Hladám nejaké týpka, alebo ľudí čo majú záujem trochu cvičiť, no nie do posilovne mám na mysli beh a prácu s vlastnou váhou, nájsť si niekde v lese alebo nejakej kludnejšej časti petržalky miesto kde môžme cvičiť zdvihy a podobne... Základy cvičenia môžem každému vysvetliť. Áno vravel som Petržalka čiže iba s petržalky kto má záujem tak ma kontaktuje tu alebo na 301 447 521. Ide len o cvičenie a o to aby som mal parťáka, nič viac.
Dúfam že sa nájde niekto rozumný... btw bola tu pripomienka že som gay takže, pre tých čo nevedia čítať som hetero...
Hladám parťáka
No jo, aj Mário o sebe tvrdí že je hetero 
www.youtube.com/watch?v=oUNu-0P8m7Y
//robím si srandu, nič nejak osobné
www.youtube.com/watch?v=oUNu-0P8m7Y
//robím si srandu, nič nejak osobné
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
zuzka nenarážala si na mňa však ?
Les - ( čerstvý vzduch atď. )
Asi to je dosť nezvyčajné ako vravíš, ale náhoda je blbec ako sa vraví. Ja nepotrebujem samozrejme žiadneho makača len nech trochu pri behu udrží krok. A ako som vravel berem iba ľudí s petržalky. Potrebujem niekoho kto bude aktívny a nie raz za mesiac.
Les - ( čerstvý vzduch atď. )
Asi to je dosť nezvyčajné ako vravíš, ale náhoda je blbec ako sa vraví. Ja nepotrebujem samozrejme žiadneho makača len nech trochu pri behu udrží krok. A ako som vravel berem iba ľudí s petržalky. Potrebujem niekoho kto bude aktívny a nie raz za mesiac.