Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Aryan Angel napísal:Ziadny symbol nie je jasne definovany ako zakazany, lenze "Kto verejne, najmä používaním zástav, odznakov, rovnošiat a hesiel, prejavuje sympatie k hnutiam, ktoré násilím, hrozbou násilia alebo hrozbou inej ťažkej ujmy smerujú k potláčaniu základných práv a slobôd osôb, potrestá sa odňatím slobody na šesť mesiacov až tri roky." a "experti" nemaju problem zaradit keltsky kriz do tejto kategorie a dementni policajti uz vobec nie..
Ale zalezi aj na tom kto ma dany znak na sebe. Veri mi, ze ked si nejaky freecoolin z rozmaru kupi Thorove kladivo tak ani fizli proti nemu nic mat. Ked ho ale uvidia na krku vyholenemu typovi v bomberi a steeloch tak to budu posudzovat asi trosku inak.
A osobne neviem ako Ty, ale ked podobneho vidim ja tiez si sfleku poviem, ze je nacek a tym kladivom tu svoju uzasnu ideologiu aj prezentuje a to ani niesom policajt :wink:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Takze otvorena diskriminacia na zaklade vyzoru?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Kto nosi Thorove kladivo neprejavuje sympatie s fasizmom ale s Odinizmom to su dve rozdielne veci... A uz som videl vela metalistov s vykolenou hlavou, ciernou bomberov a steelami :) A pocuvali Folk Black Metal :P
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

Ujo Marky napísal:Kto nosi Thorove kladivo neprejavuje sympatie s fasizmom ale s Odinizmom to su dve rozdielne veci... A uz som videl vela metalistov s vykolenou hlavou, ciernou bomberov a steelami :) A pocuvali Folk Black Metal :P
ale Odin bol jednym z hlavnych bohov germanskej mytologie a nacisti sa nou v podstatnej miere inspirovali, cize existuje tam nejaky suvis.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Takze ked mas niekde nakresleny hot dog tak tym nepropagujes to jedlo ale vrazdenie krav? :P
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

skoda ze sa adolfino neinspiroval staroegyptskym posvatnym bykom alebo indickou kravou, teraz by boli kravy zakazane a vsetci ktori by jedli mliecne vyrobky by boli povazovani za fasounov a dokonca ti ktori maju radi steaky alebo tatarsky biftek by sli rovno na par rokov do basy.

ja by som ta uz bol niekolkrat. :lol: cele toto zakazovanie symbolov mi pripada trapne a pritiahnute za vlasy.
Prílohy
cow.jpg
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Kto nosi Thorove kladivo neprejavuje sympatie s fasizmom ale s Odinizmom to su dve rozdielne veci... A uz som videl vela metalistov s vyholenou hlavou, ciernou bomberou a steelami :) A pocuvali Folk Black Metal :P
Hej takych poznam aj ja. kolko len chces Ti ich tu postnem. Na kila...
Tiez pises akoby zalezalo na dlzke vlasov ci je clovek metalista/skin/ns alebo punkac :roll: jezis.
A ano, povedzme, ze by bol aj nieNS metalista s holou hlavou, ano niektori BM si skutocne holia hlavy a co? Tak aj jeho by povazovali za skina no. Ked to chces brat takto tak jedna moja kamoska nosi thorovo kladivo na krku a o odinizme ani nechyrovala ani o NS ani o nicom inom co ma spojitost s touto tematikou, proste sa jej paci.
A ta veta, ze thorove kladivo neprejavuje sympatie s fasizmom je taka nueveritelna debilina az sa mi zahmlieva pred ocami :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Heh ale volkolak je NS :D Este raz Ti to napisem: Metalisti, nie NS, ktory su Odinisti, opakujem nie NS, a maju holu hlavu a bomber :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXisova kamaratka (nevedome) prejavuje sympatie s fasizmom dufam ze ju zavru..

pri tych linkoch na metal archives ma napadlo, ze aj v Rusku je vacsia sloboda prejavu co sa tohto tyka ako v tomto sku**** state.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal:Heh ale volkolak je NS :D Este raz Ti to napisem: Metalisti, nie NS, ktori su odinisti, opakujem nie NS a maju holu hlavu a bomber :)
uuuuuuuu. A Nocturnal mortum NS nieje?
Aryan Angel napísal:axXisova kamaratka (nevedome) prejavuje sympatie s fasizmom dufam ze ju zavru..
uuuuuuuu. Kolega na stavbe nosil topanky Dr. martens, tiez ho maju zavriet? Ked budem zdvihnutou pravackou ukazovat na vevericku na vrcholku stromu tiez ma maju zavriet?
Aryan Angel napísal: pri tych linkoch na metal archives ma napadlo, ze aj v Rusku je vacsia sloboda prejavu co sa tohto tyka ako v tomto sku**** state.
Ani nie, len maju na vychode viac prepnutych metalistov. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXis napísal:uuuuuuuu. Kolega na stavbe nosil topanky Dr. martens, tiez ho maju zavriet? Ked budem zdvihnutou pravackou ukazovat na vevericku na vrcholku stromu tiez ma maju zavriet?
Predbezne zadrzat, stihat - slavny sud rozhodne. :roll:
axXis napísal:Ani nie, len maju na vychode viac prepnutych metalistov. :roll:
Nie, je to celkovo!
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Predbezne zadrzat, stihat - slavny sud rozhodne.
Ukaze sa, ze mam mozno aj vytetovane thorove kladive (nemam ho vytetovane), ale taktiez sa ukaze, ze niesom nazi. Slavny sud ma prepusti pretoze som fasizmus nepropagoval. To by prosim pekne asi zavreli aj toho herca co mal v ordinacii v ruzovej zahrade triko 88.
Aryan Angel napísal:Nie, je to celkovo!
Suhlasim, celkovo tam maju omnoho vacsie problemy s NS a skinmi ako takymi.
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Fakt netusim preco Rastika este nezavreli sak maju priame dokazy ze je spevak Juden Mordu a nic s tym nerobia :D A este viac sa smejem na tych ludoch co ho podporuju, hlavne ze ma restiku v Thajsku a ze sa znacka za ktoru pozoval vyraba v Cine ci v akej riti :D Inak jeho synator chodi s mojou najlepsou kamaratkou do skoly a zevraj ma aj slipy Steinar :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ujo Marky napísal: Steinar :D
Khon tajner je tiez len znacka...ked to na niekom vidim mam chut sa smiat.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Aryan Angel napísal:axXisova kamaratka (nevedome) prejavuje sympatie s fasizmom dufam ze ju zavru..

pri tych linkoch na metal archives ma napadlo, ze aj v Rusku je vacsia sloboda prejavu co sa tohto tyka ako v tomto sku**** state.
počuj ty žiješ vo svojom vysnenom štáte v ktorom máš na čo nadávať alebo tu?
v rusku je to s náckami extrémne, myslinm, že aj sem niekto pastoval tie videa, napriklad.
Na slovensku je pri moci SNS, policia sympatizuje s nackami, o boji proti extremizmu sa iba hovorí, občas sa pusti do eteru dáka trapnosť v štýle zatkli sme zberateĺa odznakov, ktoreho sme aj hned prepustili lebo to bolo faux-pas, ale chceli sme vám ukazať, akože s tým niečo robíme, aj ked nerobime. Pokojne si tu funguju značky ako Eighty Eight a skupiny ako Juden Mort si pokojne na koncertoch hulákajú "Tak neserme sa s tým, rozpálime pece a zostane len dym"...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

UjoMarky, podal niekto trestne oznamenie?

EightyEight sa uz nevyraba.
Ukaze sa, ze mam mozno aj vytetovane thorove kladive (nemam ho vytetovane), ale taktiez sa ukaze, ze niesom nazi.
Ako sa to ukaze/neukaze ?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Minule ma taky typco v Steinare zastavil na ulici --> Lebo videl herrington, holu hlavu a tazke boty. Az e ci som nacek? Ja ze ne ze podla coho to usudil, on ze tak vyzeram... ze kebyze som nacek tak by som dostal na hubu (typek bol dost nabuchany). Ja sa ho spytam ze preco ma na sebe Torten Snajder, a tak sme sa vypravali az sme dosli nato ze sa mu lubila jedna mikina a vobec nemal sajn o com ta znacka je a kupil si k mikine aj nohavice. Tak som ho poslal do takeho obchodu ze ked je antifa nech si kupi treicko Good Night White Pride a on jak idiot to zle pochopil a isiel tam kde si kupil Steinar a pytal sa predavaca ci tam nemaju hentake tricko :D A potom mi vola ze take tricko tam namali a ze ho s nim predavac hladal :D Ja som sa skoro ustal od smiechu.. proste dosiel typek na bielu ulicu cely v Steinare a pytal si tricko Good Night White Pride

pre AA: Trestne oznamenie bolo podane tusim od LPR alebo inej vtipkarskej organizacie a dali tam aj fotky aj nahravky aj vsetko a nic z toho :P LPR moc nemusim ale Rastik by si zasluzil skor psychiatriu ako basu :P Alebo by mu mali dat niaku cenu za marketing a ekonomiu :P
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Co ma Thor Steinar alebo Lonsdale spolocne s nacistami?Rovnako asi tolko ako Adidas s bezdomovcami
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Aryan Angel napísal:Ako sa to ukaze/neukaze ?
Myslim, ze pohlad na niektore moje oblubene nefasisticke kapely, podla ktorych ten image mam mi pomoze. A taktiez moje protinacisticke nazory i spolocnost, v ktorej sa pohybujem. Fakt si nymslim, ze mna niekto povazuje za nacistu.

/EDIT
s tym lonsdalom by som si tiez nebol az taky isty, ze nema s nackami nic :wink:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Dieg0 napísal:Co ma Thor Steinar alebo Lonsdale spolocne s nacistami?Rovnako asi tolko ako Adidas s bezdomovcami
Tak Lonsdale nema nic :P Ale ze sa taky znaly antifasista spyta ze co ma TS s nacizmom ma dost pobavilo :D Digo Ty fakt valcujes, dufam ze k vybyjanemu opasku nenosis aj Steinar mikinu :D
Napísať odpoveď