// martin44 asi ju az tak na haku nemas ako pises. v kazdom tretom prispevku sa ohanas ze ti nevadi karma ze ju mas v pi*i. uz chod prec. tak ako si sa vyjadril v tej novo vzniknutej uplne bezpointovej teme. nikto ta tu nedrzi tak nerob nejake halo ze odchadzas. na to nie je nikto zvedavy
Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
// martin44 asi ju az tak na haku nemas ako pises. v kazdom tretom prispevku sa ohanas ze ti nevadi karma ze ju mas v pi*i. uz chod prec. tak ako si sa vyjadril v tej novo vzniknutej uplne bezpointovej teme. nikto ta tu nedrzi tak nerob nejake halo ze odchadzas. na to nie je nikto zvedavy
presne takTheking napísal:mozno as budes cudovat ale ja si tuto temu citam celkom rad.
ps: ale davat k- za to, ze niekto sa vyjadri, ze sa mu tema nepaci je prinajmensom divne
-
bolek
Guru
- Kontaktovať používateľa:
- včera som si zabudla v PC roome sveter a už ho, ako to tak vidím, nikdy neuvidím.
- vďaka svojej lenivosti som dnes už nezvládla doučiť sa nejakých 8 blbých otázok.
+ večera v podobe pizze priamo na izbu a neskutočne milý donáškovateľ
+ už mi z toho učenia prepína, čo je vlastne dobre, pretože tá sranda, ktorá pri tom vzniká stojí za to (moni19 bz vedela rozprávať
)
- vďaka svojej lenivosti som dnes už nezvládla doučiť sa nejakých 8 blbých otázok.
+ večera v podobe pizze priamo na izbu a neskutočne milý donáškovateľ
+ už mi z toho učenia prepína, čo je vlastne dobre, pretože tá sranda, ktorá pri tom vzniká stojí za to (moni19 bz vedela rozprávať
Nejde RS.CoM