reklama na internet.

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
OnlinePetulo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

reklama na internet.

Príspevok od používateľa OnlinePetulo »

Cawte.
Dnes ma tak napadlo ked som jazdil po nete ze na kazdej stranke je az privela reklamy.
A tak ma napadalo ci prevadzkary komercneho webu platia za nu dan.
Priklad: ja mam web- oslovy ma niekot z ineho webu a chce mat u mna reklamu napr. baner.Zapalti mi napr 1000Sk a musim s toho odviest dan?? Urcite sa to da aj obyst.Ale keby ten druhy chcel nejaky doklad o tom?
Dufam ze som sa dobre vyjadril.
A vopred dakujem za pripomienky.
:D
TomAss
King
King

Príspevok od používateľa TomAss »

urcite nie...no pokial ide o najnavstevovanejsie stranky ako napr azet.sk alebo sme.sk tak tam neviem ako to je ale pokial ide len o mensie stranky tak nie...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

TomAss: Co to ma spolocne s tym, ci je to velka alebo mala stranka???

OnlinePetulo: Ide o prijem, takze by si mal dan zaplatit, avsak pokial nedosiahnes viac ako 12-nasobok minimalnej mzdy, tak dan neplatis. Tusim ak dosiahnes 6-nasobok minimalnej mzdy, tak podavas len danove priznanie. Ak menej ako 6, tak si s tym hlavu nelam. Kedze ide o prijem za reklamu, tak je tusim moznost sa tomu vyhnut v pripade, ze na svojej stranke mas svoje veci, ktore spadaju pod autorsky zakon. Ako to presne je ti povedat neviem, ale skus pohladat na nete, urcite sa o tom dost popisalo.
vilko
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa vilko »

hojko napísal:TomAss: Co to ma spolocne s tym, ci je to velka alebo mala stranka???

OnlinePetulo: Ide o prijem, takze by si mal dan zaplatit, avsak pokial nedosiahnes viac ako 12-nasobok minimalnej mzdy, tak dan neplatis. Tusim ak dosiahnes 6-nasobok minimalnej mzdy, tak podavas len danove priznanie. Ak menej ako 6, tak si s tym hlavu nelam. Kedze ide o prijem za reklamu, tak je tusim moznost sa tomu vyhnut v pripade, ze na svojej stranke mas svoje veci, ktore spadaju pod autorsky zakon. Ako to presne je ti povedat neviem, ale skus pohladat na nete, urcite sa o tom dost popisalo.
mylis sa, nejde o vysku min. mzdy ale vysku zivotneho minima. danove zakony su zlozite,v podstate plati, ze do isteho danoveho zakladu nemas povinnost robit danove priznanie a teda, defacto platit dan (v roku 2007 je to 47608 sk,ak sa nemylim), od tejto sumy sa dan plati a zalezi na konkretnych podmienkach o kolko si mozes danovy zaklad znizit :idea:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

vilko: Nebudem sa hadat o tej min. mzde ci zivotnom minime, nechce sa mi to hladat.

Edit: Daňové priznanie podáva vo všeobecnosti každý, koho príjmy v zdaňovacom období presiahnu 50 % sumy zodpovedajúcej 19,2-násobku sumy životného minima.
http://portal.gov.sk/Portal/sk/Default. ... =2&aid=796
Napísať odpoveď