Zmena pouziv. hesla vo WinXP bez poznania stareho hesla
Zmena pouziv. hesla vo WinXP bez poznania stareho hesla
Otvorime Prikazovy riadok (Start>Spusit>cmd)
C:\Documents and Settings\username>net user
enter
C:\Documents and Settings\username>net user username *
enter
napiseme nove heslo (pri pisani sa nebude nic zobrazovat)
este raz napiseme nove heslo
koniec
tu je video
namiesto username samozrejme ide pouzivatelske meno.
Otestovane, funkcne.
//ak to tu uz je tak sorry
C:\Documents and Settings\username>net user
enter
C:\Documents and Settings\username>net user username *
enter
napiseme nove heslo (pri pisani sa nebude nic zobrazovat)
este raz napiseme nove heslo
koniec
tu je video
namiesto username samozrejme ide pouzivatelske meno.
Otestovane, funkcne.
//ak to tu uz je tak sorry
staci dat start->spustit a napisat net user meno nove heslo a je to zmenene...ide aj cez guesta (skusal som uz u viacerych ludi) a aj na SP2...je to stara finta... na sp1 sa to dalo aj cez prihlasovaciu tabulku zmenit 
meno- meno uzivatela ktoreho heslo chcem zmenit
nove heslo- heslo ktore chceme pouzivat
neze to bude niekto prepisovat cele
meno- meno uzivatela ktoreho heslo chcem zmenit
nove heslo- heslo ktore chceme pouzivat
neze to bude niekto prepisovat cele
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
hmm sa som raz resetol bios vypol som jump zapol som pc a iba ventilator sa rozbehol a dalej nic...
trebalo dat naspet jump co vecsinov netreba
a este ked ste zabudli heslo a nemate vobec pristup do pc tak pomoze OPHcrack live cd
je to nieco podobne ako sa uz spominalo vyssie...
inac sa da sa bootovat aj so zaheslovanym biosom pri spustani pc stlacas F9 myslim.ale niektory z tych poslednych F
a da na vyber z kade bootovat
a este sa da obyst tak ze ked je zvolene prihlasovanie cez uvodnu obrazovku tak stlacis CTRL+ALT+DELETE ak nepomoze tak este raz vyhodi klasicku tabulku na prihlasovanie do uzivatela napisem Administrator a prihlasim sa...no to funguje iba na pocitacoch vlastnenich lamkou,kazdy kto sa do toho rozumie viac tak si zahesluje aj administratora
trebalo dat naspet jump co vecsinov netreba
a este ked ste zabudli heslo a nemate vobec pristup do pc tak pomoze OPHcrack live cd
je to nieco podobne ako sa uz spominalo vyssie...
inac sa da sa bootovat aj so zaheslovanym biosom pri spustani pc stlacas F9 myslim.ale niektory z tych poslednych F
a este sa da obyst tak ze ked je zvolene prihlasovanie cez uvodnu obrazovku tak stlacis CTRL+ALT+DELETE ak nepomoze tak este raz vyhodi klasicku tabulku na prihlasovanie do uzivatela napisem Administrator a prihlasim sa...no to funguje iba na pocitacoch vlastnenich lamkou,kazdy kto sa do toho rozumie viac tak si zahesluje aj administratora
No jo-ale VISTU to neoblbne.Takisto na XP PRO service pack3 sa to nechyta..deblasco napísal:sranda je ak mate komp do ktoreho sa neviete dostat kvoli heslul, vtedy pomoze uz len ultimatebootCD alebo podobny nastroj ktory dokaze v offline mode natvrdo setnut to heslo...
vzdy mam po ruke toto cd
...a existuje aj verzia pre USB kluce
Ja mam dokonca Win XPpro SP2-a neide to ani na tomto..
Ale kamos co ma Win XPpro SP2-tam to ide..
Tomu nechapem, hh.dudo02 napísal:No jo-ale VISTU to neoblbne.Takisto na XP PRO service pack3 sa to nechyta..
Ja mam dokonca Win XPpro SP2-a neide to ani na tomto..![]()
Ale kamos co ma Win XPpro SP2-tam to ide..
A ani tomu slovu "dokonca". Ved to ma hadam uz kazdy SP2 a asi kazdy si instaluje Professional a nie Home.
Ide to tam, mam odskusane.
Este tento prikaz, ale tiez len v admin mode
control userpasswords2
Comu nechapes??-Ak mas SP3,alebo vistu-nefunguje to.Invader napísal:Tomu nechapem, hh.
A ani tomu slovu "dokonca". Ved to ma hadam uz kazdy SP2 a asi kazdy si instaluje Professional a nie Home.
Ide to tam, mam odskusane.
Este tento prikaz, ale tiez len v admin mode
control userpasswords2
A tebe mozno funguje.Ja co mam WIN-nefunguje...A to mam SP2.