mini image

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

mini image

Príspevok od používateľa marilynman »

prosim mam jednu hru ale nie je original, a nainstalovali sme to ale, nejde nam to spustit nam kolko to xce original cd tato hra sa musi urobit cez deamon, ale musim celu hru dat do iso alebo staci vytvorit len ja napriklad neveiem z .exe suboru iso? lebo ja to iso vytvorene chcem poslat cez skype nakolko neterke ktora iso vytvorit nefie dakujem
impact
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa impact »

ISO musi byt original, nie vytvorene u Teba doma.

Ak pises o mini-image, tak staci ten pripojit ako virtualnu mechaniku. Vzdy sa pripaja image subor, nie .exe a podobne.

Tato tema je tak na hranici legality, skus ist na forum lamky.net a tam by Ti mohli poradit.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

marilynman
pises same nezmyselne veci
mini image je obraz disku ktory sa da vytvorit napriklad cez alcohol tak ze budes robit image a hned to stopnes.. bude to mat mozno 8mb.. ale bude v nom vsetko.. zlozky fily atd... budu oznacovane velikostou ako maju.. ale proste nebudu tam... je to len taky fake...

a ked chces poslat hru.. aby si ju niekto nainstaloval... tak ju musis poslat komplet celu... a nie len cast
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

nie ja rozumiem len som to asi velmi zle podal.........maju nainstalovanu hru len to odd nich pyta original cd...a viem ze ta hra pojde spustit ak vytvorim takzvany image .....*ISO, ale som pocul ze existuju aj takzvane miniimage ktroe by som im mohol cez skype poslat, a prave ten miniimage neviem ako sa vytvara.
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

marilynman napísal:nie ja rozumiem len som to asi velmi zle podal.........maju nainstalovanu hru len to odd nich pyta original cd...a viem ze ta hra pojde spustit ak vytvorim takzvany image .....*ISO, ale som pocul ze existuju aj takzvane miniimage ktroe by som im mohol cez skype poslat, a prave ten miniimage neviem ako sa vytvara.
posli uz crack
a ked chces vytvorit ten miniimage tak som ti to uz pisal
zozen si program na vytvaranie imagov.. (ALCOHOL)
das si vytvorit image.. a hned ako zacne vytvarat to stopnes.. image nebude cely.. ale je to miniimage..
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

hmm myslim ze viem ako to asi myslis... napriklad fifa08 (alebo fifa07 :? ) sa da hrat s DVD ,na ktorom je instalacka fifi ale aj ako hratelne DVD.... a aby si v Pc nemusel mat 2.8GB (ci kolko to ma)... tak je na to spraveny miniimage ktory ma nejak okolo 120MB... a je spraveny ako subor *iso... nenaisntalujes z neho hru ale da sa cez neho hrat(cez deamon-a)..... su tam vytiahnute dolezite subory na spustenie hry na instalovanie tam niesu.... ale neviem ako to urobia ze vedia, ktore subory su naco
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ja som mal zoznam volakedy ked som si robil upravene image len s dolezitymi subormi ktore spustaju hru... väcsinou to byvalo original exe..
no ale teraz to vyriesi crack.. staci cracknut a netreba sa o nic ine starat
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ani o to ze treba spustacie CD (dvd) ????... vyriesi to teraz crack?

//Su-Do: Takze uz aj virtualna mechanika je v podstate zastarala.... pekne no.... aspon viem daco nove aj ja... diky K+ :wink:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:ani o to ze treba spustacie CD (dvd) ????... vyriesi to teraz crack?
samozrejme..
okrem hier Witcher (i ked nanho je uz neoficialny crack ktory nefunguje kazdemu), GT Legends, Lada Racing.. ine ma teraz nenapadaju na ktore nie je crack

//nie je zastarala.. ked mas image tak ho instalujes cez virtualnu mechaniku.. alebo nove clone hry tiez spustis len cez tieto mechaniky... ale crack je na svete bud za par hodin.. nanajvys za tyzden... popripade ako u spominanych hier.. asi nikdy.. ale to su vynimky
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

len ja na mojom compe to spustam bez cracku, proste ja ma hri iso, a spustam ho cez deamona slahnem ho tam a ide to a oni moja neter ma napalene obsah demona cize proste cd na ktorom crack neni lebo ani ja ho nemam , ja to len spustim cez virtulanu dvd romku a idem, som myslel ze ej mozem poslat niaky ten miniimage, aby som jeje nemusel davat hru v iso nakolko v tom nevie chodit........
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

nabuduce povedz o aku hru sa jedna... zohnaj si miniimage pre tu hru na nete alebo rovno crack...
Napísať odpoveď