Crysis
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
omg,to si taky lenivy ze si nevies precitat minimalne naroky?lekoklatik napísal:Mno k tej novinke by ma zaujimalo ci by som Crysis spustil na
Intel Pentium 4 2GHz
Ram 1GB
Radeon 9800 128MB SE
Aspon na low bez trhania kedze uz urobili takyto test. Hned ma potesil titulok hra pobezi na bezne dostupnom PC akurat ze moj PC je uz skoro zadarmo ale aj tak..
Mno co myslite? Uplati sa mi zhanat?
Minimálne požiadavky
OS – Windows XP alebo Windows Vista
Procesor – 2.8 GHz alebo rýchlejší (XP) alebo 3.2 GHz alebo rýchlejší* (Vista)
RAM – 1.0 GB RAM (XP) alebo 1.5 GB RAM (Vista)
Grafická karta – 256 MB (ati 9800 alebo nvidia 6800)
Miesto na disku – 12GB
Zvuková karta – DirectX 9.0c kompatibilná
nabuduce pouzi google
-
Daggertail
Light Professional
-
Lord PROXI
King
-
lekoklatik
VIP
WOW. Si nenormalne inteligentny. Esteze som ta stretol. Ale nehovor.Daggertail napísal:omg,to si taky lenivy ze si nevies precitat minimalne naroky?
Minimálne požiadavky
OS – Windows XP alebo Windows Vista
Procesor – 2.8 GHz alebo rýchlejší (XP) alebo 3.2 GHz alebo rýchlejší* (Vista)
RAM – 1.0 GB RAM (XP) alebo 1.5 GB RAM (Vista)
Grafická karta – 256 MB (ati 9800 alebo nvidia 6800)
Miesto na disku – 12GB
Zvuková karta – DirectX 9.0c kompatibilná
nabuduce pouzi google
aj tak Dakujem za prispevky.
Niektore boli tupsie ale predsa
-
Šu-Do
Redeemer
nic take ako prisposobovanie narokov na lacnejsie PC nie je...lekoklatik napísal:WOW. Si nenormalne inteligentny. Esteze som ta stretol. Ale nehovor.. Mam oci a viem kde mam pozerat. Videl som vsak clanok o nejakom prisposobovani narokov k lacnejsim PC a tak som sa opytal ludi ktory sa do toho omnohoh viac vyznaju ci by som to mozno nejakym zazrakom spustil. Mozno ma niekto podobnu zostavu a mozno to nejakym zazrakom alebo patchom alebo co ja viem cim spojaznil. Mna osobne to zaujalo natolko ze som si dnes stiahol demo a musim smutne konstatovat ze hra mi nejde.
![]()
aj tak Dakujem za prispevky.
Niektore boli tupsie ale predsa
-
lekoklatik
VIP
Zle som sa vyjadril..
Hra ide aj na lacno dostupnom PC na high detailoch velmy plynule. Tak som sa teda pytal ci to rozbeham na mojom PC. Precital som si clanok este raz a asi som si zamenil slovicko "experiment" za "prisposobenie".
Dakujem za upozornenie.
Ako som pisal. Radsej sa opytam ludi ktory tomu rozumeju akoby som si to mal zbytocne zhanat.
I napriek min poziadavkam sa mi uz nejaku tu hru podarilo spustit i ked nebola hratelna.
Hra ide aj na lacno dostupnom PC na high detailoch velmy plynule. Tak som sa teda pytal ci to rozbeham na mojom PC. Precital som si clanok este raz a asi som si zamenil slovicko "experiment" za "prisposobenie".
Dakujem za upozornenie.
Ako som pisal. Radsej sa opytam ludi ktory tomu rozumeju akoby som si to mal zbytocne zhanat.
I napriek min poziadavkam sa mi uz nejaku tu hru podarilo spustit i ked nebola hratelna.
-
vendo
Guru
ešte keby si tak napisal aku maš grafiku by nebolo od veci. dakujemvendo napísal:ak mate Ati-nu odporucam CAT8.1
vsetko na high (okrem podozrivej kolonky: "kvalita naslednych uprav" ktora hru ako keby "rozmazavala" co sa mi vazne nepaci a bolia ma z toho oci) 1680*1050 31fps avg. a ked aj tiene znizim na medium tak 42fps avg. v GPU teste
-
vendo
Guru
Mne sa tam páči hlavne prvých cca 5 hodín hrania, keď prepadávaš rôzne základne. Potom, keď už sa začnú objavovať tí ufóni, emzáci, roboti či ká mária to je, už to omrzí a to tak rýchlo, že veľmi.
A to ani nehovorím o tom, že exteriéry mi idú fakt veľmi pekne, zatiaľ čo v tej ich lodi či čo ten priestor 10x10m je, hra trhá na revolučnú úroveň 3-4 fps čiže je nehrateľná.
A to ani nehovorím o tom, že exteriéry mi idú fakt veľmi pekne, zatiaľ čo v tej ich lodi či čo ten priestor 10x10m je, hra trhá na revolučnú úroveň 3-4 fps čiže je nehrateľná.
-
Daggertail
Light Professional