Skinheads

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Kali vcera som uz nevladal tak som to precital dneska ale ....ty tomu naozaj veris ...je to cira propaganda. Ja uznam ze historiu pisu vitazi , preto plne neverim ani faktom od spojencov ale snazim sa najst povedzme "pravdu" v tej spleti propagandistickej siete ci uz jednej alebo druhej strany ,ale toto je trosku dost pritiahnute za vlasy .
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

P3Bo napísal:Kali vcera som uz nevladal tak som to precital dneska ale ....ty tomu naozaj veris ...je to cira propaganda. Ja uznam ze historiu pisu vitazi , preto plne neverim ani faktom od spojencov ale snazim sa najst povedzme "pravdu" v tej spleti propagandistickej siete ci uz jednej alebo druhej strany ,ale toto je trosku dost pritiahnute za vlasy .
precitaj si ine clanyk na tej stranke (moj oblubeny "emo,antifa a ine dusevne choroby").je to sranda.nieco ako nsinfo.zarucene fakty :)
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Akurát som to dočítal...dosť sranda... :D ..naozaj..skoro ako NS info... :hehe: ale jeden článok tam mali zaujímavý...ten sa mi aj celkom páčil...lenže to tak nieje a ani nebude...takže len ďaľšie prázdne slová...
http://hlavuhore.wordpress.com/2008/01/ ... ducnostou/ ...je mi z tohto hnutia smutno...keby to bolo tak,ako je to v tom článku,viac menej by sme boli všetci radi..(teda neviem,či všetci,ale určite by sme sa na to pozerali inak,ako teraz...) :) toľko zatiaľ odo mňa...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Napisala to celkom dobre.

Takto to bolo viacmenej vzdy, zapricinuje to hlavne previazanost so skinheadskou subkulturou z coho plynu problemy.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Aryan Angel napísal:Napisala to celkom dobre.

Takto to bolo viacmenej vzdy, zapricinuje to hlavne previazanost so skinheadskou subkulturou z coho plynu problemy.
Áno napísala..lenže to tak nieje...a nebude,nebolo...aryan neviem,kam na tie tvoje výplody chodíš.. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Urcite to moze byt lepsie, uplne sa toho zbavit neda, iste percento takychto ludi je v spolocnosti stale..

O vyplodoch by som nehovoril, hlavne ked tu sam vestis buducnost z nejakej magickej gule zrejme..
Začiatok Konca
Professional
Professional

Možno..keď ale vidím,akým smerom sa NS uberá...tak asi predpovedám správne...inak,je pekné,že to niektorí ľudia takto berú...ale je to možno 1%...takže cesta pretvárania bude dlhá... :roll: nech sa páči...môžeš začať.. :)
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Uvidis o chvilku tan boom so skinheadmi tak ako prisiel tak aj odide.. "NS" bude mat zase zastupenie 30 ludi v kazdej krajne... A Ti budu snivat ako snivali aj doteraz :P
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Radsej sa staraj o pocetnost svojich nacionalistov :P NSS, atp.. : )
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ujo Marky napísal:Uvidis o chvilku tan boom so skinheadmi tak ako prisiel tak aj odide.. "NS" bude mat zase zastupenie 30 ludi v kazdej krajne... A Ti budu snivat ako snivali aj doteraz :P
Asi tak...nič iné dodávať ani netreba... :)
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ráno som to pozeral, myslel som, že video má už pár rokov a zrazu teraz na markíze, že chlapec umrel
http://nothingtoxic.com/media/120106247 ... ng_a_Fight

Tak čo spokojnosť Aryan ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nechapem dost dobre ako moze byt neikto natolko vypatlany aby zabil kvoli tomu ze niekto ma holu hlavu a niekto zas vlasatu, ze niekto veri v boha a niekto zas nie ... je to proste chore .. ked chcete sa bite, davajte si po hube, ked mate prazdne kotrby, ale naco treba preboha niekoho prebodnut skrz-naskrz bajonetom ? ? ? ... isto bude mat chlanisko velky respekt v lochu ...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

schw33k napísal:Ráno som to pozeral, myslel som, že video má už pár rokov a zrazu teraz na markíze, že chlapec umrel
http://nothingtoxic.com/media/120106247 ... ng_a_Fight

Tak čo spokojnosť Aryan ?
'Skinheada proti rasovym predsudkom' zabil "neonacisticky" cigan..

Tomu hovorim ironia.
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

Aryan Angel napísal:'Skinheada proti rasovym predsudkom' zabil "neonacisticky" cigan..

Tomu hovorim ironia.
odkial vies, ze bol cigan? daj zdroj
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

a podla mojich neoverenych informacii bol Adolf ciastocne zidovskeho povodu :roll: kwa, meni to nieco na tom, ze bol nackom a zabi(ja)l nevinnych(aj adolf aj ten cigan)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

No o tom som nic nepisal, ale podla toho videa na neho nevinna obet najprv skocila.. aj ked slo urcite o vzajomne provokacie.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Maš problém s tým že to bol neonazi cigáň?Ako majú vypatlané hlavy biely tak môžu mať vypatlané aj čierny
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Aryan Angel napísal:No o tom som nic nepisal, ale podla toho videa na neho nevinna obet najprv skocila.. aj ked slo urcite o vzajomne provokacie.
áno vyzeralo to tak , útek ľudí do vchodu pred maniakom, tomu vravím provokácia prvej triedy, útek ľudí po schodoch hore pred maniakom, ďalšia provokácia, potom sa pravdepodobne nemali kam schovať tak čo mal dotyčný robiť ?
Zbabelý čin, prečo to neodsúdiš ?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Inak je pravda co vravi Aryan, ak si to uvedomite ten chalan nanho zautocil, sice podla mna uz nemal na vyber ale pre toto tomu nackovi daju tak max. 6-10 rokov, za neprimeranu sebaobranu s nasledkom smrti... alebo nieco take nebude sudeny za vrazdu...

edit: este ze ich bolo 6 na jedneho nacka, a ze ty jeho "kamarati" pockali kym nacek odide...
Napísať odpoveď