Kde je chyba

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
celaskon5
Light Expert
Light Expert

Kde je chyba

Príspevok od používateľa celaskon5 »

No ja mam taky problem medzi kamaratmi a celkovo som oblubeny clovek ale stale sa mi nepodarilo najst babu na dlhsí vztah no zaroven so vsetkymi co som si nieco zacal sa stretavam a sme kamarati. Ale ked sa spytam na nazor cloveka tak nik nechce povedat kritiku vsetci len dobre veci sice ja viem ze mam chyby (niektore si uvedomujem ine nie) preco je to tak?
Preco mi nechcu povedať pravdu do očí?

A dalej je problem aj v postave a na kolko vam zalezí na vysportovanej postave nie je podstatnejsie co je v hlave (nie som vyzrate prasa ani totalny debil) sratka taky normalny chalan.

Zo zaciatku si nepustam ludi k telu skratka im nedokazem verit ale zalezí aj od cloveka a situacie.

pls poradte ja viem je to mozno zbytocnost ale aj tak diky vam vsem a este daco mam 19 ak by sa niekto pytal
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Podla mna si len dalsi normalny chalan ktory nema priatelku a zo smutku prechadza do stadia hysterie. Tieto zalezitosti sa nedaju znasilnovat, daj tomu cas, ked budes mat 40 vtedy bude cas na to aby si sa zamyslal nad tym ci na tebe nie je nieco v poriadku, a preco ti ludia nechcu povedat pravdu do oci? (neberme ohlad na to aka je pravda)
keby sa ta skareda zena opytala ci je skareda co by si jej povedal?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mi-chau napísal:keby sa ta skareda zena opytala ci je skareda co by si jej povedal?
Bez vahania a uprimne. Ano, si skareda a uz vobec nie moj typ. Ale to je jedno..

K teme, chalan, to, ze nemas dievca neznamena, ze si menej cenny alebo, ze by si mal upadat do nejakej hysterie, ako pisal kolega nadomnou. Netlac na pilu. Urcite sa nejaka objavi, ktora za to bude stat. Ono to znie, ako poucka, ale fakt je to tak. Tak som si aj ja nasiel svoju sucasnu priatelku. Z nicoho nic sa objavila a je nam spolu dobre.

To, ze ti ludia nehovoria pravdu do oci - na to si zvykaj. Holt, kazdy je nejaky a nie je to nic nezvycajne. Ja osobne tiez preferujem, ked sa chytraci namiesto kecania za chrbtom, ci cez net postavia osobne a do oci povedia, co si myslia.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

p4ra napísal:Bez vahania a uprimne. Ano, si skareda a uz vobec nie moj typ. Ale to je jedno..
no som zvedavy ci by si to fakt povedal kamaratke, on sa totiz nevypytuje neznamych ludi
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

no nasilu si babu nenajdes, jo myslim ze sa len nudis, tak mas pocit ze musis mat babu, to poznam take pripady... :wink:
celaskon5
Light Expert
Light Expert

kde je chyba

Príspevok od používateľa celaskon5 »

no teda fakt sa neda povedat kto ma pravdu ale kazdy vas nazor je niecim dobry no a teda fakt som necakal reakciu toto forum sa mi zacina pacit.
A este nieco k tej otazke ze co by som povedal škaredej babe na otazku ci je skareda? Osobne neda sa povedat skareda ale nesympatická ale preco je to problem ved kazdy ma iny nazor pre dalsieho to moze byt holka jeho zivota a ak sa uz s niekym bavím tak len na rovinu problem mam skor niekedy s oslovenim a celkovo ako zacat cely rozhovor ale to som uz dnes zo zaujimavosti cital. :D :D
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja osobne mam mozno dvoch ludi(vynimajuc rodinu), ktori mi povedia uprimne co si o mne myslia.. ja som bez frajerky teraz dost dlho a som velmi stastny, nehladam-neriesim..bol som von s par dievcatami v poslednej dobe a ani jedna ma nejak extra nezaujala...ked pride-pride, ked nepride aspon si zasportujem :D :P
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Key5ers0ze napísal:ja osobne mam mozno dvoch ludi(vynimajuc rodinu), ktori mi povedia uprimne co si o mne myslia.. ja som bez frajerky teraz dost dlho a som velmi stastny, nehladam-neriesim..bol som von s par dievcatami v poslednej dobe a ani jedna ma nejak extra nezaujala...ked pride-pride, ked nepride aspon si zasportujem :D :P
asi tak, konkretne v mojom pripade by som sa ziadnemu vztahu nebranil ale pokial nie je tak sa nic nedeje a dem dal, ako vazne to hladanie bab je strasne zabijanie casu a nervov :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

mi-chau napísal:no som zvedavy ci by si to fakt povedal kamaratke, on sa totiz nevypytuje neznamych ludi
Ku kamaratke by som bol milsi. Povedal by som jej, ze nie je moj typ.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hmm, sranda... nieco mi to velmi silno pripomina... skus raz zmenit prostredie kde hladas baby.. u mna doma ma tiez ziadna nece - neviem preco, asi zla povest, alebo vysoke naroky na krasu.. kazda kamoska mi tvrdi ze som vpohode a ze som mily ale nic... a idem jedneho pekneho dna 20km od domu na liecenie kde boli PEKNE baby a mile a pomerne inteligentne a zrazu sa na mna tamta lepi, tamta... atd... a uz iba pohlady, recicky - nepochybujem ze vacsina by to brala ako mesacne rozptylenie ale minimalne 3 sa nasli co mi revali na pleci ked som odchadzal :D ... mozno odveci priklad, len som chcel povedat ze ked lovis v zlych vodach, spravnu rybu nechytis... ja som si tam tu svoju chytil a som spokojny :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Kde je chyba

Príspevok od používateľa triple »

celaskon5 napísal:Preco mi nechcu povedať pravdu do očí?
lebo sú to obyčajní chrapúni .. za chrbtom ti povedia aj nemožné ale do očí sú posratí..
celaskon5 napísal:A dalej je problem aj v postave a na kolko vam zalezí na vysportovanej postave nie je podstatnejsie co je v hlave (nie som vyzrate prasa ani totalny debil) sratka taky normalny chalan.
v tom nieje problém . je to úplne v pohode ja tiež niesom herkules a ani do posilkny nechodím a nemám problém.. a tak isto jeden môj frend .. ten je tučniak a má ich ešte viac ako ja a další zas je totálne suchý strašne a tiež pretiahne v kuse inú holku.. záleží na charizme a ako s nimi jednáš
Maki napísal:hasi zla povest
no jo to ti teda poviem.. ako mladý som porobil pár hlúposti a už som kurveník a donchuan
mi-chau napísal:ked budes mat 40 vtedy bude cas na to aby si sa zamyslal nad tym ci na tebe nie je nieco v poriadku,
to už bude kapánek pozde nie?
Začiatok Konca
Professional
Professional

Re: Kde je chyba

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

triple napísal:to už bude kapánek pozde nie?
Nikdy nieje neskoro.. :D a aspoň si zašportuješ(viď niekoľko príspevkov nado mnou :) )Neviem,či chrapúni je to správne slovo,minimálne to niesú tak dobrí kamaráti,ako si o nich myslíš...A na silu nehľadaj...keď príde,tak príde..z takých na silu vzťahov väčšinou nič dobrého nevzíde...a skôr budeš sklamaný,ako šťastný...ale aj tak ti držím palce... :wink:

//edit: skús zmeniť lokál... :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Nech ti povedia konštruktívnu kritiku, čo vidia na tebe pozitívne, ale aj negatívne. Pokiaľ sú to skutoční priatelia, nemali by mať s tým problém a mohli by ti poradiť, ako dané vlastnosti alebo správanie vzlepšiť.
Čo sa týka báb, netráp sa, ešte si proste nenatrafil na tú správnu, ona časom príde... :) Nevadí, že si ľudí nepripúšťaš k telu ihneď, aspoň predídeš mnohým podrazom a skalmaniam, treba byť predsa obozretný. :wink:
GL!
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Sheep napísal:no nasilu si babu nenajdes, jo myslim ze sa len nudis, tak mas pocit ze musis mat babu, to poznam take pripady... :wink:
... seba? :wink: :D

Musím súhlasiť. A ak ti kamarát budé do očí klamať, tak by som si v prvom rade zistil prečo. Je možné že to robí z OK dôvodov, ale aj nie...
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Maki napísal:hmm, sranda... nieco mi to velmi silno pripomina... skus raz zmenit prostredie kde hladas baby.. u mna doma ma tiez ziadna nece - neviem preco, asi zla povest, alebo vysoke naroky na krasu.. kazda kamoska mi tvrdi ze som vpohode a ze som mily ale nic... a idem jedneho pekneho dna 20km od domu na liecenie kde boli PEKNE baby a mile a pomerne inteligentne a zrazu sa na mna tamta lepi, tamta... atd... a uz iba pohlady, recicky - nepochybujem ze vacsina by to brala ako mesacne rozptylenie ale minimalne 3 sa nasli co mi revali na pleci ked som odchadzal :D ... mozno odveci priklad, len som chcel povedat ze ked lovis v zlych vodach, spravnu rybu nechytis... ja som si tam tu svoju chytil a som spokojny :)
Máš absolútnu pravdu.Tiež tomu nechápem.Niesom nejak extra krásny a nadaný chalan a proste tu v LM mi tiež kamarátky hovoria že som v poho pekný chalan ale žiadna ženská nič.Žiadny záujem.A v takom PP je to presne tak ako si to písal.Absolút necháping
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

joj diego neplac, prides zamnou do KE a tu ju najdes na 100% :D
..k teme: babu si nehladaj, pretoze budes akurat nestastny ak sa do nej nahodou buchnes :) plus dovody vyssie...
no jo zlaty to uz sme poculy :D
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Jooj aj mna taketo priblble nalady obcas chytaju :D ..... ked sa nudim na smrt vobec neni co robit a vtedy ma kde co napada na tuto temu :D .. proste okolo bab a tak a potom ma chyta smutok .... vtedy vzdy rychlo sa musim niejak zamestnat respektive sa vyspim a na druhy den je uz dobre .. tusim ze chalan co zakladal tuto temu bol v podobnom rozpolozeni tak ju zalozil dost spontalne ....... noo proste kasli na to .. laska si ta najde sama .... ja uz ani z daleka niesom taky utrapeny mam kopec kamaratov kamaratiek v poslednom case konecne mozem povedat ze aj zijem nie len existujem noo a mam sa fajn ....... i ked jasne ze keby bola holka nenahneval by som sa :D , ale svet sa nezruti ani bez nej :wink:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

slavo120 napísal:i ked jasne ze keby bola holka nenahneval by som sa :D , ale svet sa nezruti ani bez nej :wink:
Amen. Vsetko bolo povedane :)
Napísať odpoveď