Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa -AA- »

UjoMarky,
Aha, asi myslis to ked sa CD JM stratilo :lol:

Pekny pribeh, mozno keby stretol nejakych antifasistickych bojovnikov mohli sa zabit 'dve muchy jednou ranou' :P
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Aryan Angel napísal:UjoMarky,
Aha, asi myslis to ked sa CD JM stratilo :lol:

Pekny pribeh, mozno keby stretol nejakych antifasistickych bojovnikov mohli sa zabit 'dve muchy jednou ranou' :P
JJ uplnou nahodickou sa im niekde zapatrosil najdolezitejsi dokaz :D

No taky Diego keby tam dosiel tak by ho predavac pekne vyplieskal :D
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXis napísal:Myslim, ze pohlad na niektore moje oblubene nefasisticke kapely, podla ktorych ten image mam mi pomoze. A taktiez moje protinacisticke nazory i spolocnost, v ktorej sa pohybujem. Fakt si nymslim, ze mna niekto povazuje za nacistu.
A toto nemoze spravit kazdy? :wink:

Okrem toho neviem presne ako by si to dokazoval u sudu.. :D
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Ujo Marky napísal:Tak Lonsdale nema nic :P Ale ze sa taky znaly antifasista spyta ze co ma TS s nacizmom ma dost pobavilo :D Digo Ty fakt valcujes, dufam ze k vybyjanemu opasku nenosis aj Steinar mikinu :D
Trocha som sa dosral ... nemyslí mi to dnes.Vraciam späť
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Aryan Angel napísal:Okrem toho neviem presne ako by si to dokazoval u sudu.. :D
Presne tak, Slovensko je divny stat.... ale ja mam taky nazor, ze do stadia realnej pravnej postihnutelnosti za nosenie znakov sa nemozeme dostat uz len preto, ze taketo materialy su volne dostupne na trhu u nas (a v zahranici). Nikto ti nemoze dokazat ze s niecim sympatizujes na zaklade obrazka na mikine. Ked budes niest transparent s napisom Juden Raus tak by to bolo podla mna o inom (lenze na Slovensku je vsetko mozne :roll: ). To by sa musela pozatvarat hromada clenov KVH ktori napr. pri rekonstrukcii Dukly hraju Nemcov...

Inak Aryan Angel, zaujimal by ma tvoj nazor na akoze-Nazi deti ca 14-15 rokov ktore vidia cely zmysel NS v tom, ze
a) som iny, beham v bombere, mam vyholenu hlavu atd. +
b) kazdy sa ma boji, ked sa mi dakto nepaci mozem ho zmlatit
a o tom to pre nich je.

Totizto, aj ked sa s tvojimi nazormi nezhodujem, ako cloveka z ktoreho vyjadrovania sa je citit ze aj rozmysla a svoje argumenty vies podlozit zdrojmi ta respektujem.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

skvela reportaz teraz na jojke :) ze, 88 iq a 14 dlzka penisu :P konecne sa na to prislo... :D
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

Aryan Angel napísal:A toto nemoze spravit kazdy? :wink:

Okrem toho neviem presne ako by si to dokazoval u sudu.. :D
Vies, ti ludia okolo mna. Pri sude sa im hovori svedkovia. Napr. ani jeden z mojich spoluziakov nenosi ziadne znaky, ktore by sa co i len naznakom podobali na fasizmus a myslim si, ze vypoved 30-tich ludi v moj prospech nieco zavazi.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Fabo napísal:Inak Aryan Angel, zaujimal by ma tvoj nazor na akoze-Nazi deti ca 14-15 rokov ktore vidia cely zmysel NS v tom, ze
a) som iny, beham v bombere, mam vyholenu hlavu atd. +
b) kazdy sa ma boji, ked sa mi dakto nepaci mozem ho zmlatit
a o tom to pre nich je.
Asi budem opakovat po 'odporcoch', ze v podstate ide u nich hlavne o pocit sily, dolezitosti a s tym spojene prejavy. Toto sa ale netyka len 'nackov' - "skinheadov" ale aj inych subkultur a skupin. Samozrejme so skinheads je aj vinou systemovej propagandy spojeny urcity model spravania, ktory na cast mladych moze posobit lakovo. Zalezitosti ako NS a cela rasova otazka nastupuje az neskor, aj to mozno v skreslenej podobe a u vela z nich to zohrava malu rolu. To je skupina, ktorej ciny priamo spajat s ideologiou je velmi zavadzajuce a ako sa hovori, ich to neskor "prejde" alebo ostanu len chuliganmy skryvajucimi sa za ideologiu NS.

Z toho by malo byt jasne aky mam nazor.

Nechcem ale povedat, ze z vela z nich nemozu neskor "vyrast" celkom rozumni ludia s jasnymi idealmy, niekedy su aj 15-16 rocny rozumnejsi ako o dost starsi jedinci, zalezi od prostredia.

Neopodstatnene utoky, napriklad na niekoho s dlhymi vlasmi, maju zaklad prave v tom "skinheadstve", bez ohladu na to ze ich verejnost oznaci za nackov a oni sami si o sebe myslia ze nimi su..

Samozrejme NS (v pravom slova zmysle) nie je moda, NS nemusia vyzerat vobec ako skinheadi popripade mozu mat dlhe vlasy, co aj dost casto maju.. Stali sa aj absurdne pripady kedy bol takyto clovek napadnuty "nackami" - tymito menej inteligentymi typmi na ktore sa pytas. :roll:

Celkovo to ale nie je tak zle ako to moze vyzerat, pochopitelne, viac pocut o tej jednej skupine.. Znova ale hovorim, to nie je otazka NS ideologie samotnej.
axXis napísal:Vies, ti ludia okolo mna. Pri sude sa im hovori svedkovia. Napr. ani jeden z mojich spoluziakov nenosi ziadne znaky, ktore by sa co i len naznakom podobali na fasizmus a myslim si, ze vypoved 30-tich ludi v moj prospech nieco zavazi.
Toto uz zacina byt nezmyselne (nerealne predstavy o celom procese, atd..), podstatne je to, ze uz nosenie tychto symbolov moze viest k podobnym problemom a ako zamienka systemu na buzerovanie ludi.
V rámci akcie v Stropkove policajti zistili aj prečin podpory a propagácie skupín smerujúcich k potláčaniu základných práv a slobôd. V jednom zo stropkovských pohostinstiev narazili na 21-ročného miestneho mladíka, ktorý mal na sebe bundu s vyobrazením označenia nemeckého vojenského afrického expedičného zboru Wermacht pôsobiaceho v Afrike v rokoch 1941-43.
Toto je ukazka toho kam to az zaslo..

Oznacenie obycajneho oddielu nemeckej pravidelnej armady spada pod § 422 ? Som si 100% isty ze keby islo o napisy s oznacenim x-tej armady Sovietskeho zvazu, ktora pri svojom postupe hromadne lupila, znasilnovala a vrazdila civilne obyvatelstvo, nic by sa nestalo.. cize nejde o nic ine ako sikanovanie, ako sa hovori na "politicku objednavku".
Prílohy
wappen1.jpg
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Oznacenie obycajneho oddielu nemeckej pravidelnej armady spada pod § 422 ? Som si 100% isty ze keby islo o napisy s oznacenim x-tej armady Sovietskeho zvazu, ktora pri svojom postupe hromadne lupila, znasilnovala a vrazdila civilne obyvatelstvo, nic by sa nestalo.. cize nejde o nic ine ako sikanovanie, ako sa hovori na "politicku objednavku".
To bude asi tym, ze propagovat nacizmus je zakazane (dufam, ze zacnes tvrdit, ze wehermacht nieje nacisticky a najdes nejaky clanok, ktory by ma uviedol na pravu mieru, to by sa na Teba podobalo) a propagovat komunizmus nieje. Ale ak chces kludne podaj zaidost na to aby bol aj komunizmus svetovo zakazany, zakaz tricka s Cheguevarom (ci ako sa to pise), podaj navrh trebars aj na zakaz triciek slobody zvierat ak mas pocit, ze potom bude skutocna spravodlivos. :roll:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

aryan v poslednom case som sa zamyslal o NS a tak a "objavil" som niekolko paradoxov v NS ideologii,alebo lepsie povedane v prezentacii NS ideologie.chcel by som vediet tvoj nazor na tieto veci:

protestujete proti utlaku, ociernovaniu v mediach, potlacaniu slobody prejavu,zhormazdovania a pod ale hypoteticky,ak by ste mali moc, dal by som ruku do ohna ze by ste sa spravali ako tento stat a mozno ovela horsie.
oprav ak sa mylim,ale mussolini a hitler su priklady z historie a nemam dokaz o opaku dokonca ani v podobe tvojho slova.
/napadol ma vyrok - "utlak je v poriadku iba ak sme my utlacovatelia"

davate tu linky na fakty o tom ze hitlera a druhu svetovu vojnu financovali zidia.nemozem povedat ze to nie je pravda skor ma len prekvapuje dvojity paradox ze vam obdivovatelom politiky hitlera vadi ze ho financovali zidia ale neuvedomujete si ze bez tych penazi by bola NSDAP iba jedna z mnohych fasistickych straniciek v nemecku.

tvrdite ze hitler chcel slovanov ponemcit a priclenit do arijskej rodiny narodov. no na druhej ste vlastenci, milujete slovensko, vystupujete spolu na krivan, fotite sa pri dvojkrizoch a spievate si slovensku hymnu. to si neuvedomujete ze keby sa tento umysel hitlerovi podarilo naplnit tak by ste sa fotili pri krizoch hakovych na Zugspitzi a spievali by ste Das Lied der Deutchen (za predpokladu ze by ste boli nazive)

//"Toto je ukazka toho kam to az zaslo.." no nepise sa tam ze by ho zadrzali alebo by mu hrozilo trestne stihanie. podla mna by to nemal byt trestny cin ale nieco to o tom cloveku vypoveda.to iste ako ked si oblecie uniformu podobnu hlinkovym gardam
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

davate tu linky na fakty o tom ze hitlera a druhu svetovu vojnu financovali zidia.
Za to, ze debilinu pekne upravis aby vyzerala inteligentne a pridas k nej par udajov, ktore si si vycucal z prsta to neznamena, ze to uz nieje debilina. Vsetko je zidovska konspiracia aj krestanstvo. :roll:
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Heh hadate sa tu o nicom, ja len chcem pripomenut ze Hitler nebol prvym siritelom takych myslienok...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Pinacolada, aj ked otazka bola smerovana Aryanovi tak mi neda neodpovedat ti, takze moj osbny nazor.
protestujete proti utlaku, ociernovaniu v mediach, potlacaniu slobody prejavu,zhormazdovania a pod ale hypoteticky,ak by ste mali moc, dal by som ruku do ohna ze by ste sa spravali ako tento stat a mozno ovela horsie.
oprav ak sa mylim,ale mussolini a hitler su priklady z historie a nemam dokaz o opaku dokonca ani v podobe tvojho slova.
/napadol ma vyrok - "utlak je v poriadku iba ak sme my utlacovatelia"
Ano zrejme mas pravdu ale len z casti. NS neni mozne praktizovat bez toho aby bol v sucasnej situacii niekto utlacany, kedze ideologia je zalozena hlavne na zvihodnovani Arijcov teda bielej rasy. Ale tiez nikto zase nepovedal, ze by sa zopakovali vrazdy z 2ww. A vlastne nebolo by ti to potom jedno? Vsak aj teraz na tomto fore vela ludi tu pisalo, ze su stastny v tomto systeme a ze im je jedno kto je pri moci atd a to su prave oni "utlacany". Tento system zatial poskytuje "slobodu" ale ta tiez raz pominie. A ci NS je spravny alebo nespravny sa mozme len dohadovat ale podstatne je ze narozdiel od tohto systemu vychadza z prirodnych zakonov, co sa mne zda byt rozumnejsie.
Dokud si bílá rasa neuvědomí, že existuje pouze jeden zdroj, ze kterého můžeme zjistit neměnnou pravdu, tak na této zemi nikdy nebude mír nebo stabilita. V neměnných Zákonech Přírody jsou klíče k životu, pořádku a porozumění. Slova lidí, i ty které někteří považují za "inspirované" jsou předmětem překladu, slovních zásob, dodatku, zkrácení a překroucení omylných smrtelníků. Proto, každý spis nebo vliv, pradávny či moderní, musí být podroben zkoušce shodnosti s Přírodním Zákonem. Bílí lidé této země musí společně pochopit, že jsou stejnoměrně podrobeni tvrdým Zákonům Přírody společně s každým tvorem tohoto vesmíru, nebo nezajistí mír, bezpečnost, ani svoji existenci. Svět je v plamenech, protože rasy, podřadné rasy, národy a kultury jsou nuceny porušovat svoje vlastní Přírodou ustanovené instinkty pro sebezáchovu. Mnoho lidí dobré vůle, ale málo pochopení, bojují proti symptomům, které jsou výsledkem neuposlechnutí Přírodních zákonů. Podle lidské přirozenosti, většina zaujme úzké, provinciální postoje podvržené pohledy, tvořené bezprostředním prostředím, současnými okolnostmi a podmíněným článkem víry. Toto je povzbuzováno tím silným a nelítostným kmenem, který kontroloval světové události po nespočet století využíváním základních lidských instinktů. Konflikt mezi nezasvěcenými jim slouží jako jejich maska a štít. Hlubší porozumění Základních Zákonů, které ovládají události lidí je nutné pokud chceme zachránit civilizaci od lichvářských popravčích.
pinacolada napísal:davate tu linky na fakty o tom ze hitlera a druhu svetovu vojnu financovali zidia.nemozem povedat ze to nie je pravda skor ma len prekvapuje dvojity paradox ze vam obdivovatelom politiky hitlera vadi ze ho financovali zidia ale neuvedomujete si ze bez tych penazi by bola NSDAP iba jedna z mnohych fasistickych straniciek v nemecku.
Aby sme si to ujastnili, tak ja nejsom ziaden obdivovatel Hitlera. Hitler NS zaviedol do praxe podla svojich zaujmov a nazorov. NS ideologia existovala davno pred nim a nehovori nic o vrazdeni inych ras narodnosti ci etnik.
pinacolada napísal:tvrdite ze hitler chcel slovanov ponemcit a priclenit do arijskej rodiny narodov. no na druhej ste vlastenci, milujete slovensko, vystupujete spolu na krivan, fotite sa pri dvojkrizoch a spievate si slovensku hymnu. to si neuvedomujete ze keby sa tento umysel hitlerovi podarilo naplnit tak by ste sa fotili pri krizoch hakovych na Zugspitzi a spievali by ste Das Lied der Deutchen (za predpokladu ze by ste boli nazive)
Tak by som sa narodil ako biely Nemec a bol by som na to hrdy.
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

kali520 napísal:Ano zrejme mas pravdu ale len z casti. NS neni mozne praktizovat bez toho aby bol v sucasnej situacii niekto utlacany, kedze ideologia je zalozena hlavne na zvihodnovani Arijcov teda bielej rasy. Ale tiez nikto zase nepovedal, ze by sa zopakovali vrazdy z 2ww. A vlastne nebolo by ti to potom jedno? Vsak aj teraz na tomto fore vela ludi tu pisalo, ze su stastny v tomto systeme a ze im je jedno kto je pri moci atd a to su prave oni "utlacany". Tento system zatial poskytuje "slobodu" ale ta tiez raz pominie. A ci NS je spravny alebo nespravny sa mozme len dohadovat ale podstatne je ze narozdiel od tohto systemu vychadza z prirodnych zakonov, co sa mne zda byt rozumnejsie.
Tak by som sa narodil ako biely Nemec a bol by som na to hrdy.
vdaka na nazor kali.
1. s NS akym ho ty prezentujes by som bol schopny z casti suhlasit ak by bol zalozeny na nezvihodnovani ziadnej rasy. dufam ze si ma pochopil
2. to zalezi aky clovek ma moc v rukach. ak je to uvedomely clovek so zmyslom pre demokraciu tak sa to nemoze stat.ak by to taky clovek nebol, demokracia ma prostriedky aby tej moci neziskal privela. ja osobne si myslim ze sloboda pominie vtedy ak sa dostanu k moci hnutia ako NS,ktore nema pochopenie pre ine kultury alebo trebars aj sucasne vedenie EU, ktore nema velke pochopenie pre zachovanie europske kultury. v konecnom dosledku ste vlastne to iste, len opacnej polarity
3. to je cisto iba otazkou interpretacie "prirodnych zakonov". ja mam na to celkom iyn nazor
4. ti iba tolko poviem ze hrdy mozes byt iba na nieco co si sam dokazal.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

pinacolada napísal:4. ti iba tolko poviem ze hrdy mozes byt iba na nieco co si sam dokazal.
ak by to tak bolo , tak potom nikto nemoze byt hrdy na svoju vlast , na svoje deti atd atd .
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

P3Bo napísal:ak by to tak bolo , tak potom nikto nemoze byt hrdy na svoju vlast , na svoje deti atd atd .
No, na deti este hej, sak si ich (snad) spravil sam :) ... ale sme OT :)
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Kali napísal:NS ideologia existovala davno pred nim a nehovori nic o vrazdeni inych ras narodnosti ci etnik.
:sok:
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

axXis napísal::sok:
niekto tu nema dostatocne informacie o tejto problematike :roll:
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

bell napísal:niekto tu nema dostatocne informacie :roll:
A niekto ma tych informacii viac ako by bolo zdrave.

//edit.
Nie, nie, nechajte ma hadat. NSDAP nemala v skutocnosti nemal nic proti zidom ani ich nevrazdila. Ja viem, ja viem. pocas WWII nezahynul jediny zid. Vsetko je to konspiracia, ktora ma poskvrnit meno uzasneho NS...ja viem, ja viem. Sucasni NS miluju ciganov a bojuju za ich prava. Aj ostatnych farebnych a madarov tiez....a este bohovo vela dalsich zboznuju. Nechajte ma v omyle, nic mi nevysvetlujte, ja vsetko viem. Kali a Aryan tiez bohovo zboznuju mnoho etnik a ako jedini im slubili skutocnu obranu, ja viem, ja viem. Vsetko je to uplne jasne. Diki za info. thumbsup
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

NS - to ako skratka národný socializmus?
Napísať odpoveď