caute potrebujem pomoc so zadanim do skoly.
podla nameranych hodnou mame vypocitat vysku skoly. ale ja nemam ani sajnu..mohol by mi niekto pomoct? pridavam zapisnik s meranymi uhlami
GEODEZIA - trigonometrice urcovanie vysok
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
heh sry. zabudol som ze nejde pridat samostatna excel priloha.
Nie to ani neocakavam. Ja som to aj sam trocha pocital ale zamotal som sa v pridavani 400 gradov ked som prechadzal cez 400 a potom mi vychadzali uz minusove uhly a konecna vyska budovy (btw nasej skoly) bola okolo 43metorv = nonsens
preto nejaky mensi postup ako postupovat by som uvital
pridavam aj mini nakres
Nie to ani neocakavam. Ja som to aj sam trocha pocital ale zamotal som sa v pridavani 400 gradov ked som prechadzal cez 400 a potom mi vychadzali uz minusove uhly a konecna vyska budovy (btw nasej skoly) bola okolo 43metorv = nonsens
preto nejaky mensi postup ako postupovat by som uvital
pridavam aj mini nakres
- Prílohy
-
- zapisnik2.rar
- (6.41 KiB) 74 stiahnutí
uff kokos az teraz si uvedomujem jak som osprostel za ten cas
pozeram do toho jak tela a mam z toho zmetok hh.. no skusim sa do toho zahladiet a oprasit vedomosti
- btw skoda ze si si na stanovisku nenastavil nulu - lahsie sa potom pocitaju uhly, kedze neprechadzas cez 400vku... ale to je teraz nepodstatne
teraz mi unika jedna vec - nevies ako postupovat, alebo len uhly ti nejak nechcu vychadzat aby si ich potom klasickou trigonometriou mohol vyuzit pri rieseni tejto ulohe?
edit: vypocitanym zapisnikom by si to jednoznacne urychlil
.. pocitam pocitam a vidim ze to aj tak nie je kompletne odmerane... chyba mi smer z S2 na S1 .. bez tohto nevypocitam potrebne uhly...
teraz mi unika jedna vec - nevies ako postupovat, alebo len uhly ti nejak nechcu vychadzat aby si ich potom klasickou trigonometriou mohol vyuzit pri rieseni tejto ulohe?
edit: vypocitanym zapisnikom by si to jednoznacne urychlil
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict