- zajtra pisomka ktora tozhodne o mojej znamke...skala je celkom velka...ked to moc pokazim mam 5,ked to napisem tak normalne mam 4,ak dobre mam 3 no drzte palci
zbadal som peknú babu na bicykli s krásnym zadočkom kvôli nej som pridal aby som sa nenudil cestou a potom som sa divil prečo začala brzdiť.Moja bombera a nohavice okúsili ako chutí blato dnes v škole iba 3 hodiny z toho sme sa na 2ch neučili prepadol som z fyziky a slovenčiny je to iba na polroku
mama ma asi nepusti za babou do popradu ... b udem sa musiet pustit sam :-/
- pisomka z dejaku
- 2 pisomky z fyziky
- jednu som asi domrvil
- na nemcinu som sa ucil ale nevedel som ju az tak dobre
+ z pisomky som dostal ovela lepsie ako som cakal
+ vecer sa ide voooooooooooooooon
+ vikend=konecne sa vyspim
dnes ma caka naozaj tazka noc ] zajtra nejdem na oslavu za hlupe reci jednej cajky .... nie ze by som sa urazil ale ja to za oslavu nepovazujem a tiez tam nepojdem ked je tam kazdy druhy kkt.
mozno pojdem do lidla kupim par finkenaerov dam si doma...
ucil som sa vcera cele popoludnie do noci na pisomky vstal som s teplotou a nesiel som do skoly taze som sa ucil uplne na pi*u je mi na pi*u,je piatok vecer a ja sedim doma a celkom mi z toho je*e chyba mi moja laska
//dpc a vcera aky krasny den bol
4hodinový spánok mi nestačí praktická z biofyzy úspešne za mnou moje nadšenie opadlo, keď som začala opakovať na teoretickú časť skúšky, ale aspoň jeden zákon platí: Čím viac sa učíš, tým menej vieš, prípadne keď nič nevieš, nemáš čo zabudnúť, tak sa netreba učiť. priateľ šťastlivo došiel domov
bol som v K2 ( skoda ze som nevidel Fizz ... ) velmo pohodicke bolo za 2 piva asi o 4 rano som odisiel z jedneho bytu kde mali byt orgie 3 chalani vs 1 dievca verim tomu ze by nas zvladla .. lenze ja som uprednostil pivo
no niesom .lolo ...