Co by ste privitali nove na fore???

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Key5ers0ze.. zvyk je železná košela. :) Aj v čase nástupu XP všetci na neho nadávali, že zlatá dobrá 98ka.. a ľaľa, dnes väčšina ľudí nedá dopustiť na XP.

Podobne to môže dopadnúť s phpbb3, možno ich niečo donúti prejsť na novšiu verziu.. možno nie o mesiac, ale možno až o rok. Ťažko predvídať budúcnosť.. obzvlášť vo svete IT.. preto som doplnil, že nekrič hop, kým.... :) (a v kútiku duše dúfam, že sa tak stane)

Nuž.. ja len toľko k phpbb3, bo už tu toho bolo dosť popísané. ;)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

O novej verzii phpBB som pisal uz v tejto teme a aj spominany mod na oznacovanie ci neoznacovanie prispevok som skusal - nefungoval. Robilo to problemy.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

brm napísal:Key5ers0ze.. zvyk je železná košela. :) Aj v čase nástupu XP všetci na neho nadávali, že zlatá dobrá 98ka.. a ľaľa, dnes väčšina ľudí nedá dopustiť na XP.

Podobne to môže dopadnúť s phpbb3, možno ich niečo donúti prejsť na novšiu verziu.. možno nie o mesiac, ale možno až o rok. Ťažko predvídať budúcnosť.. obzvlášť vo svete IT.. preto som doplnil, že nekrič hop, kým.... :) (a v kútiku duše dúfam, že sa tak stane)

Nuž.. ja len toľko k phpbb3, bo už tu toho bolo dosť popísané. ;)
Porovnanie nie je na mieste. Ten windows 98 totiz nebol upraveny na mieru ;-)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Prekvapuje ma, ze tu este nepadol tento navrh:
Na jednom inom fore som videl nieco taketo - po uprave prispevku sa na jeho koniec prida hlaska "Prispevok naposledy upravil .... dna .... o ..., celkovo upravene x krat"
Podla mna je to celkom uzitocna funkcia a v niektorych diskusiach to urcite prospeje prehladnosti. A napriklad v teme, kde sa hada hra, nam raz kvoli editu vznikol mensi rozpor, co by sa uz nemuselo stat... co vy na to?
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

GothaR, v minulosti to tu uz fungovalo, napokon sa ako vhodnejsia ukazala sucasna podoba.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

GothaR: Uz to tu zo dva roky nie je a nejak som si nevsimol, ze by to vobec niekomu chybalo.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Viem ze to bude zniet ako by mi dosiel fet, ale ked si otvorite svoje karma okno, preco je stlpec pre nazov prispevku resp. temy taky uzky a komentar taky siroky? Vacsina vyjde na tri riadky koli nazvu, nie komentu.
Nebite ma, detaily robia dokonalost.
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:Viem ze to bude zniet ako by mi dosiel fet, ale ked si otvorite svoje karma okno, preco je stlpec pre nazov prispevku resp. temy taky uzky a komentar taky siroky? Vacsina vyjde na tri riadky koli nazvu, nie komentu.
Nebite ma, detaily robia dokonalost.
Co mas za prehliadac? Mne to FF otvara ako normalnu kartu, takze mam vsetko na jeden riadok...
mi-chau
Darca
Darca

aj kazdy nazov prispevku? jeden riadok?
zabudnite bola to chobotina
len mi islo o to ze vo vacsine pripadov je nazov postu dlhsi ako koment..
//nemyslel som urobit ho vacsim ako na komenty, len zvacsit
Gothar
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:aj kazdy nazov prispevku? jeden riadok?
zabudnite bola to chobotina
len mi islo o to ze vo vacsine pripadov je nazov postu dlhsi ako koment..
No nie vzdy, mozno je to kvoli sirokouhlemu monitoru... U mna je tak 1 z 10 tem na 2 riadky, viac som este nevidel. No ale tak z estetickeho hladiska je to teraz podla mna lepsie, pretoze dolezitejsi je komentar a ten ma asi prave preto viac miesta. So sirokym prvym stlpcom by to asi vyzeralo zvlastne.
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Caves.Ja by som privital vytvorenie smajlika No1.

Sice tu su uz dvaja

:smt023 -ale tento je divoky,vyzera ako zhuleny a dava prilis najavo nadsenie :)

:aasmile24: -tento je v pohode,ale ten transparent sa niekedy nehodi ku obsahu prispevku.

:aasmile2: -vlastne by to mal byt opak tohoto.Myslim,ze ak by sa vybral ten transparent tomu vyssie z ruky,bolo by to OK. :)

\\ Maki-Aha..No a ja som si myslel ,ze tu ich niekto vyraba(Uplink)..No mozno,ak by bol nejaky taky v databaze...

\\Taky smajl ma malo asi spolocne s grafikou-ako,takou...Ten sa asi musi nakodit..Alebo sa mylim?
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

myslim,ze smajlov tu nikto nevytvaral len sa stahovali a pridavali do databazy, alebo sa mylim? takze vytvorenie,neviem neviem
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

dudo02 napísal: \\Taky smajl ma malo asi spolocne s grafikou-ako,takou...Ten sa asi musi nakodit..Alebo sa mylim?
no kodit sa to nemusi, je to obycajne PNG, da sa to zmazat aj vo photoshope...
takto som to len zgumoval :)
Obrázok <<<<<<
:D
mi-chau
Darca
Darca

neda sa trochu vylepsit vyhladavanie? ked dam vyhladat
Čínska masť najde mi temu ale
čínska masť nenajde nic
/ ide o to ze ked chcem ppreverit ci tu uz nejaka tema bola musim kombinovat velke a male pismena a este aj diakritiku.. to zaberie casu :(
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Pokial viem, toto sa tyka iba cerstvo implementovaneho vyhladavani iba v nazvoch tem a uz sa o tom vie a pracuje a na tom.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a neplanujete pridat do vyhladavania aj google vyhladavanie na domenu hojko.com?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Skús Google a "site:hojko.com test". ;)
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

Zdravim, opat nacriem do stale omielanej temy ohladne vzhladu :) Viem, ze sa to tu uz nespocetnekrat omielalo, boli aj dake pokusy s tym, ale ze to robilo sarapatu. Nedavno som si nasiel takuto funkciu na www.linuxos.sk , nalavo dole je nastavenie stylu. Do programovania sa nevyznam, tak ale mozno by nebolo na skodu skontaktovat adminov toho webu a poprosit ich o pomoc pri riesení. Na oplatku by sa trebars propagoval po urcitu dobu ich web abo tak nejak. Len moj navrh, na vas je ako sa to bude riesit. vdaka za vyslysanie :)
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Problem nie je v tom, ze by sme to nevedeli spravit, problem je v tom, ze by sa muselo prekopat prilis velke mnozstvo kodu ;-)
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Hm, je to len klasicke aplikovanie CSSka s ulozenim uzivatelom nastaveneho do cookie. Otazka je skor, ci to skutocne tak potrebujeme.
Zamknuté