BUX.TO - co vy na to ?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

a co tak bux.to autoclicker.. ja som referal jednemu kamosovi.. lebo mna to dajak neirituje nikdy som takym vecickam neveril.. ale mam nahodeny ten softik, spusta sa pri starte, a je uplne skryty ani neviem ze ho mam.. a pekne to klika samo :P
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

skenner napísal:a co tak bux.to autoclicker.. ja som referal jednemu kamosovi.. lebo mna to dajak neirituje nikdy som takym vecickam neveril.. ale mam nahodeny ten softik, spusta sa pri starte, a je uplne skryty ani neviem ze ho mam.. a pekne to klika samo :P
akurat ze sa to riesilo par stran dozadu, ze ti nato pri vyplacani prachov pridu :D
SpermoS
Zablokovaný
Zablokovaný
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa SpermoS »

:arrow: ale ved on ma f <> vyplatu, sam povedal ze takym veciam neveri
:arrow: a s tym AC robi len sluzbu kamaratovi kamarata vyplatia a potom ho pozve na pivo

inak k teme naklikal som si 10 dolarov ale ta doba(60 prac. dni) no do ....! :wink:
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

no za 3 dni co tam som tak $ 0.6400 :D
ak by niekto tuzil byt mojim referalom tak nech za názvom domény doplní
/?r=Linkman

;)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

kukiak napísal:akurat ze sa to riesilo par stran dozadu, ze ti nato pri vyplacani prachov pridu :D
ta chlapika normalne vyplatili.. ktovie
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Jaaj Linki :D

Ozvi sa mi na ICQ a dam ti nejake tipy ako na reffov atd :)

Btw vcera som na dailyclicks poziadal o 60 USD :) ocakavam ze dneska pridu, potom sem postnem aj screen :)
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomika »

hadam toto nebude nejaka reklama abo take nieco ale ponukam ak bude niekto moj referal tak zaplatim dolar za kazdych 200 klikov. napiste SS ak mate zaujem
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

SpermoS napísal::arrow: ale ved on ma f <> vyplatu, sam povedal ze takym veciam neveri
:arrow: a s tym AC robi len sluzbu kamaratovi kamarata vyplatia a potom ho pozve na pivo

inak k teme naklikal som si 10 dolarov ale ta doba(60 prac. dni) no do ....! :wink:
no pozor , uz som pocul ze aj ked tvoji referi pouzivaju AC tak ta nevyplatia tiez , cize on a jeho kamarat velmi neuspeju. Viem je to krute ak si kupite referov a dvaja-traja puzivaju AC a nakoniec vas nevyplatia za nieco za co nemozete
Lukinho11
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

bux.to

Príspevok od používateľa Lukinho11 »

Ja sa chcem opytat, neda sa mi klikat cez tyzden na svojom PC, som na intraku, mozem klikat na inom PC ked tu je zaregistrovany iny Nick/uzivatel bux.to??? Nebudu si admini bux.to mysliet ze mam dva nicky, pri prevadzani "minci"??A vobec maju to ako zistit ked to dam previest "cashout" zo SVOJHO PC?? Inac sa snazim fakt seriozne a poctivo klikat, zarabat nevedel som ze na tom druhom PC klika dalsi...hmm.. Viete mi niekto poradit...?.pls..thanks..... :? :? :? :!: :!: :!:
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: bux.to

Lukinho11 napísal:Ja sa chcem opytat, neda sa mi klikat cez tyzden na svojom PC, som na intraku.........
to zalezi od toho ci tam na intraku mate vsetci jednu staticku IP, ak nie tak to nie je vobec problem a kedze ti nevypisalo ze na tej ip je iny pouzivatel tak asi nemate rovnaku
Jakubq
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jakubq »

Tomika bral by som ale aku mam zaruku ze mi zaplatis naozaj dolar za kazdych 200klikov?
Lukinho11
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lukinho11 »

majec_majec napísal:jj, je to good....kto by mi pomohol?? a kto chce lacne zarobene money?? pre navod kukni:

kód:

Kód: Vybrať všetko

www.easy-zarobok.wbl.sk

je to super:D...aj ked zo zaciatku budu male prachy, no neskor sa na tom da pekne trhnut..
:lol: :lol: :lol:

si myslis ze tu je kazdy je***???hhh....hh..."ze ak nieje vyplnena kolonka referral...tak zadajte majec......hhhh...LOOOOOOOL
DonJouzi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonJouzi »

Mozno niekoho chyti :) ... ako sa hovori v jednej nemenovanej tv sutazi: "Pri 100 slovakoch nikdy nevies." :lol:
paradajka
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paradajka »

presne tak nikdy neves pri slovakoch ale aby som nebol offtopic tak uz mam 8,77 dolaru musim uz nejako dosahnut tych 10 a poslat to konecne :)
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Jakubq napísal:Tomika bral by som ale aku mam zaruku ze mi zaplatis naozaj dolar za kazdych 200klikov?
povazujem sa sice za cestneho cloveka, ale zaruka nie je ziadna. dam ti vsak svoje icq kde mam svoju adresu v profile a mozes si po mna dojst ak ti nevyplatim ;-) :lol:
malyivko
Star
Star

Príspevok od používateľa malyivko »

Pantagruel tak co prisli?
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa burnmail123 »

no ak mate na tom intraku rovnaku IP tak to moc dobre pri CASHOUTE nebude , inak keby ste vzdy zmenili dynamicku ip tak to by bolo v pohode .
BTW : mam 52,66 dolaru
x2x2
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa x2x2 »

presiel som vsetky tie adresi a teraz su preskrtnute na cerveno. Kedy nabehnu nove?
Tomika
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

pri klikackach je to rozne, bud mozes na link kliknut raz za 24 hodin alebo kazdy den raz, tj. mozes kliknut o 23:59 aj o 00:01
Pantagruel
Star
Star

Príspevok od používateľa Pantagruel »

Nevyplatili teraz, ludom pobrali navyse vsetky peniaze z uctov...dnes to zacali narovnavat, je to dost zapletene, ked budem mat cas napisem sem obsiahlejsi post :)
Napísať odpoveď