Zamrznutie PC po nactani OS
-
Suffel
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Zamrznutie PC po nactani OS
mam jeden problem ked zapnem PC normalne sa mi zapina a ked zrazu mi da ze Vitajte tak mi zamrzne uplne zamrzne nic nepomoze len tvrdy reset. alebo potom niekedy zapne aj plochu a ikony su tam neni a je to zamrznute! prosim vas mohol by mi niekto poradit bol by som mu velmi vdacny diky moc,,
( a preinstalovanie Windowsu nepomaha uz som to robil tri krat)
-
dr.robik
Medium Expert
Re: Zamrznutie PC po nactani OS
nhoo bracho to moze byt vela dovodov take podla mna napr. prehriatie takeho procacika v biose sa pozri na frekvenciu na tellotu procaka a daj vediet ze co to dava vir to nemoze byt ked hovoris dal si 3x new win ale dal si aj format C:?podla mna to bude ta teplota.A ked sa resetuje nepisti bo nieco take bo potom aj ramky by mohli byt k kibli kolko rocny pc mas?Suffel napísal:mam jeden problem ked zapnem PC normalne sa mi zapina a ked zrazu mi da ze Vitajte tak mi zamrzne uplne zamrzne nic nepomoze len tvrdy reset. alebo potom niekedy zapne aj plochu a ikony su tam neni a je to zamrznute! prosim vas mohol by mi niekto poradit bol by som mu velmi vdacny diky moc,,( a preinstalovanie Windowsu nepomaha uz som to robil tri krat)
-
Suffel
Guru
no pc mam 2 roky,, jj daval som aj format C,, nie po restarte nepisti nic proste sa spust normalne,, a o tej teplote tak tu som pozeral a je bolo to tak takto priblizne:dr.robik napísal:nhoo bracho to moze byt vela dovodov take podla mna napr. prehriatie takeho procacika v biose sa pozri na frekvenciu na tellotu procaka a daj vediet ze co to dava vir to nemoze byt ked hovoris dal si 3x new win ale dal si aj format C:?podla mna to bude ta teplota.A ked sa resetuje nepisti bo nieco take bo potom aj ramky by mohli byt k kibli kolko rocny pc mas?
System temperature 29°C
CPU temperature 42°C
tak dufam ze ti to staci a dufam hlavne ze je to co si chcel,,
Mozno je problem s pamatami. Skus MemTest86+.
-
dr.robik
Medium Expert
nho ako vidim teplota bude ok tak ramky bo grafika skus vymienat hardware a skusat neboj aj ja sa stym j.... kazdy den v praci hhh D: GL......Suffel napísal:no pc mam 2 roky,, jj daval som aj format C,, nie po restarte nepisti nic proste sa spust normalne,, a o tej teplote tak tu som pozeral a je bolo to tak takto priblizne:
System temperature 29°C
CPU temperature 42°C
tak dufam ze ti to staci a dufam hlavne ze je to co si chcel,,
-
Suffel
Guru
diky za radu ale ako vidim rovno cele PC nove kupit a toto nechat do kedy bude fungovat,, a sak zakial pojde zatal bude a ked nie tak potom kupim novve,, a nevies ze kolko to vydrzi lebo stale mi to roby castejsie a castejsiedr.robik napísal:nho ako vidim teplota bude ok tak ramky bo grafika skus vymienat hardware a skusat neboj aj ja sa stym j.... kazdy den v praci hhh D: GL......
-
dr.robik
Medium Expert
to je podla HW kazdy pc je iny a ked ces kupit pc ja ti poskladam za rozumnu cenu v mojej firme.........som s ba a aj firma je v ba kedy neco ces tak sa mi ozve sem napis bo neco a nemas zac soja.soj........Suffel napísal:diky za radu ale ako vidim rovno cele PC nove kupit a toto nechat do kedy bude fungovat,, a sak zakial pojde zatal bude a ked nie tak potom kupim novve,, a nevies ze kolko to vydrzi lebo stale mi to roby castejsie a castejsie