Zakazane znaky

Diskusie na politické témy...
axxis
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa axxis »

fikus-kukis napísal:NS - to ako skratka národný socializmus?
No nie. A co ine by to asi tak malo byt? Nadrzany sopel?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Nemusíš byť nervózny.Nieje každý vševed
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

z casti suhlasit ak by bol zalozeny na nezvihodnovani ziadnej rasy.
Znevyhodnovanie na zaklade rasy mozes vidiet v USA kde musia napriklad na zaklade stanovenych limitov prijat do zamestnania urcity pocet cernochov, co vyraduje inak schopnejsich belochov alebo na Slovensku v podobe specialnej pomoci ciganskemu etniku.

Cielom narodneho socializmu je aj rasovo homogena spolocnost, kde by tieto problemy neexistovali.

Musíme čo najostrejšie rozlišovať medzi štátom ako nádobou a rasou ako obsahom. Táto nádoba má zmysel len vtedy, keď zachováva a chráni obsah. V inom prípade je bezcenná. - Adolf Hitler
NS,ktore nema pochopenie pre ine kultury alebo trebars aj sucasne vedenie EU, ktore nema velke pochopenie pre zachovanie europske kultury. v konecnom dosledku ste vlastne to iste, len opacnej polarity
Toto nie je pravda, NS respektuje ostatne kultury ale nanajvys si ceni a ochranuje svoju vlastnu povodnu kulturu.

Dolezite je aj nemylit si kulturu s dekadenciou.

Toto je mozno detail, ale vystihuje to skutocnu podstatu NS.
to je cisto iba otazkou interpretacie "prirodnych zakonov". ja mam na to celkom iyn nazor
Aky, mohol by som vediet?

axXis napísal:To bude asi tym, ze propagovat nacizmus je zakazane (dufam, ze zacnes tvrdit, ze wehermacht nieje nacisticky a najdes nejaky clanok, ktory by ma uviedol na pravu mieru, to by sa na Teba podobalo) a propagovat komunizmus nieje.
Nie je zakazane propagovat nacizmus, ale "hnutia ktore nasilim hrozbou nasilia alebo hrozbou inej tazkej ujmy smeruju k potlacaniu zakladnych prav a slobod osob" :wink:
Jedine ze by si tvrdil, ze komunizmus pod toto nespada..

Okrem toho pointa bola, ze armada (nemecka ci ruska) prave pod "hnutia smerujuce k.." nespada, tak neviem o com tu pises...

A reci o clankoch si strc niekam.. :P

K tomu dalsiemu co si napisal (18 Jan 2008, 23:19) sa uz nejdem ani vyjadrovat. Len ti poviem, ze si velmi zmeteny clovek.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Nie je zakazane propagovat nacizmus, ale "hnutia ktore nasilim hrozbou nasilia alebo hrozbou inej tazkej ujmy smeruju k potlacaniu zakladnych prav a slobod osob"
Jedine ze by si tvrdil, ze komunizmus pod toto nespada..
The German Afrikakorps (German: Deutsches Afrikakorps, DAK listen (help·info)) was the original German expeditionary force in Libya and Egypt during the North African Campaign of World War II. The force became the main German contribution to Panzer Army Africa which evolved into the German-Italian Panzer Army (Deutsch-Italienische Panzerarmee) and Army Group Africa.
zdroj wikipedia
(budeme vychadzat z predpokladu, ze nacizmus patri medzi "hnutia ktore nasilim hrozbou nasilia alebo hrozbou inej tazkej ujmy smeruju k potlacaniu zakladnych prav a slobod osob" dufam, ze suhlasis)
Takze mame nejaky fasiticky armadny zbor spravne? Ked mam na chrbte nasivku tohto zboru neodkazujem na nacizmus?
V tom pripade si myslim, ze si mozem dat na chrbat aj nasivku s 50cm napisom SS. Je to opat len nejaky armadny zbor a tiez by som preto nemal byt stihany.
A reci o clankoch si strc niekam..
A Ty si zase strc niekam clanky. Ja osobne budem co sa historickych i sucasnych udalosti verit encyklopediam a skolskym kniham, ktore su bezne dostat a su vseobecne akceptovane ako historicky pravdive.
(btw. niesom velmi zbehly v stranke NSinfo, mozem na nu prispievat aj ja? Ak ano napisem nejaky fajn clanok, na konci dam meno profesora nejakej americkej univerzity, ktore si najdem na googli a mozno sa raz dockame aj toho, ze tu budes citovat mna.)
Toto je mozno detail, ale vystihuje to skutocnu podstatu NS.
Tak tu mame dalsiu krasnu ukazku demagogickeho calnku a jednovetmu komentaru k nemu v style: toto je pravda. Vies mi prosim Ta napisat ako je tam ta podstata NS vystihnuta? Lebo mne osobne napada len to, ze ak chces byt ten spravny NS musis davat priatelske rady cernochom.
(je uplne vytrhnute z kontextu, za to, ze nejaky nemecky atlet poradil inemu ciernemu atletovi to znamena, ze cely nacizmus je tym padom O.K.?)
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

Aha, jasne, takze NS je založený na tom, že máme radi všetky národy, milujeme židov a nemyslíme si, že sme viac ako ostatní. Sme si všetci rovní, iba chránime svoje hodnoty, ktoré podla nás niesu lepsie ako tie vaše, iba ich máme radšej, lebo tieto su proste naše. Nikoho nezvýhodňujeme na základe rasy, náboženstva, orientácie, pohlavia...
A nechceme vám všetkým vládnuť, lebo my sme tí nadradení árijci a vy ste patetické červy....
KOMU opre boha chceš TOTO natlačiť do hlavy prosímťa? Ak sú vaše hlboké myšlienky takéto hlboké, potom sa nečudujem, že všetci súčasní náckovia sú také vygumované gebule, ako sú.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Axxis napísal:Takze mame nejaky fasiticky armadny zbor spravne? Ked mam na chrbte nasivku tohto zboru neodkazujem na nacizmus?
V tom pripade si myslim, ze si mozem dat na chrbat aj nasivku s 50cm napisom SS. Je to opat len nejaky armadny zbor a tiez by som preto nemal byt stihany.
Tebe tu asi nieco unika. Afrika korps boli clenom werhmachtu co je armada. Armada nema nic spolocne s politickym usporiadanim krajiny jednoducho musi plnit rozkazi tej politickej organizacie ktora tam je, ci uz je to NS alebo bars jaka ina. SS bola vytvorena na podnet strany NSDAP. Tym tvojim uvazovanim by sme asi mali pozatvarat napr aj taku automobilku volkswagen ktora vyrabala auta v nacistickom nemecku. Ale sice uz podobne nazori sa objavuju:
http://cz.altermedia.info/ze-zahranici/ ... _3490.html
pinacolada napísal:s NS akym ho ty prezentujes by som bol schopny z casti suhlasit ak by bol zalozeny na nezvihodnovani ziadnej rasy.
No zrejme som sa asi zle vyjadril. Zoberme do uvahy ze kazdy svetadiel je tipicky nejakou rasou. Kazdy tento svetadiel by sa dal teda povazovat za domov jednej velkej rodiny. V rodine tiez platia urcite zasady. Napr. ked pride do jednej rodiny clen inej rodiny ako povedzme host tak ho ta rodina uvita, pohosti ho, poskytne svoju spolocnost atd ale tym to uz konci. Rodina ho neprijme medzi sbea a tiez sa nestane jej clenom a ani nebude s nou zit, preto lebo jednoducho tam nepatri a uz je clenom inej rodiny.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXis napísal:Takze mame nejaky fasiticky armadny zbor spravne? Ked mam na chrbte nasivku tohto zboru neodkazujem na nacizmus?
Ako napisal kali520, je rozdiel medzi (Waffen)SS a nemeckou armadou. Mozes si to pozriet v svojich historicky akceptovanych knihach. Oznacenie Afrika Korps moze o cloveku maximalne nieco "vypovedat", ako napisal pinacolada, rovnako ako o niekom vypoveda marihuanovy list na tricku, atp.. :roll:
axXis napísal:A Ty si zase strc niekam clanky. Ja osobne budem co sa historickych i sucasnych udalosti verit encyklopediam a skolskym kniham, ktore su bezne dostat a su vseobecne akceptovane ako historicky pravdive.
Niektori ludia maju nieco ako 'kriticke myslenie' a radi si utvoria nazory po precitani/prestudovani faktov z viacerych zdrojov..
axXis napísal:(btw. niesom velmi zbehly v stranke NSinfo, mozem na nu prispievat aj ja? Ak ano napisem nejaky fajn clanok, na konci dam meno profesora nejakej americkej univerzity, ktore si najdem na googli a mozno sa raz dockame aj toho, ze tu budes citovat mna.)
Az nato ze si si to cele len vymyslel a ako obycajne nicim nepodlozil, islo mi hlavne o to ze pises o clankoch skoro viac ako ich tu ja pridavam :lol: :P Tiez by sa zisiel nejaky priklad ;) pretoze si nepametam kedy som tu (len) tak reagoval.. Nechaj si to radsej do diskusie kde to bude aspon trochu pravda...
axXis napísal:Vies mi prosim Ta napisat ako je tam ta podstata NS vystihnuta? Lebo mne osobne napada len to, ze ak chces byt ten spravny NS musis davat priatelske rady cernochom.
Je to tam pomerne jasne,
Tieto skutočnosti robia značnú dieru do tvrdení o tom, že nacizmus je založený na nenávisti alebo že byť hrdý na príslušnosť k svojmu národu a rase znamená automaticky zatracovať iných.
axXis napísal:za to, ze nejaky nemecky atlet poradil inemu ciernemu atletovi to znamena, ze cely nacizmus je tym padom O.K.?
Tazko povedat, kedze to co si predstavujes pod pojmom "cely nacizmus", vies len ty..

Sepiroth napísal:Aha, jasne, takze NS je založený na tom, že máme radi všetky národy, milujeme židov a nemyslíme si, že sme viac ako ostatní. Sme si všetci rovní, iba chránime svoje hodnoty, ktoré podla nás niesu lepsie ako tie vaše, iba ich máme radšej, lebo tieto su proste naše. Nikoho nezvýhodňujeme na základe rasy, náboženstva, orientácie, pohlavia...
A nechceme vám všetkým vládnuť, lebo my sme tí nadradení árijci a vy ste patetické červy....
KOMU opre boha chceš TOTO natlačiť do hlavy prosímťa?
Zaujimave, po precitani ma napadla rovnaka otazka.. :P
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Oznacenie Afrika Korps moze o cloveku maximalne nieco "vypovedat"
A co vypoveda toto ozancenie Tebe? Co tym chcel podla Teba dotycny povedat?
Zidia nechcu prijat tie auta s odvolanim na holokaust. Maju sa preco hnevat, ale co spravili oni Tebe, ze ich nenavidis? Rozdiel je v tom, ze oni dovod maju a Ty nie.
A druha vec: kto moze za to, ze teraz odmietaju nemecke auta? Nemci! Nebyt toho co im predviedli za WWII pravdepodobne by ich prijali.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Keď si dá niekto na seba take logo, asi si tu, milý AA, postol, kde je napis Afrika korps, symbol, roky ťaženia v afrike-to nieje to isté, ako keď si dáš na tričko nemeckú zástavu. Nieje to ani to isté, ako keď si dáš na tričko symbol nemeckých ozbrojených síl. Je to prevaj obdivu k danej historickej udalosti. A rovnako nechutné by bolo dať si tam trebars "Wehrmacht in Polland 1939" a podobne.
kali520
Darca
Darca

Sepiroth napísal:Keď si dá niekto na seba take logo, asi si tu, milý AA, postol, kde je napis Afrika korps, symbol, roky ťaženia v afrike-to nieje to isté, ako keď si dáš na tričko nemeckú zástavu. Nieje to ani to isté, ako keď si dáš na tričko symbol nemeckých ozbrojených síl. Je to prevaj obdivu k danej historickej udalosti. A rovnako nechutné by bolo dať si tam trebars "Wehrmacht in Polland 1939" a podobne.
Obdiv historickej udalosti smeruje k potlacaniu ludskych prav a slobod? Co sa tu clovek este nedzovie.
Axxis napísal:Maju sa preco hnevat, ale co spravili oni Tebe, ze ich nenavidis? Rozdiel je v tom, ze oni dovod maju a Ty nie.
Pocitujem nenavist k sionizmu a k jeho krokom a cinom. A kedze toto hnutie presadzuje to co presadzuje, tak si myslim ze mam mat aj dvovod ich nenavidiet.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Pocitujem nenavist k sionizmu a k jeho krokom a cinom. A kedze toto hnutie presadzuje to co presadzuje, tak si myslim ze mam mat aj dvovod ich nenavidiet.
Mas ucet v nejakej banke? Pozeras telku? Ak ano pomahas zidom, ktorych tak velmi nenavidis.
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

kali520 napísal:Obdiv historickej udalosti smeruje k potlacaniu ludskych prav a slobod? Co sa tu clovek este nedzovie.
pokiaľ si obdivovateľom Holokaustu, rôznych iných genocíd, výbojných vojen, etc., tak si iné ako zhniť za mrežami nezaslúžiš.

//ja len toľko, aryan, aký je z teba zrazu právnik, keď sa ti to hodí. :roll:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXis napísal:Zidia nechcu prijat tie auta s odvolanim na holokaust. Maju sa preco hnevat, ale co spravili oni Tebe, ze ich nenavidis? Rozdiel je v tom, ze oni dovod maju a Ty nie.
A druha vec: kto moze za to, ze teraz odmietaju nemecke auta? Nemci! Nebyt toho co im predviedli za WWII pravdepodobne by ich prijali.
Typicky, zidia vzdy maju pravo... My nemame dovod, oni ho maju.. Pojdem na to tvojou logikou.. Co spravili dnesni Nemci zidom, ako ich mozes vynit alebo trestat za to co udajne spachali ich stari rodicia?
axXis napísal:Mas ucet v nejakej banke? Pozeras telku? Ak ano pomahas zidom, ktorych tak velmi nenavidis.
Skus to nabuduce aplikovat na nieco co aj naozaj tvrdime, nie tieto nezmysly..
Sepiroth napísal:...
..nechutne..
Pod ktory paragraf trestneho zakona spada "nechutne" ?

Uz si konecne uvedomte ze vase osobne nazory a dojmy nie su to o co tu ide..

Okrem toho Erwin Rommel a ini nemecki generali alebo ozbrojene zlozky su obdivovane mnoho ludmi co sa o tuto temu zaujimaju, bez politickych pohnutok.. Z toho co citam by aj oni spadali do rovnakej "opovrhnutia" hodnej kategorie..
Sepiroth napísal:pokiaľ si obdivovateľom Holokaustu, rôznych iných genocíd, výbojných vojen, etc., tak si iné ako zhniť za mrežami nezaslúžiš.
K tejto teoretickej, nikoho zapojeneho netykajucej sa poznamke, treba povedat, ze pred tym ako niekoho strcis za mreze, musis mu tieto obvinenia dokazat.. Dolezity detail, na ktory niektori v svojom zapaleni zabudaju...
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

AA napísal:Okrem toho Erwin Rommel a ini nemecki generali alebo ozbrojene zlozky su obdivovane mnoho ludmi co sa o tuto temu zaujimaju, bez politickych pohnutok.. Z toho co citam by aj oni spadali do rovnakej "opovrhnutia" hodnej kategorie..
Ak ich obdivuju za to ako velili je to O.K. Za to, ze je niekto nacisticky general neznamena, ze je to zly general. Nieje to o nic horsie ako obdivavat co ja viem Napoleona. Ale ak ho obdivuju pre risu, za ktoru bojoval je to uplne ina salka kavy.
Ked sme pri tom zozname oblubenych nemeckych oficierov, tak napr. ja mam v oblube von Stauffenberga.
AA napísal:Typicky, zidia vzdy maju pravo... My nemame dovod, oni ho maju.. Pojdem na to tvojou logikou.. Co spravili dnesni Nemci zidom, ako ich mozes vynit alebo trestat za to co udajne spachali ich stari rodicia?
Z toho clanku som pochopil, ze oni tie auta nechcu prave koli tym starym otcom, ktori maju na svedomi holokaust. Nespominam si, ze by tam bolo niekde spomenute, ze tie auta nechcu preto, ze nenavidia sucasnych Nemcov.
A Tebe Aryan pokladam rovnaku otazku: Co spravili zidia Tebe?
kali520
Darca
Darca

Axxis napísal:Ak ich obdivuju za to ako velili je to O.K. Za to, ze je niekto nacisticky general neznamena, ze je to zly general. Nieje to o nic horsie ako obdivavat co ja viem Napoleona. Ale ak ho obdivuju pre risu, za ktoru bojoval je to uplne ina salka kavy.
No takze ked niekto ma na tricko znak afrika korpsu moze ho tam mat aj preto ze obdivuje tuto jednotku a jej sposob boja vo vojne a udatnost ich vojakov. A tym sme dospeli k zaveru, ze znak resp symbol afrika korpsu by nemal byt zakazany a tym padom jeho nosenie by nemalo byt trestne, kedze neni jasne co nim chce dany clovek prezentovat.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:No takze ked niekto ma na tricko znak afrika korpsu moze ho tam mat aj preto ze obdivuje tuto jednotku a jej sposob boja vo vojne a udatnost ich vojakov. A tym sme dospeli k zaveru, ze znak resp symbol afrika korpsu by nemal byt zakazany a tym padom jeho nosenie by nemalo byt trestne, kedze neni jasne co nim chce dany clovek prezentovat.
To je trochu prehnana spekulacia, nezda sa Ti?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

axXis napísal:To je trochu prehnana spekulacia, nezda sa Ti?
Neviem ako jemu, ale mne nie. Logicky ked nie je zle obdivovat Erwina (von ?) Romella ako velitela Afrikakorps, tak nie je zle obdivovat ani sposob boja tychto jednotiek.
axxis
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Fabo napísal:Neviem ako jemu, ale mne nie. Logicky ked nie je zle obdivovat Erwina (von ?) Romella ako velitela Afrikakorps, tak nie je zle obdivovat ani sposob boja tychto jednotiek.
Nelogicke to sice nieje, ale je malo pravdepodobne, ze mal na chrbte afrikakorps prave koli tomu, ze sa mu paci aky styl boja pouzivali. :roll:
to uz mozem aj tvrdit, ze vsetci serifovia v amerike boli zidia, pozri aky znak mali

ad rommel: o El Alameine a spol. sa hovorilo akurat tak ako o gentlemanskom boji a aj to len preto, ze neboli, ze neboli postihnuti civilni obyvatelia :roll: a este k tomu to vyhral Montgomery :roll:
Prílohy
sheriff.jpg
rommel
rommel
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

axXis napísal:Ked sme pri tom zozname oblubenych nemeckych oficierov, tak napr. ja mam v oblube von Stauffenberga.
To je pekne.. ale ak si myslis ze u tohoto zradcu hrali rolu nejake velke moralne problemy voci nacizmu tak si na omyle..

Mimochodom E. Rommel bol takisto zapleteny do tejto konspiracie.. "rehabilitacii" jeho Afrika Korps to vo vasich ociach sice ocividne nepomohlo, ale pre uplnost..
axXis napísal:Z toho clanku som pochopil, ze oni tie auta nechcu prave koli tym starym otcom, ktori maju na svedomi holokaust.
Znova, co s tym maju sucasni Nemci ? Preco su oni kvoli tomu znevyhodneni ?
axXis napísal:A Tebe Aryan pokladam rovnaku otazku: Co spravili zidia Tebe?
Zjedli mi desiatu.
axXis napísal:Nelogicke to sice nieje, ale je malo pravdepodobne, ze mal na chrbte afrikakorps prave koli tomu, ze sa mu paci aky styl boja pouzivali. :roll:
Mozno ano.. a?
axXis napísal:to uz mozem aj tvrdit, ze vsetci serifovia v amerike boli zidia, pozri aky znak mali
Mozes.. a dalej?
Ujo Marky
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Ujo Marky »

Jak vravi Aryan, niaky Zid mu na zakladke ziedol desiatu. Kebyze mne niekto zie desiatu tak som nanho nasrany :shock:
A k tomu chalankovi s Afrikacorps mikinou mozem povedat len tolko ze ak on poznal hoc jednu bitku tej vojenskej formacie tak som Sv.Peter :D
Zas niaky typco, ktoremu nato aby ukazal aky je drsnak nestacila len steinara a oznacik 88 :roll:
Napísať odpoveď