-ak niekto chce hrat s povodnym savegame, tak nech si ho zalohuje.
1. odinstalovat celu hru.
2. nainstalovat do vami zadaneho umiestnenia patch 1.1. pri instalovani patchu odkliknite chybovu hlasku o tom, ze hra nie je nainstalovana. subory sa aj napriek tomu nainstaluju (rozbalia). urcite sa nejedna o vsetky subory, ale dolezite je, ze su tu tie co potrebujeme.
3. nainstalujte hru.
4. s niektorym zo suborovych managerov napr. total cmd skopirujte obsah, este raz obsah adresarov (nie cele adresare) z umiestnenia patchu do umiestnenia hry. adresare z patchu maju rovnake nazvy ako su adresare v samotnej hre.
5. do adresara so savegame (moje dokumenty...) nakopirujte jeden zo savegame-ov z prilohy, oznacenych ako career_02
6. v hre tak budete mat dve kariery. kariera 02 bude so vsetkymi autami. v jednom z nich ich je dokonca 178, v druhom asi 76. na webe sa najde aj save so 190 masinami. pozor na to, ze nie su vsetky unlocked. odomknete ich az postupom v kariere.
7. ako vyplyva z mojho predosleho postu, treba pouzit vas nodvd patch z verzie 1.0 aby ste si nenicili vase "originalne" dvd.
screen s veyronom som pouzil iba z dovodu ukazat, ze to ide, lebo veyron je asi najznamejsim vozom z tych pridanych. za to ako vyzera v hre samotnej ja nemozem. mimochodom, urcite vyzera tak isto ako u tych co im ten patch funguje. celu tuto proceduru som podnikol iba preto, aby som to mohol drtit s audi r8 a ta vyzera dokonale
musis si ale vybrat aj spravne auto. nie vsetky sa zdvihnu na zadne. ja som vyberal podla toho, ktory mi to najviac "nakladal": tusim to bola G35 a supra.vendo napísal:ale naozaj by som bol rad keby to niekto polopate vysvetlil lebo robim co chcem ale auto na zadne nepostavim