oprava ovládača
-
Juri1990
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
oprava ovládača
mám repro creative a už opotrebovaní ovládač(potenciometer NW B50K), dá sa to nejako vyčistiť, alebo vymeniť za niečo iné, pretože tento model som nenašiel v gme.sk
-
Martinekk
Light Professional
je to made in china, to sa da cakat. inovativny cyklus je kratky, nikto nepocita ze to po zarucnej dobe bude fungovat... potenciometer je 50kohm, v gm vyber podobny, ktory ma rovnako rozmiestnene vyvody a osku ma rovnaku. ak bude mat vyvody tak ako ma, len oska nesadne, tak kup novy hmatnik a je to. odporucam potenciometre od ceskeho vyrobcu ESO Ostrava. su tak sakramentsky kvalitne, ze tieto cinske im nesiahaju ani na kotniky... osku ti daju aku si zazelas, drahy tiez ake chces... len to daco stoji. su to fakt kvalitne suciastky co vyrabaju. osobna skusenost.
-
Martinekk
Light Professional
Kolega, asi nepoznas made in china vyrobky. s tymito potaakmi som sa stretol viackrat. kontox pomoze nachvilu... potom nepomaha ani svatena voda. po rozobrati takehoto potaku je vidiet vydratu odporovu drahu od zberaca. je to tym, ze oni kkti setria(ako inak) a vyrobia zberac iba z napruzeneho medeneho pliesku. a ten uhlikovu drahu vyderie velmi skoro. Tesla to robila tak, ze zberac bol plechovy, ale je v nom zasadena uhlikova tycka. nedochadza k opotrebovaniu v takej miere. ked za dvadsat(!!!) rokov potenciometre vycistis na zosilovaci, ktory si kupoval tvoj otec ked mal tolko rokov co ty a vycistis ich liehom a poskladas, tak budu dalsich 20 rokov sluzit. stara dobra tesla, je an nu spolahnutie v tomto smere. Ale to urcite poznas...
No jo.My sme sa v skole stale chechtali ne tom co znamena TESLA=je to skratka a sice-TEchnicky SLAbsie
.No clovek rokmi zisti,ze to az tak celkom pravda nie je..
No smejdy,su smejdy-avsak,predsa by som to skusil strieknut..Ono tie CREATIVE,zase az taky shit nie su.CREATIVE je dobra znacka na Audio techniku.
Ale tie smejdy-viem o com hovoris
.Niekedy to je fakt sila
..
No smejdy,su smejdy-avsak,predsa by som to skusil strieknut..Ono tie CREATIVE,zase az taky shit nie su.CREATIVE je dobra znacka na Audio techniku.
Ale tie smejdy-viem o com hovoris
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Creative sú dobrá (ono slovo "dobrá" je tak trochu relatívny pojem) značka tak akurát na audio k PC, inak ničdudo02 napísal:CREATIVE je dobra znacka na Audio techniku.
A samozrejme zvukové karty, ktoré majú výbornú kvalitu.
Voľakedy, ešte niekedy v období SoundBlasteru (pre tých nevediacich - to je predchodca Audigy) boli rôzni výrobcovia kvalitných zvukových kariet. Chvíľu medzi sebou súperili, ale následne sa na vrchu usadili Creative a kraľujú tam dodnes.
Našinec nemá dnes veľký výber vo výrobcoch zvukových kariet; tam je to tak: buď je zvukovka od Creative, alebo nie je od Creative - žiadny iný výrobca zvukových kartiet nemá také veľké zastúpenie na trhu so svojimi výrobkami (nehovorím o integrovaných audio chipoch
Existujú aj špeciálne zvukové karty do PC, ale o tých všedný používateľ PC neuvažuje. Záujem o ne sa majú prednostne zvukári a hudobníci, ktorí hľadajú rozhranie, cez ktoré by mohli "dostať kapelníkov" do PC a zmiešať ich do ucelenej kapely.
-
Shark NX
Addict
Creative Audigy, X-Fi atd ... Komercne ... ale dobrefikus-kukis napísal:Creative sú dobrá (ono slovo "dobrá" je tak trochu relatívny pojem) značka tak akurát na audio k PC, inak nič.
A samozrejme zvukové karty, ktoré majú výbornú kvalitu.
Voľakedy, ešte niekedy v období SoundBlasteru (pre tých nevediacich - to je predchodca Audigy) boli rôzni výrobcovia kvalitných zvukových kariet. Chvíľu medzi sebou súperili, ale následne sa na vrchu usadili Creative a kraľujú tam dodnes.
Našinec nemá dnes veľký výber vo výrobcoch zvukových kariet; tam je to tak: buď je zvukovka od Creative, alebo nie je od Creative - žiadny iný výrobca zvukových kartiet nemá také veľké zastúpenie na trhu so svojimi výrobkami (nehovorím o integrovaných audio chipoch) ako Creative
Existujú aj špeciálne zvukové karty do PC, ale o tých všedný používateľ PC neuvažuje. Záujem o ne sa majú prednostne zvukári a hudobníci, ktorí hľadajú rozhranie, cez ktoré by mohli "dostať kapelníkov" do PC a zmiešať ich do ucelenej kapely.
Ale mrkni si napr ESI Juli@ ... tomu sa hovori zvukovka ... ale aj tak je prd platna aj na tie Najdrahsie Logitech, Creative Repraky ... tie ten zvuk zas zdeformuju a skreslia
-
Martinekk
Light Professional
viete o com hovorite a to je dobre. ja mam teraz creative usb sound blaster. je to lepsie ako integrovana v ntb, hlavne co sa tyka odstupov a kmit. rozahu. ale raz si kupim julcu, nech to ma stavu. ked uz budem mat tak dobre bedne a skoro hajend zosik, tak to skoda trapit, ze jo... inak externu kakrtu odporucam kazdemu, je to fakt rozdiel. a repro ani nehovorim. reprosady k pc z obchodu v akcii za par kil su take nudzove riesenie...
Co mas na mysli pod pojmom NIC???fikus-kukis napísal:Creative sú dobrá (ono slovo "dobrá" je tak trochu relatívny pojem) značka tak akurát na audio k PC, inak nič.
CREATIVE-Vsetky z tychto produktov su minimalne dobre*.Chcel si povedat,ze napr MP3 od CREATIVE je shit?Alebo pozri tie radia dole-osobne som jedno take mal-vobec nie su shit.Praveze melokedy som sa stretol s takou kvalitou spracovania-mal som ho aj rozobrate.A nejake to radio mi uz rukami prebehlo..
dobre*-ja to delim na SHIT,PRIEMER,SPICKA.No a DOBRE je v strede-medzi PRIEMER A SPICKA.Dobre zanamena pre mna kvalitne.
Martinek-Ver tomu kolega,ze napr. tie radia dole,nemaju potenciomter shit-china.To si znacka ako CREATIVE nedovoli..
Shark-Ty uz sa brodis v inych vodach..
Re: oprava ovládača
aha co som nasiel http://www.sourcingmap.com/125mm-049-di ... 14671.html
a este jeden odkaz http://www.ebay.com/itm/2-pcs-RV12SK2-0 ... 4609211194
ja mam podobny problem ale cerukou som naniesol povlak a zatial este ide.
ak budes kupovat tak sa ozvy ja sa pridam ak mas resp ak vies nakupovat cez ebay. ja nemam ucet
a este jeden odkaz http://www.ebay.com/itm/2-pcs-RV12SK2-0 ... 4609211194
ja mam podobny problem ale cerukou som naniesol povlak a zatial este ide.
ak budes kupovat tak sa ozvy ja sa pridam ak mas resp ak vies nakupovat cez ebay. ja nemam ucet
-
typek61
Darca
Re: oprava ovládača
heh 4 roky stara tema