovky a vonku ich rozbil ..neuznali mi reklamaciu..neviem naco su tieto boty ale ked si ich pouzival v podstate podla navodu tak musia
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

no neviem ale podla toho ako te boty vyzeaju bysom povedal ze su na vsetko.. ale popravde nikde som nenasiel ani zmienku o tom na co su tieto boty urcene :D ale napr pri cultoch (to je obdoba) je napisane ze su urcene aj do extremnych podmienok
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

skus poslat. ved po 9 mesiacoch by sa kozene boty (a este taketo) nemali rozbit
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

o steeloch som zatial moc dobrych reci nepocul....kamos mal tiez steely a tiez mu to zacalo praskat v ohybe po par mesiacoch...ja mam culty uz 3 roky a v pohode nic im neni sice uz ich nenosim ale 2 roky som ich nosil urcite...sak skus reklamovat :)
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Urcite to daj reklamovat, steelom sa toto velmi casto stava, mali by ti ich vymenit. A ked nie aspon budes do buducna vediet ze sa treba popozerat po menej znamych ale zato ovela kvalitnejsich znackach. :wink: Ja mam moje steely trochu dlhsie ako ty a odlepuje sa mi podrazka.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nevidím dôvod, prečo by ti to nemali zobrať ako reklamáciu...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Nezabudni argumentovat ze nereklamujes putko a pliesok, ale dieru...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Ked si clovek kupi Steel tak nemoze nic ine cakat :P Treba investovat do Dr. Maertens - stoja asi dva krat tolko ale vydrzia aj 10 rokov v pohodicke :)

edit: Pocul som ze Steel o nizkej kvalite svojich topanok vie a reklamaciu zamerne predlzuje aby od nej zakaznik odstupil. Kamarat mal steely biele ktore po mesiaci dokonaleho udrziavania zozltli... Reklamaciu neuznali pretoze: "Topanky boli vystavene neprimerane silnemu svetlu" :D takuto kravinu som fakt dlho nikde nevidel :P
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Nevidim dovod, preco by ti reklamaciu nemali uznat. A neviem ci ta diera nevznikla aj kvoli soli na cestach, sice su to drsne topanky ale vsetky taketo je dobre na zimu naimpregnovat a po prichode domov umyt a nechat vyschnut(nie pri/na radiatore, ale volne)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

steel je ozaj znacka ako "z dracika". uplne o nicom kvalita. radsej slovensku znacku cult. ja mam moje culty uz 4 roky a drzia pokope bez zmienky poskodenia. akurat spicka je malinko obita a podrazka dost zodrana. no po naboxovani vyzeraju stale ako nove. a podrazka tiez zatial nie je problem. steely nikomu dlho este nevydrzali (aspon co ja poznam). navye tuto reklamaciu kamaratovi neuznali (presne takto sa mu vytvorila diera). ked uz boty, tak dr. martens alebo cult.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

a najlepšie je kúpiť si martensy ak máte niekoho v anglicku.Tam idú aj o 2k nižšie...
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Objednat si z Anglicka je najlepsie riesenie. Ja som si kupil pohodlne DM Industrial polbotky za smiesnych 2700 sk, mam ich od septembra a vyzeraju ako z obchodu nove :) Industrialky su ovela lepsie ako klasiki, nieje vyrazna ocelova spica takze vyzeraju ako slusnacke boty + vnutry maju taku makku vypln takze je treba menej casu na rozchodenie a su teplejsie :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Ano, reklamovat :roll: ale ked uz sa to zamkne, tak si zaspammujem aj ja-uplne najidealnejsie je kupit si nejake normalne topanky :P
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Key5ers0ze napísal:Ano, reklamovat :roll: ale ked uz sa to zamkne, tak si zaspammujem aj ja-uplne najidealnejsie je kupit si nejake normalne topanky :P
normalne boty = tazke boty. no nic pondelok pojdu na reklamaciu :P. len neviem v com budem chodit potom :D v botaskach nedokazem zit a ket nahodof na nove nemam cash :D:D kde naskrabem 5 litrov na marteny :D
c.a.r.n.e.
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa c.a.r.n.e. »

GothaR napísal:Nevidim dovod, preco by ti reklamaciu nemali uznat. A neviem ci ta diera nevznikla aj kvoli soli na cestach, sice su to drsne topanky ale vsetky taketo je dobre na zimu naimpregnovat a po prichode domov umyt a nechat vyschnut(nie pri/na radiatore, ale volne)
podlamna to to u solou ani tak nebude...urcite to skodi ale ja som svoje culty nosil dve zimy a moc som sa o ne zrovna nestaral a su stale v pohode..a co mam par kamosov co maju takze boty aj neznamych znaciek tak co viem tak im drzia...takze podlamna bude problem v znacke Steel

/btw nevedel som ze cult je slovenska znacka :shock:
yoplin
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa yoplin »

ked ti nebudu chcet reklamaciu uznat, tak im nezabudni pripomenut, ze pri zamientnuti reklamacie su povinny reklamovany vyrobok poslat na odborne posudenie do skusobneho ustavu. pocitam ze ich to hned prejde. dalej su povinny ti okamzite oznamit(alebo najneskor do troch dni, toto plati ak predavac nie je opravneny rozhodovat o reklamacii a napr reklamacny tam nie je), ci ti daju novu topanku, alebo ti odstrania zavadu. a co sa tyka natahovania casu reklamacie, tak na vybavenie reklamacie je 30 dni. viac ta nemusia zaujimat
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Nabuduce si kup o cislo mensie. Ak mas steely totalne narvate na nohe zo zaciatku tak sa postupne roztiahnu a budu fajn. Ak mas take, ktore su Ti akurat od zaciatku tak sa Ti spicka prilis ohyba a zacne praskat tak ako v Tvojom pripade.

btw. Kolko dierok? :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

axXis napísal:Nabuduce si kup o cislo mensie. Ak mas steely totalne narvate na nohe zo zaciatku tak sa postupne roztiahnu a budu fajn. Ak mas take, ktore su Ti akurat od zaciatku tak sa Ti spicka prilis ohyba a zacne praskat tak ako v Tvojom pripade.

btw. Kolko dierok? :D
10 klasika
Napísať odpoveď