Najoblubenejsi citat
-
LSDr.J.Behm
Light Expert
-
Elpokoloko
Zablokovaný
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
ja mam moc rad citaty a motta takze vyberiem moje srdcu najblizsie
"Nechcem byť šťastný, lebo šťastím uplynie šťastie. " /to by mal kazdy vediet
Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý. /A.E. to uz kazdy vie
Račej smutný v Rolls-Royce ,ako šťastný na bicykli /Mafstory
Smrť jedného muža je tragédia. Smrť milióna mužov je štatistika. /Stalin
Bolesť vylieči len čas.Čas je len početný systém,čísla ktorým je priradený význam. /z filmu č.23
"Nechcem byť šťastný, lebo šťastím uplynie šťastie. " /to by mal kazdy vediet
Len dve veci sú nekonečné. Vesmír a ľudská hlúposť. Pri tej prvej si však nie som taký istý. /A.E. to uz kazdy vie
Račej smutný v Rolls-Royce ,ako šťastný na bicykli /Mafstory
Smrť jedného muža je tragédia. Smrť milióna mužov je štatistika. /Stalin
Bolesť vylieči len čas.Čas je len početný systém,čísla ktorým je priradený význam. /z filmu č.23
Pocuj Axemane, Ty si pojal zivotne kredo nejak sexualne, nemyslis ze sa riadis niecim, co sam uznavas za "dabluv" pertepum mobile?, ktory v skutocnosti mas v sebe ako cnost?Jeremy napísal:"Žena je nástroj Ďáblúv, lúno ženy je brána do pekla. Náruč ženy se rovná ocidúm lovce. Žena provozuje své kejkle s Ďáblem , protže ďábel se zjevuje v mužské podobě"
Volný preklad z Practica Inquisitonis Heretice Pravitatis
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Nieje to citat, ale vyrok. povedal to TUPAC, a je to kratke, pravdive a vystizne
Kód: Vybrať všetko
"Life is a bitch"tu je ich viac:Lub0$ napísal:Nieje to citat, ale vyrok. povedal to TUPAC, a je to kratke, pravdive a vystizne![]()
"Life is a bitch"
http://www.2pac.cz/main.php?st=73&menu=tupac
Cítím, že můj spád je silný. Cítím se trochu jako zářivý princ, stejně jako Malcolm. Cítím, že všichni svítíme jako princové a když žijeme jako princové, pak cokoliv, co chceme může být i naše. Cokoliv.
Každý člověk, co se jednou dotknul dna, ví, že smrt Tupaca znamenal pro svět něco jako smrt Shakespeara.
sry ale co dve slova to hlaskaKaždý člověk, co se jednou dotknul dna, ví, že smrt Tupaca znamenal pro svět něco jako smrt Shakespeara.
naco je tam ta cast s "dotknutim sa dna" ? ako uz len poznacila smrt shakespeara svet?
to radsej si mohol dat ten citat s tym neviem co, ale moji vojaci su vecni ..
Ten výrok není až tak výrok.Používa to každý a je to staré 500 rokov a výpovedná hodnota oproti ostatným tiež 0.Lub0$ napísal:Nieje to citat, ale vyrok. povedal to TUPAC, a je to kratke, pravdive a vystizne![]()
"Life is a bitch"
-
hojko
Site Admin
Par dobrych z Wiki, najviac sa mi paci ten od Lasicu:
Hlúpy je ten, kto prvý povie svoj názor. (Marcus Tullius Cicero)
Keď si prišiel na svet, plakal si a všetci sa radovali. Ži tak, aby všetci plakali, až ho budeš opúšťať. (Konfucius)
Nepátraj, čo bude potom, nehľaď na svet s nechuťou, kto sa zmieril so životom, zmieri sa aj so smrťou. (Milan Lasica)
Ak ma nenávidíte, teší ma to rovnako, ako keby ste ma milovali, pretože je to dôkaz toho, že nie som ľahostajný vášmu srdcu. (Théodore de Banville)
Ľudia mi vravia mlč, keď veta ešte neskončila. Všetci mi vravia stoj, keď ešte vládzem ísť. Všetci mi vravia miluj, keď ma už nikto nemám rád. Raz rozkážu mi žiť a ja budem už umierať. (Albert Einstein)
Žena je schopná všetkého zlého z lásky, nie z nenávisti. (Marlene Dietrich)
Hlúpy je ten, kto prvý povie svoj názor. (Marcus Tullius Cicero)
Keď si prišiel na svet, plakal si a všetci sa radovali. Ži tak, aby všetci plakali, až ho budeš opúšťať. (Konfucius)
Nepátraj, čo bude potom, nehľaď na svet s nechuťou, kto sa zmieril so životom, zmieri sa aj so smrťou. (Milan Lasica)
Ak ma nenávidíte, teší ma to rovnako, ako keby ste ma milovali, pretože je to dôkaz toho, že nie som ľahostajný vášmu srdcu. (Théodore de Banville)
Ľudia mi vravia mlč, keď veta ešte neskončila. Všetci mi vravia stoj, keď ešte vládzem ísť. Všetci mi vravia miluj, keď ma už nikto nemám rád. Raz rozkážu mi žiť a ja budem už umierať. (Albert Einstein)
Žena je schopná všetkého zlého z lásky, nie z nenávisti. (Marlene Dietrich)
-
blitzkrieg
Professional
-
theBliZZard
Star