Ak si nepochopil, tato tema je prave o HUDOBNEJ stranke. Lenze KF v podstate hudobnu stranku ani nema. Vyslapat chodnik? Chcel by som verit, ze to boli posledni dementi, co po tom chodniku presli.MurphY napísal:vysplapat chodnik pre druhych.. a zarobit na demenci deti a ich rodicov to sa akemu interpetovi podarilo ? teraz sa bavme o ekonomickej stranke a ne o hudobnej stranke..
Ktory hudobny styl neznasate?
no ti dementi este po tom chodniku prechadzaju.. kontrafakt sa vyskrabal zo sraciek 10 rokov a pritom neaky miky mora alebo h16 to mali za 2-3 roky a teraz su v mode aj miky a 1.6..k6 napísal:Ak si nepochopil, tato tema je prave o HUDOBNEJ stranke. Lenze KF v podstate hudobnu stranku ani nema. Vyslapat chodnik? Chcel by som verit, ze to boli posledni dementi, co po tom chodniku presli.
BTW murphy keď si tak apeloval na to že in flames sú z ďalekého zahraničia (švédsko) tak si vezmy taký Behemoth.Tiež zarobili toľko peňazí o ktorých sa môže KFku možno ani nie snívať a pritom si nemusia dokazovať aký sú dobrí tým že pália 5000 korunáčky.BTW sú to poliaci a to už ani neberiem ako zahraničie.
alebo Vader, tiez PolskoDieg0 napísal:BTW murphy keď si tak apeloval na to že in flames sú z ďalekého zahraničia (švédsko) tak si vezmy taký Behemoth.Tiež zarobili toľko peňazí o ktorých sa môže KFku možno ani nie snívať a pritom si nemusia dokazovať aký sú dobrí tým že pália 5000 korunáčky.BTW sú to poliaci a to už ani neberiem ako zahraničie.
ja mozem vsetko okrem superrstar nevyhybam sa ani mainstreamu ale to co pustaju teraz je hrozne z metalu Iron,Metallicu neznášam korn,panteru atd a také vrieskanice nemusím punk z hip-hopu sa dá niečo no h16 atď u mna 0 bodov ale ja počúvam trance,house,techno,schranz ale zase nie búchanice musí mať rytmus a este 90 roky sú fajn
dobre.. ale ja zas neviem vies kto je ten behemoth.. takze neviem to posudit.. ale v podstate to je jedno..ja som sa asi zle vyjadril ked to nikdo nepochopil..Dieg0 napísal:BTW murphy keď si tak apeloval na to že in flames sú z ďalekého zahraničia (švédsko) tak si vezmy taký Behemoth.Tiež zarobili toľko peňazí o ktorých sa môže KFku možno ani nie snívať a pritom si nemusia dokazovať aký sú dobrí tým že pália 5000 korunáčky.BTW sú to poliaci a to už ani neberiem ako zahraničie.
Digital : pochybujem ze poznaju take mena..
JJ ty nevieš kto sú Behemoth lebo sa nechvascú s tým že zapaľujú peniaze a s tým že nadávajú.Oni sa môžu pochváliť skvelými gitaristami a dobre zladenou kapelou a kto ich pozná tak vie o čom vravím.A pozná ich imho veľa ľudí ... minimálne 2 krát viac ako rytmusa a to aj bez toho aby priťahovali malé deti sprostými rečami
netusim odkial mozes tvrdit ze ma 2krat viac fanusikov ako kf ked nikde nemozem najst kolko predali a co vsetko vydali.. mozno som lenivy a nezaujima ma to ked najdes presne cisla tak prosim ta ozvi sa..
inac toto je uz ina tema.. a chcel som aby ste porovnavali interpretov na slovensku a ne v polsku alebo kde v kambodzi..su tam ine podmienky..
inac toto je uz ina tema.. a chcel som aby ste porovnavali interpretov na slovensku a ne v polsku alebo kde v kambodzi..su tam ine podmienky..
na popularitu skupiny staci last.fm: Behemoth vs Kontrafakt a je to veru brutalny rozdielMurphY napísal:netusim odkial mozes tvrdit ze ma 2krat viac fanusikov ako kf ked nikde nemozem najst kolko predali a co vsetko vydali.. mozno som lenivy a nezaujima ma to ked najdes presne cisla tak prosim ta ozvi sa..
-
Digital
Guru
- Kontaktovať používateľa:
no ten behemoth , suhlasím možno dobrá kapelka ,lubi sa mi že robia underground ale su to take grcanice.... podla mna otrasné(myslim tie pazvuky len , ten rev strasny)... kontrafaktu robia hudbu taktiež kvalitný celosvetovo uznávaný producenti (wich,buro....)Stopa napísal:na popularitu skupiny staci last.fm: Behemoth vs Kontrafakt a je to veru brutalny rozdiel
http://www.last.fm/music/+charts/artist/
Hned na 6 a 13 mieste z celeho last.fm su metalove kapely.Hip hop napr fifty sentyho som nasiel na tusim 153tom mieste ...
Hned na 6 a 13 mieste z celeho last.fm su metalove kapely.Hip hop napr fifty sentyho som nasiel na tusim 153tom mieste ...
hm lol chvalit s niecim co pozna polovica uzivatelov a vacsinou su tam zavislaci co si pustaju jednu skupinu do kola.. to nie je vobec objektivne.. a k hip hopovim je tam viac napr. eminem 86 ale ako som povedal to nie je vobec dobre na porovnavanie..Dieg0 napísal:http://www.last.fm/music/+charts/artist/
-
RomanB
Medium Professional
Nie je objektivne .. ? Si najdi kolko uzivatelov pouziva last.fm aka je to teda vzorka.... samozrejme su tam aj ludia ktori to pocuvaju okrajovo , ale myslim ze je to dost objektivne
nechapem co tu stale riesis zaplietas sa do svojich kecov a stale viac a viac ma presvedcujes , ze navstevujes prvy stupen ZŠ ....
-
jamess
Light Professional
ty trulo, ukaz mi nieco co je objektivne...MurphY napísal:hm lol chvalit s niecim co pozna polovica uzivatelov a vacsinou su tam zavislaci co si pustaju jednu skupinu do kola.. to nie je vobec objektivne.. a k hip hopovim je tam viac napr. eminem 86 ale ako som povedal to nie je vobec dobre na porovnavanie..