cafte ludia mam problem s mojim potkanom . vecra bol v pohode jedol pil bol aktivny. ale dnes som mu dal jest najedol sa pohral som sa s nim . teraz lezi s otvorenimi ocami a dycha. ked an nho zvolam len smutne na mna pozera. ma uz 3roky. pls odpiste mi co najskor aby som vedel ze sa na to mam pripravit
kamos mal tiez potkana asi rovnako stareho. mal s nim tiez takyto problem. myslim, ze bol s nim aj u dotora, ale neviem uz co mu povedal. ale viem jedno...boli sme ho potom zakopat
snad nebudes mat rovnaky problem ako moj kamos...
dal som mu zrat burske oriesky 2 . potom proso a to klasicke jedno pre hlodavce. aj vcera som mal sen ze zomrie. hral som sa s nim 5 minut od vtedy ked sa najedol
IMI napísal:dal som mu zrat burske oriesky 2 . potom proso a to klasicke jedno pre hlodavce. aj vcera som mal sen ze zomrie. hral som sa s nim 5 minut od vtedy ked sa najedol
choď s ním k zverolekárovi
OT: pod pojmom "to klasické jedlo pre hlodavce" si predstavím tie granule z pivníc.. tak neviem či si spravil najlepšie
ale tie granule stale jedol a nic mu nebolo , uz pomaly slepne davam mu ruku a nechtiac trafi do nej nevidi . dal som mu mrkvu zjedol ale sprava sa zle. to iste bolo s mojou myskou tiez jej tak zle bolo .
Ano mozem potvrdit tri roky su skutocne dlha doba na hlodavce stredne a mensie.. A pochybujem ze tieto symptomy mohlo vyvolat zradlo, jedine ze by to bola rat-poison
Keby to bol jeho definitívny koniec, tak by nebol aktívny dlhšiu dobu, ani by nežral a celkovo by bol stále apatický. Ale tri roky sú tri roky, treba sa pripraviť na najhoršie.