Krivy nos
-
peterkozel
Medium Professional
No da sa, ale je to bolestive. Mne tak doktorka napravala iba prepazku a mal som dost. Plastika je lepsia a ked si to tak vezmes, tak tych 12000 nie je vela kedze je to investicia na cely zivot:] napísal:nejedna sa o moj nos, ale to je vedlajsie :] nemyslel som plastiku, ziadne gumene nosy ala Rolinsova... myslel som tak, ze nos za zlomi a nanovo napravi, ci sa to da tak
ja mam krivy nos a je to super vec...hlavne ak ides za nosom...to dojdes potom na zaujimave miesta 
a teraz vazne, daj si plastiku...alebo skus ponorit nos do vriacej vody na dve minuty a potom si ho obloz palickami so zmrzliny a a zaviaz...a ked to budes robit vecer tak do rana mas rovny nos,... zarucene a boli to menej ako nalomenie nosa
a teraz vazne, daj si plastiku...alebo skus ponorit nos do vriacej vody na dve minuty a potom si ho obloz palickami so zmrzliny a a zaviaz...a ked to budes robit vecer tak do rana mas rovny nos,... zarucene a boli to menej ako nalomenie nosa
Myslím, že rovnako, ako po fľaške slivovice.Ujo Marky napísal:Heh nechcem vidiet ako by vyzeral nos po dvoch minutach vo vriacej vode
BTW: Pre akú známu to zisťuješ? Adelu Banášovú?
-Ja by som to určite neriešil lámaním, to sa mi zdá absúrdne. O varení ani nehovorím
-
Pantagruel
Star
preplati, ak to posudi, ze je to zdravotne zavadne, alebo ak to je naozaj vazny pripad, ze sa ti rehocu vsade kam prides. btw zlomeny nos, raz davno som zlomil spoluziacke nos a odvtedy ho ma uzasne krivy a k tomu aj plno napadnikovmi-chau napísal:chod na plastiku, stoji 12 cca poistovna nepreplati..
-
mik3e
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
ak ho chceš mať rovný, dosť to obnáša,,, najprv si ho musíš zlomiť (strašná bolesť),,, potom ak budeš mať šťastie, tak do 2 týždňov pôjdeš na operáciu, ktorá je celkom OuKej, (hlavne keĎ sa prebudíš z narkozy, asi hodinu fajne stavy)
no ale potom to je najväčší horor,,, ukrutná bolesť, ja som iba na posteli mohol ležať, keĎ som otočil len trochu hlavu hneĎ sa mi pustila, krv, a tak to bolo celý deň, ešte raz by som to nechcel zažiť, takže neodporúčam
-
MiSs_MoNkEy
Amateur
- Kontaktovať používateľa: