nieste niekto zaregistrovany na cz 2...uz sa tam teraz neda registrovat,ale chcel by som tam hrat,tak ak niekto ste na cz 2,a uz sa vam nechce hrat..tak som tu
belo15 napísal:nieste niekto zaregistrovany na cz 2...uz sa tam teraz neda registrovat,ale chcel by som tam hrat,tak ak niekto ste na cz 2,a uz sa vam nechce hrat..tak som tu
Indigo napísal:Ta prva cast vety je len tak vykrik do tmy ?
Kedze nechapes, preco staviame tolko divov, tak si na tuto temu nemame co povedat.
Ale si mu dal...
no fakt.. od dnes su na speede aktivovani natari... a na aliancnom fore boli tiez riadne hlasky....
napriklad:
osobne n echcem mat s nemesis nic spolocne....nechapem preco by sme nemali sancu...za to ze sme az na 38 mieste...newiem presne...nejde o popku v dive ide hlavne o vojsko...takze ak sa budeme vsetci snazit,pomahat si mozme to vyhrat,tiez mame nejakych spojencou...ale pochybujem ze moj nazor nieco zmeni
A to nasi spojenci su bud o 1-2 miesta vyssie v tabulke alebo dost slabsi
dost ma to pobavilo vidim ze nevie kde je sever...
Inak kto by chcel zacat hrat, nebavi ho obycajny server a vie po anglicky, pripadne sa v anglictine mozno aj trochu zlepsi, tak odporucam novy americky SPEED server: http://www.travian.us/?uc=usx_9740
Kto chce moze ist do nasej ally sme na serveri Speed 3X- SVK najdete ma podom menom Filipito alebo mi napiste ss berieme hracov ktory maju popku nad 80 sme zacinajuca ally
Filipito napísal:Kto chce moze ist do nasej ally sme na serveri Speed 3X- SVK najdete ma podom menom Filipito alebo mi napiste ss berieme hracov ktory maju popku nad 80 sme zacinajuca ally
kde to chces dotiahnut ked beriete nad 80.. ten server je uz vyse mesiaca uzavrety a ti co nemaju populaciu nad 1000 su totalni loseri...
Ja som sa regol par dni pred uzavretim servera a mam cez 2400...
takze radsej sa pridajk nejakej silnej aliancii
a server aj tak konci, tak by si sa mal snazit pridat sa k nikomu fakt silnemu aby si to s nimi mohol vyhrat...
will.i.am napísal:kde to chces dotiahnut ked beriete nad 80.. ten server je uz vyse mesiaca uzavrety a ti co nemaju populaciu nad 1000 su totalni loseri...
Ja som sa regol par dni pred uzavretim servera a mam cez 2400...
takze radsej sa pridajk nejakej silnej aliancii
a server aj tak konci, tak by si sa mal snazit pridat sa k nikomu fakt silnemu aby si to s nimi mohol vyhrat...
Kokos to je tam fakt tkae slabe ?
Ja som sa logol asi dva dni pred uzavretim ceskeho speedu a to som neprebral ani jednu dedinu a mam 10k pop.
Frco napísal:njn armady pekne, ale ani vasa slavna koalicia vam nepomohla. Nechapem naco staviate tolko divov naraz.
Vies preco sa stavia viac Divov naraz? Lebo ked skatapultujes jeden, mas dalsie [povedzme] tri v zasobe, ktore mozu stale stupat. A je tazsie zasobit jeden Div s dostatocnou armadou aby katapulty nic nespravili [vyse 10M] ako styri Divy s mensou armadou [2M].
Ambroid napísal:Vies preco sa stavia viac Divov naraz? Lebo ked skatapultujes jeden, mas dalsie [povedzme] tri v zasobe, ktore mozu stale stupat. A je tazsie zasobit jeden Div s dostatocnou armadou aby katapulty nic nespravili [vyse 10M] ako styri Divy s mensou armadou [2M].
Ono na normal serveri spravit obranu 10M nieje az take realne.
Ja som tam prebral ucet po kamosovi a podarilo sa mi to vymakat na cca. 77 miesto ale ako bol ohlaseny prichod natarov, tak nic nerozsirujem a klesol som na cca. 120