Need for Speed:Pro Street

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

kapu, to som sem postol, aby som otestoval, ci bude o navod zaujem :wink: . asi je, tak vam ho sem dam.
-ak niekto chce hrat s povodnym savegame, tak nech si ho zalohuje.

1. odinstalovat celu hru.
2. nainstalovat do vami zadaneho umiestnenia patch 1.1. pri instalovani patchu odkliknite chybovu hlasku o tom, ze hra nie je nainstalovana. subory sa aj napriek tomu nainstaluju (rozbalia). urcite sa nejedna o vsetky subory, ale dolezite je, ze su tu tie co potrebujeme.
3. nainstalujte hru.
4. s niektorym zo suborovych managerov napr. total cmd skopirujte obsah, este raz obsah adresarov (nie cele adresare) z umiestnenia patchu do umiestnenia hry. adresare z patchu maju rovnake nazvy ako su adresare v samotnej hre.
5. do adresara so savegame (moje dokumenty...) nakopirujte jeden zo savegame-ov z prilohy, oznacenych ako career_02
6. v hre tak budete mat dve kariery. kariera 02 bude so vsetkymi autami. v jednom z nich ich je dokonca 178, v druhom asi 76. na webe sa najde aj save so 190 masinami. pozor na to, ze nie su vsetky unlocked. odomknete ich az postupom v kariere.
7. ako vyplyva z mojho predosleho postu, treba pouzit vas nodvd patch z verzie 1.0 aby ste si nenicili vase "originalne" dvd.

screen s veyronom som pouzil iba z dovodu ukazat, ze to ide, lebo veyron je asi najznamejsim vozom z tych pridanych. za to ako vyzera v hre samotnej ja nemozem. mimochodom, urcite vyzera tak isto ako u tych co im ten patch funguje. celu tuto proceduru som podnikol iba preto, aby som to mohol drtit s audi r8 a ta vyzera dokonale :wink: .
vendo napísal:ale naozaj by som bol rad keby to niekto polopate vysvetlil lebo robim co chcem ale auto na zadne nepostavim
musis si ale vybrat aj spravne auto. nie vsetky sa zdvihnu na zadne. ja som vyberal podla toho, ktory mi to najviac "nakladal": tusim to bola G35 a supra.
Prílohy
newcars.zip
(546.87 KiB) 126 stiahnutí
nfs_prostreet_special_savegame_nfsitalia.rar
(13.64 KiB) 112 stiahnutí
CAREER_02.rar
(9.02 KiB) 99 stiahnutí
sedo01
Light Star
Light Star

PATCH

Príspevok od používateľa sedo01 »

Ten PATCH je cista blbost VEYRON tam ma len 180HP :lol: v skutocnosti ma cez 1000 :!: aj AUDI r8 je to blobost
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: PATCH

Príspevok od používateľa Hotwire »

sedo01 napísal:Ten PATCH je cista blbost VEYRON tam ma len 180HP :lol: v skutocnosti ma cez 1000 :!: aj AUDI r8 je to blobost
tak si zle cital
pepan90
Medium Star
Medium Star

Re: PATCH

Príspevok od používateľa pepan90 »

sedo01 napísal:Ten PATCH je cista blbost VEYRON tam ma len 180HP :lol: v skutocnosti ma cez 1000 :!: aj AUDI r8 je to blobost
180 hp ukazuje vsetkym novym autam, ktore boli pridane :?
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Tak ste museli nieco zle spravit, mne to ide dobre, pri vsetkych autach mi to ukazuje spravne
Prílohy
Veyron_1001.jpg
pepan90
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa pepan90 »

hm a aky si daval patch? ten europsky alebo usa?
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

sedo01
Light Star
Light Star

Patch

Príspevok od používateľa sedo01 »

mne to ukazuje ked dam prehled 360 HP a VEyron ide ale 320 km/h :D a ked ho upravim tak as este znizi rychlost
frajo102
Expert
Expert

Príspevok od používateľa frajo102 »

ake mate auta na rozne typy zavodov??????? ja mam:
Grip: 2008 Mitsubishi Lancer EVOLUTION X
Drift: 2000 BMW M3 E46
Drag:1969 Dodge Charger R/T
Speed Challenge: 1999 Nissan Skyline GT-R (R34)
$old!3r
Novice
Novice

Ryo

Príspevok od používateľa $old!3r »

Ja som to hral ten drift a nemohol som tam nahrat viac ako 3000.
Ale prisiel 9 rocny bracho a na aute od Drift Kinga nahral 3600 :D :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

OMg :lol: nechapem, som zatazeny na dragy, tak som si aj dobre pestoval auto na to aby som ich bez problemov vyhraval... cize normalne som niekde v tretine mapy, ale v dragu uz robim nejake kola na konci, ale kedze som mal dost penazi tak som si vsetko upgradeoval na bomby a mam problem neviem to ustat :D naberiem rychlo a uz sa zacnem tocit...

Rozmyslal som ze by trebalo urobit lepsie aero... pretoze na tom som vobec nic nemenil.... tak asi chyba pritlak... no idem vyskusat dufam ze pomoze

//Tak aero som nehal na povodnom a uz som Drag King :D

Ale inac celkom sa bavim na tej hre, kusok mi chyba freee ride ale inac pohodka :wink:
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

je to dost dobra hra hral som to na xboxe na gamepade sa na ovladanie nestazujem je to dobre..oproti carbonu je to genialna hra :lol:
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Šu-Do napísal:mne ide cool na 1024*768 detaily ako ktore .. world na high, effecty na high.. detaily auta na high
cez 20fps..
2500+, 1.5gb ram, 6600GT OC
Ako je to mozne ja mam Athlon64 3000+ 1,5GB ram a 6600GT OC do AGP a seka mi to na minimalnych 640*480 asi mam problem s VGA :-( ta ma vecne problem s hrami kde je velka vzdialenost :cry:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

berija111 napísal:Ako je to mozne ja mam Athlon64 3000+ 1,5GB ram a 6600GT OC do AGP a seka mi to na minimalnych 640*480 asi mam problem s VGA :-( ta ma vecne problem s hrami kde je velka vzdialenost :cry:
nie...
ja si pamätam ze ked som mal starsiu VGA a menej ram tak sa mi takto spraval Men of Valor.. proste pri hocijakom nastaveni sekal tak isto...
nwm v com mohol byt problem.. dokonca aj po reinstale winu to robilo..
BTW ovladace mam 93.71
berija111
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa berija111 »

Šu-Do napísal:nie...
ja si pamätam ze ked som mal starsiu VGA a menej ram tak sa mi takto spraval Men of Valor.. proste pri hocijakom nastaveni sekal tak isto...
nwm v com mohol byt problem.. dokonca aj po reinstale winu to robilo..
BTW ovladace mam 93.71
Ale demo mi slo na takych detailoch ako on ukazoval ze skoro vsetko na High a ani neseklo:-( treba asi reinstal alebo VGA uz odchadza :D
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

nvm ci to tu uz bolo ale tu su programy na zmenu rozlisenia a pridanie 24 novych aut http://needforspeed.sk/download.php?id=209
Retne
Darca
Darca

Ako teraz po poslednych nakupoch tolko nadavam na tu hru :roll: Kupil som si svoje vysnivane auto Lamborghini Murcielago (GRIP), ako to by som prezil ze sa s nim nejazdi bohvie ako ale ta Zonda F (Speed...)stoji za velky bacov.. teraz uz ani nemam cash na kupenie niecoho ineho, tak sa trapim a rychlim tempom minat tie repair markets... :(
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

Career Patch a 189 áut v hre

Pomocou nového programu Career Patch dokážete pridať do garáže vašej kariéry v NFS: ProStreet všetky predtuningované autá, ktoré sa v hre nachádzajú. Autorom programu je SAAM007, ktorý stojí aj za nedávnym Cheatpatchom. V spojení s ním môžete mať v garáži až 189 áut. Okrem toho program dokáže upraviť stav peňazí na vašom konte v hre.
http://needforspeed.sk/
bart1234
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bart1234 »

ja by som si ju zradostou zahral ale my to seka jak hovedo.. :cry: :cry:
Retne
Darca
Darca

bart1234 napísal:ja by som si ju zradostou zahral ale my to seka jak hovedo.. :cry: :cry:
Ver mi neprisiel si ovela, starsie veci ako Underground, Carbon stali za to , ale tak toto ... :?
Napísať odpoveď