F.A. Premier league

O športe...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

IZZi-BA napísal:blablablabla
jednoznacne..da sa pozriet aj zapas derby s readingom, pri talianskej lige by som si to asi hodil od nudy :) btw. co si myslite o zavedeni kvot v anglickej lige? ja si myslim, ze lige to nepomoze...
samozrejme najviac sa kyda na arsenal, ale ked si zoberiete, ze mladeznicky system v arsenale vychoval hracov ako Ashley Cole, Matthew Upson, Bentley, teraz Walcott..mno neviem vyjadrite sa :)
btw. paci sa mi, ze je tu zastupenie fanusikov z roznych klubov, ale na jednom sa asi zhodneme, ze Premier league je najlepsia na svete :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Key5ers0ze napísal:co si myslite o zavedeni kvot v anglickej lige?
Svoj nazor som na toto uz niekde pisal a ja som za. Z isteho uhla pohladu to lige nepomoze ale z druheho sa liga zase vyrazne vyrovna a da sancu aj tym financne slabsim muzstvam.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

Key5ers0ze napísal:.....
az na to ze walcotta kupili zo southamptonu
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

l0f4s3 napísal:az na to ze walcotta kupili zo southamptonu
sorry, beriem s5..na toto som zabudol :) ,ale tych hracov co arsenal vychoval je aj tak dost :)
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Key5ers0ze napísal:sorry, beriem s5..na toto som zabudol :) ,ale tych hracov co arsenal vychoval je aj tak dost :)
no to je
okrem iných, aj drevený Pennant...
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

l0f4s3 napísal:no to je
okrem iných, aj drevený Pennant...
no toho sa Arsene nastastie cim skor zbavil :D :wink:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Agger sa zase zranil tak ze asi je mimo do konca sezony no skrtel sa moze ukazat
kali520
Darca
Darca

No tak Newcastle ma ist trenovat Kevin Keega, myslim si ze celkom rozumna volba trenera.

http://www.eurofotbal.cz/clanky/keegan- ... asu-44313/
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Len aby to nedopadlo tak ako s Man City ked ho Keegan koucoval. Prehajdakal tam strasne vela milionov libier na posliy a klub je snad aj doteraz zadlzeny, a Newcastle ma penazi dost takze...:)
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Cheer up Kevin Keegan,
Oh what can it mean,
To a sad geordie bastard,
And a shite football team......

l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

rooney a ronaldo 8)

ňahahah
kali520
Darca
Darca

No Ronaldo na konte uz 17 golov. Inak bolo uz niekedy v premier league ze najlepsi strelec bol zaloznik?

Cheslea v Birminghame 1:0 a zranil sa im SWP. No neviem ale obavam sa ze ten titul kludne moze vyhrat Cheslea, ved oni uz vyhravaju aj s nahradnikmi.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

kali520 napísal:No Ronaldo na konte uz 17 golov. Inak bolo uz niekedy v premier league ze najlepsi strelec bol zaloznik?

Cheslea v Birminghame 1:0 a zranil sa im SWP. No neviem ale obavam sa ze ten titul kludne moze vyhrat Cheslea, ved oni uz vyhravaju aj s nahradnikmi.
jj minulu sezonu sa mi zda ze bol Ronaldo tiez najlepsi strelec, ale neviem na sto pesrcent tak aby som nekecal
IZZi-BA
Star
Star

bol ale v tyme iba nebol celkovo ligy
kali520
Darca
Darca

matko888 napísal:jj minulu sezonu sa mi zda ze bol Ronaldo tiez najlepsi strelec, ale neviem na sto pesrcent tak aby som nekecal
Minulu sezonu bol najlepsi strelec Drogba sa 20 golmi.

Po odchode Henryho a van Nistelrooya sa utocnici nejak malo presadzuju, a nezda sa mi ze by sa aj tento rok nejaky utocnik dostal aspon na hranicu 25 golov
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

kali520 napísal:Minulu sezonu bol najlepsi strelec Drogba sa 20 golmi.

Po odchode Henryho a van Nistelrooya sa utocnici nejak malo presadzuju, a nezda sa mi ze by sa aj tento rok nejaky utocnik dostal aspon na hranicu 25 golov
Utocnik nie, ale Ronaldo ma nakorocene pekne, podla mna moze prekonat 25 golov, ak si udrzi formu. Chelsea vcera zasa stastie, Arsenal celkom pekny vykon
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Podľa mňa vyhrá Chelsea :) je to môj favorit..inak mi je jedno,ako sa to vyvinie ďalej...okrem toho,že vyhrá Chelsea samozrejme...kto bude druhý,tretí,...a kto zostúpi... :)
IZZi-BA
Star
Star

kamo chelsea v poslednej dobe vyhrava iba so stastim tato sezona neni ich nebudu majtrami o titul si to rozdaju manchester a arsenal chelsea urcite nie a teraz ako zacina africky pohar narodov tak budu znacne oslabeny ved uvidime podla mna v tomto obdobi postracaju body uvidis tato sezona neni ich
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

IZZi-BA napísal:kamo chelsea v poslednej dobe vyhrava iba so stastim tato sezona neni ich nebudu majtrami o titul si to rozdaju manchester a arsenal chelsea urcite nie a teraz ako zacina africky pohar narodov tak budu znacne oslabeny ved uvidime podla mna v tomto obdobi postracaju body uvidis tato sezona neni ich
Ešte nieje všetko stratené...nazabudni na nich... :wink:
kali520
Darca
Darca

IZZi-BA napísal:kamo chelsea v poslednej dobe vyhrava iba so stastim tato sezona neni ich nebudu majtrami o titul si to rozdaju manchester a arsenal chelsea urcite nie a teraz ako zacina africky pohar narodov tak budu znacne oslabeny ved uvidime podla mna v tomto obdobi postracaju body uvidis tato sezona neni ich
No moc by som ich neodpisoval, ako som povedal oni dokazu vyhrat aj s nahradnikmi (aj ked so stastim ale vyhravaju). A ked sa to tak vezme tak vlastne skoro celu sezonu nejsu kompletny.

Terry ten odohral dokopi asi 8 zapasov, Drogba tiez moc nehral, Lampard ten je na jeho vkus tiez nejak moc mimo tuto sezonu a Ballack ten chybal az do decembra. A momentalne nejsu k dispozicii hraci z afriky a este k tomu sa zranil SWP.

A inac pochybujem ze by sa Manchester alebo Arsenal udrzali na spici bez svojich klucovych hracov ako su Ronaldo Rooney Ferdinand na jednej strane a Hleb Rosicky Adebayor Toure Gallas na strane druhej

A este k tomu vsetkemu obaja pojdu hrat na Stamford Bridge kde Chelsea uz neprehrala skoro 4 roky
Napísať odpoveď