ekonomia

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
kachna
King
King
Používateľov profilový obrázok

ekonomia

Príspevok od používateľa kachna »

nematre niekto nieco taketo doma v sufliku alebo len tak pohodene? toto mi treba urobit a neviem ani odkial kam. na ekonomii sme presli zakladne pojmy mikro a makroekonomie a som z tohot tazko v prdeli.
fei stuba 1 rocnik ruleZZZ

Kód: Vybrať všetko

Semestrálna práca - Postavenie Slovenského hospodárstva v EU a vo svete (SH) pred prijatím eura.

Rozsah 6 - 10 strán, vypodložené grafmi a tabulkami, zaradit obdobie od roku 2000 - 2006, HDP v korunách, HDP v korunách na hlavu obyvate¾a, vyjadrenie v inej mene (UD resp. UA) ide vlastne o nejaké medzinárodné porovnanie, vývoj Slovenskej koruny, štátny deficit, vývoj po¾nohospodárskej výroby, stavebníctva služieb,

Treba previest dolárové hodnoty cez kúpnu silu obyvatelstva a vypocítat Rpí.

Porovnanie medzi krajinami (vybrat markantné krajiny)
Porovnanie k priemeru E-12, E-15 a po rozšírení ako sa zmení priemer v dôsledku nízkej ekonomickej rozvinutosti novo vstúpených štátov, 
Porovnat Slovenskú republiku k priemeru EU

Možnost si vybrat z viacerých variant práce, riešenie cez HDP, infláciu, danovú sústavu, 

- práca musí obsahovat komparácie - resp. teda porovnania

kupo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kupo »

napis poziadavku na ministerstvo hospodarstva: http://www.economy.gov.sk/index/go.php?id=72 oni ti za nejake dva tyzdne poslu pekne vypracovany referat (vlastna skusenost) ;)

// kachna: asi uz zleniveli... ja som tak tri roky dozadu (tiez koli ekonomii na FEI STU) len copy-pastol zadanie a ten referat, co mi poslali, bol tak perfektne spraveny ze som len vytlacil prvu stranu zo svojim menom, odovzdal a dostal som plny pocet ;)
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ol som to tam poslal :) sice to potrebujem o tyden ale tesim sa co mi poslu
kazdopadne dik :lol:
// uz mi odpisali. dali mi presne instrukcie kde mam tieto informacie hladat :)
lepsie jak s drotom do oka
Napísať odpoveď