No dik za infoSOLlD napísal:A JE TO TU PREKLAD NA GOTHICA KONECNE UZREL SVETLO SVETA.
STAHUJTE TUKód: Vybrať všetko
http://www.slovenciny.com/?func=news_info&id=546
GOTHIC 3!
Aky je v tom rozdiel? Fatalny......je obrovsky rozdiel medzi lisovanym a napalenym CD/DVD. Napalovany zaznam je omnoho menej kvalitny a trvacny ako na lisovanom mediu. V tom je ten rozdiel.
A pokial sa jedna o G3, tak je problem aj v tom ze hra je absolutne nevyladena, ved si vsimni tie nezmyselne dlhe loadingy, a aj brutalne HW naroky. Keby pockali s vydanim par mesiacov, mohli tomuto predist podla mna.
A pokial sa jedna o G3, tak je problem aj v tom ze hra je absolutne nevyladena, ved si vsimni tie nezmyselne dlhe loadingy, a aj brutalne HW naroky. Keby pockali s vydanim par mesiacov, mohli tomuto predist podla mna.
-
Lordofminor
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Nainstaluj hru, nainstaluj CZ patch, pouzi 1.12 no DVD crack od Razor1911. A uzivaj si hranieLordofminor napísal:Ahojte,
chcel by som si dať do Gohicu 3 češtinu, ale čítal som, že treba mať hru patchnutú na 1.12 čo mám, ale hra sa vraj nespustí, keď nebudem mať originál DVD v mechanike.. Skúšal niekdo, či NoCD crack pre verziu 1.12 pôjde aj s češtinou bez problémov?
Ďakujem
P.S. Na takto cracknutu hru mozes pouzit aj Community patch, ale potom musisn ainstalovat aj CZfix 1.3. Toto ale nie je potrebne na rozbehanie cestiny.
ENJOY!
-
Šu-Do
Redeemer
myslim si ze by to malo ist.. kedze 1.12 crck je EURO..Lordofminor napísal:Ahojte,
chcel by som si dať do Gohicu 3 češtinu, ale čítal som, že treba mať hru patchnutú na 1.12 čo mám, ale hra sa vraj nespustí, keď nebudem mať originál DVD v mechanike.. Skúšal niekdo, či NoCD crack pre verziu 1.12 pôjde aj s češtinou bez problémov?
Ďakujem
-
Lordofminor
Novice
-
Lordofminor
Novice
-
DeJF
Addict
Re: NoDVD
Klikni sem a skus..určite najdeš..yopo napísal:moze mi prosim niekto poslat ten NoDVD crack pre verziu 1.12....nikde ho nemozem najst
-
blitzkrieg
Professional
chcem sa spytat mam pc zostavu asi takuto ....
grafika : nvidia gainward geforce 7600GT 256 mb
ram:adata ddr2 512mb ram ale budem kupovat nove ram zajtra od kingston a budem mat 4 gb ram 800mhz
procak: dual core intel pentium D 925, 3000MHz
a hra mi pri strednych detailoch seka ..tak sa chcem spytat ked budem mat tie ram ci sa to vyvazi a budem si moct trufnut aj na vacsie detaily
grafika : nvidia gainward geforce 7600GT 256 mb
ram:adata ddr2 512mb ram ale budem kupovat nove ram zajtra od kingston a budem mat 4 gb ram 800mhz
procak: dual core intel pentium D 925, 3000MHz
a hra mi pri strednych detailoch seka ..tak sa chcem spytat ked budem mat tie ram ci sa to vyvazi a budem si moct trufnut aj na vacsie detaily
-
blitzkrieg
Professional
hopla ...ja som sa pomylil ..ja mam 2x 512 mb ram ...no grafika je vcelku dobra ...myslim ze tam problem neni ..a procesor je tiez dobry si myslim ....na tej grafike rozbehnem aj race driver grid na plnych da sa tak povedat ...Luxo napísal:ram je v tej hre kľúčová. Sa divím že s 512mb nechodíš na minimum. Pokial máš stroj s aspoň 1.5GB RAM tak hra ti pojde excelente ( nehladím na grafiku, neviem ako sú na tom staré 7600vky, ale chcelo by to vymeniť )