He was a quiet man
He was a quiet man
Chcel by som troska rozobrat tento film.
He was a quiet Man
Ako ste mu pochopili atd.
Ja osobne som nepochopil, preco sa situacia na konci filmu opakovala(vlastne sa ani neopakovala, lebo tam bola zdrava Elisha), ten 6 naboj na zemi
Dik za komentare.
He was a quiet Man
Ako ste mu pochopili atd.
Ja osobne som nepochopil, preco sa situacia na konci filmu opakovala(vlastne sa ani neopakovala, lebo tam bola zdrava Elisha), ten 6 naboj na zemi
Dik za komentare.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Zjednodušene to poviem takto 
Samozrejme SPOILER
Začiatok filmu je potadiaľ keď mu padne náboj na zem.
Vtedy to končí a začína jeho predstava. Ako si tak predstavuje "čo by bolo keby?" tak začína zisťovať že veta ktorú povedal: Treba odstrániť problémy aby bol zachránený dav (či jak to bolo) neplatí na tých ľudí ktorých chcel zastreliť,ale jediný problém bol on
.. Realita sa potom vracia vtedy keď opäť ten chlap ide okolo toho jeho stola a začne kričať že "som mu vravel nech neodchádza z miesta" .. Keďže pochopil že jediný problém je on tak sa odstrelil..Eto vsio..
Približne takto to chápem ja
Viem že je tam viac čo riešiť a je to na dlhšie 
pekne to rozoberajú na imdb vo fóre
Samozrejme SPOILER
Začiatok filmu je potadiaľ keď mu padne náboj na zem.
Vtedy to končí a začína jeho predstava. Ako si tak predstavuje "čo by bolo keby?" tak začína zisťovať že veta ktorú povedal: Treba odstrániť problémy aby bol zachránený dav (či jak to bolo) neplatí na tých ľudí ktorých chcel zastreliť,ale jediný problém bol on
Približne takto to chápem ja
pekne to rozoberajú na imdb vo fóre
-
Soviet
Darca
Ťažká otázka..Predstavoval si ,ako by si nažíval keby sa čo to stalo. Začal zisťovať,že ľudia ho po celý čas len doňho tlačia ,aby niečo spravil niekam šiel a tak a tak si nevdel predstaviť pekný šťastný život. Jediné čo ho zastavilo pred zabitím tých ostatných bol asi úsmev tej ženy.Invader napísal:No to znie rozumne. Ale preco ztroskotava jeho predstava?
On vedel že ju nikdy nebude mať alebo, že jej nikdy nepovie to čo v jeho predstave a tak sa zastrelil.
Môže to byť takto aj onak..je to ťažké vysvetliť..
Nikto to asi presne nevie.. ja som si to takto nejak vysvetlil
Podla mna osobne to nebola predstava, podla mna to bolo dejova linia reality, ale ked stroskotal na tom ze elisha s nim chodi len preto ze nie je samostratna a utvrdi ho v tom fotka na ktorej tvrdi ze miluje sefa, vracia sa do "normalu" t.j. do cvoka s buchackou, fakt ze scena bola takmer identicka je podla mna len abstrakcia aby ukazali divakovi ze sa vratil do rovnakych sraciek.
Takto osobne si to vykladam ja.
Takto osobne si to vykladam ja.
-
Soviet
Darca
hmm tak ako potom vysvetlíš to že bol opäť na svojom starom mieste, keď pritom bol na vysoko postavenom mieste?mi-chau napísal:Podla mna osobne to nebola predstava, podla mna to bolo dejova linia reality
a chlap opäť opakoval tú istú vetu "vravel som mu nech nikam nejde"
Čítam otom dobré dohady na imdb..a je tam dosť dôkazov nato že to bol len niečo ako "sen do budúcna"
Moc mi to pripomína Donnie Darka.. tiež tam bolo mnoho tvrdení a nikto to nevie poriadne vysvetliť..Niečo podobné bude aj u tohto
Uz som napisal, imo ilustracia.Soviet napísal:hmm tak ako potom vysvetlíš to že bol opäť na svojom starom mieste, keď pritom bol na vysoko postavenom mieste?
a chlap opäť opakoval tú istú vetu "vravel som mu nech nikam nejde"
keby nebola asi by skor dotiahol ten naboj a nie stupil nan. Ak by to bola ta ista situacia musel by on zabit tych kolegov, ale on odpravil len seba.
uz som to spojil
Soviet ova teoria je pravdiva ale aj mi-chau ale takto.
Som si to spojil.
Zacal premyslaj co keby? Predstavil si to tak, ze takeho chlapa ako je on by si taka zena nevsimla a jedine riesenie by bolo, keby ochrnula. Tak isiel touto cestou snivania. Lenze ona mala sancu na uzdravenie a prisla scena so sefom kt. mu povedal, ze co ak ona vyzdravie, co potom. Ze je s nim len preto, ze je ochrnuta. Nechcel tomu verit, ale potvrdilo sa mu to vtedy, ked sa jej opytal, ci ho miluje. Povedala, ze nevie co je laska. A na fotke kde bola ona so sefom bolo napisane- Si moja jedina laska. Preto ta rybicka povedala, "Lhala kur*a". yunak stroskotala jeho predstava a dej sa vracia do reality. A ako vravi soviet, nevidel vychodisko, lebo on sa uz nezmeni a chyba bola v nom.
Soviet ova teoria je pravdiva ale aj mi-chau ale takto.
Som si to spojil.
Zacal premyslaj co keby? Predstavil si to tak, ze takeho chlapa ako je on by si taka zena nevsimla a jedine riesenie by bolo, keby ochrnula. Tak isiel touto cestou snivania. Lenze ona mala sancu na uzdravenie a prisla scena so sefom kt. mu povedal, ze co ak ona vyzdravie, co potom. Ze je s nim len preto, ze je ochrnuta. Nechcel tomu verit, ale potvrdilo sa mu to vtedy, ked sa jej opytal, ci ho miluje. Povedala, ze nevie co je laska. A na fotke kde bola ona so sefom bolo napisane- Si moja jedina laska. Preto ta rybicka povedala, "Lhala kur*a". yunak stroskotala jeho predstava a dej sa vracia do reality. A ako vravi soviet, nevidel vychodisko, lebo on sa uz nezmeni a chyba bola v nom.
-
Soviet
Darca
No tak máme teda dva rozdielne názory na jeden film. Dúfam že napíše ešte niekto svoj názor. Ale ako som napísal, každý bude mať na tento film svoj pohľad. Tak to chcel aj autor spraviť..beztak jedinečný film,ktorý donúti človeka zamyslieť sami-chau napísal:Uz som napisal, imo ilustracia.
keby nebola asi by skor dotiahol ten naboj a nie stupil nan. Ak by to bola ta ista situacia musel by on zabit tych kolegov, ale on odpravil len seba.
približne nejak tak to chápem aj jaInvader napísal: Som si to spojil.
Ale inak tie rybičky boli tiež len jeho halucinácia..lebo keď si všimneš,keď ide polícia do jeho domu tak sú dávno mŕtve. Rybička ho ničila a hustila do neho len zlé veci
Mňa viac zaujímajú otázky typu:
Prečo na konci má v byte taký bordel a pritom na začiatku ho nemal
Čo mal znamenať ten gombík? (čo ním odpálil tú budovu)
Ten gombik. To si predstavoval zase, ze by najradsej celu budovu vyhodil dopovetria, tak mu to liezlo na nervy nevnimajuc ludi aj tych co mu neliezli na nervy. Ale v tom zbadal beziacu elishu a povedala muSoviet napísal:približne nejak tak to chápem aj ja
Ale inak tie rybičky boli tiež len jeho halucinácia..lebo keď si všimneš,keď ide polícia do jeho domu tak sú dávno mŕtve. Rybička ho ničila a hustila do neho len zlé veci
Mňa viac zaujímajú otázky typu:
Prečo na konci má v byte taký bordel a pritom na začiatku ho nemal
Čo mal znamenať ten gombík? (čo ním odpálil tú budovu)
"Dufam, ze jste ji taky nezlomil srdce"
(tomu nechapem preco mu to povedala.)
Hovorila ohladom tej panenky ktorej hlavu drzal v ruke a stlacil fiktivny detonator.
Ale preco mu povedala TAKY ?
K tomu domu: Nemal tam poriadok. Film zacina ako policajti pridu do jeho domu a je cely rozhadzany. Lebo on predtym ako isiel do prace, vsetko porozbijal, lebo ho hnevali a podpichovali tie rybicky, ze to zase nespravil. Policajti prisli do jeho domu az potom, ako sa zabil. A tak aj film konci.