Ktory hudobny styl neznasate?

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
k6
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa k6 »

MurphY napísal:vysplapat chodnik pre druhych.. a zarobit na demenci deti a ich rodicov to sa akemu interpetovi podarilo ? teraz sa bavme o ekonomickej stranke a ne o hudobnej stranke..
Ak si nepochopil, tato tema je prave o HUDOBNEJ stranke. Lenze KF v podstate hudobnu stranku ani nema. Vyslapat chodnik? Chcel by som verit, ze to boli posledni dementi, co po tom chodniku presli.
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

k6 napísal:Ak si nepochopil, tato tema je prave o HUDOBNEJ stranke. Lenze KF v podstate hudobnu stranku ani nema. Vyslapat chodnik? Chcel by som verit, ze to boli posledni dementi, co po tom chodniku presli.
no ti dementi este po tom chodniku prechadzaju.. kontrafakt sa vyskrabal zo sraciek 10 rokov a pritom neaky miky mora alebo h16 to mali za 2-3 roky a teraz su v mode aj miky a 1.6..
k6
VIP
VIP

MurphY napísal:kontrafakt sa vyskrabal zo sraciek
Ano, teraz uz sracky "len" pustaju do sveta :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

k6 napísal:Ak si nepochopil, tato tema je prave o HUDOBNEJ stranke. Lenze KF v podstate hudobnu stranku ani nema. Vyslapat chodnik? Chcel by som verit, ze to boli posledni dementi, co po tom chodniku presli.
Ale čo by nemala... čajkovský , wich ... to sú neni umelci?
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

BTW murphy keď si tak apeloval na to že in flames sú z ďalekého zahraničia (švédsko) tak si vezmy taký Behemoth.Tiež zarobili toľko peňazí o ktorých sa môže KFku možno ani nie snívať a pritom si nemusia dokazovať aký sú dobrí tým že pália 5000 korunáčky.BTW sú to poliaci a to už ani neberiem ako zahraničie.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

Dieg0 napísal:BTW murphy keď si tak apeloval na to že in flames sú z ďalekého zahraničia (švédsko) tak si vezmy taký Behemoth.Tiež zarobili toľko peňazí o ktorých sa môže KFku možno ani nie snívať a pritom si nemusia dokazovať aký sú dobrí tým že pália 5000 korunáčky.BTW sú to poliaci a to už ani neberiem ako zahraničie.
alebo Vader, tiez Polsko :)
ASPYR
Novice
Novice

Príspevok od používateľa ASPYR »

Neznasam hip hop tie skakajuce opice na cele s johnym mecohom ktori sa ani nevie vyjadrovať vid priklad aurel
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

nemam rad metal , slovensky rap ,
Vans221
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Vans221 »

ja mozem vsetko okrem superrstar nevyhybam sa ani mainstreamu ale to co pustaju teraz je hrozne z metalu Iron,Metallicu neznášam korn,panteru atd a také vrieskanice nemusím punk z hip-hopu sa dá niečo no h16 atď u mna 0 bodov ale ja počúvam trance,house,techno,schranz ale zase nie búchanice musí mať rytmus a este 90 roky sú fajn
MurphY
Professional
Professional

Dieg0 napísal:BTW murphy keď si tak apeloval na to že in flames sú z ďalekého zahraničia (švédsko) tak si vezmy taký Behemoth.Tiež zarobili toľko peňazí o ktorých sa môže KFku možno ani nie snívať a pritom si nemusia dokazovať aký sú dobrí tým že pália 5000 korunáčky.BTW sú to poliaci a to už ani neberiem ako zahraničie.
dobre.. ale ja zas neviem vies kto je ten behemoth.. takze neviem to posudit.. ale v podstate to je jedno..ja som sa asi zle vyjadril ked to nikdo nepochopil..

Digital : pochybujem ze poznaju take mena..
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

JJ ty nevieš kto sú Behemoth lebo sa nechvascú s tým že zapaľujú peniaze a s tým že nadávajú.Oni sa môžu pochváliť skvelými gitaristami a dobre zladenou kapelou a kto ich pozná tak vie o čom vravím.A pozná ich imho veľa ľudí ... minimálne 2 krát viac ako rytmusa a to aj bez toho aby priťahovali malé deti sprostými rečami
MurphY
Professional
Professional

netusim odkial mozes tvrdit ze ma 2krat viac fanusikov ako kf ked nikde nemozem najst kolko predali a co vsetko vydali.. mozno som lenivy a nezaujima ma to ked najdes presne cisla tak prosim ta ozvi sa..

inac toto je uz ina tema.. a chcel som aby ste porovnavali interpretov na slovensku a ne v polsku alebo kde v kambodzi..su tam ine podmienky..
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

MurphY napísal:netusim odkial mozes tvrdit ze ma 2krat viac fanusikov ako kf ked nikde nemozem najst kolko predali a co vsetko vydali.. mozno som lenivy a nezaujima ma to ked najdes presne cisla tak prosim ta ozvi sa..

inac toto je uz ina tema.. a chcel som aby ste porovnavali interpretov na slovensku a ne v polsku alebo kde v kambodzi..su tam ine podmienky..
na popularitu skupiny staci last.fm: Behemoth vs Kontrafakt a je to veru brutalny rozdiel :lol:
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Stopa napísal:na popularitu skupiny staci last.fm: Behemoth vs Kontrafakt a je to veru brutalny rozdiel :lol:
no ten behemoth , suhlasím možno dobrá kapelka ,lubi sa mi že robia underground ale su to take grcanice.... podla mna otrasné(myslim tie pazvuky len , ten rev strasny)... kontrafaktu robia hudbu taktiež kvalitný celosvetovo uznávaný producenti (wich,buro....)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

http://www.last.fm/music/+charts/artist/

Hned na 6 a 13 mieste z celeho last.fm su metalove kapely.Hip hop napr fifty sentyho som nasiel na tusim 153tom mieste ...
MurphY
Professional
Professional

Dieg0 napísal:http://www.last.fm/music/+charts/artist/

Hned na 6 a 13 mieste z celeho last.fm su metalove kapely.Hip hop napr fifty sentyho som nasiel na tusim 153tom mieste ...
hm lol chvalit s niecim co pozna polovica uzivatelov a vacsinou su tam zavislaci co si pustaju jednu skupinu do kola.. to nie je vobec objektivne.. a k hip hopovim je tam viac napr. eminem 86 ale ako som povedal to nie je vobec dobre na porovnavanie..
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

ako keby nebolo jedno čo na ktorom mieste je :) Aj tak si každý bude tvrdiť svoju pravdu a počúvať svoju obľúbenú kapelu :) žiadny rebríček to nezmení..
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

Nie je objektivne .. ? Si najdi kolko uzivatelov pouziva last.fm aka je to teda vzorka.... samozrejme su tam aj ludia ktori to pocuvaju okrajovo , ale myslim ze je to dost objektivne ;) nechapem co tu stale riesis zaplietas sa do svojich kecov a stale viac a viac ma presvedcujes , ze navstevujes prvy stupen ZŠ ....
k6
VIP
VIP

Pouzivat last.fm ako hlavny dokaz pri urcovani "popularity" akejkolvek kapely je dost zcestne.
jamess
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jamess »

MurphY napísal:hm lol chvalit s niecim co pozna polovica uzivatelov a vacsinou su tam zavislaci co si pustaju jednu skupinu do kola.. to nie je vobec objektivne.. a k hip hopovim je tam viac napr. eminem 86 ale ako som povedal to nie je vobec dobre na porovnavanie..
ty trulo, ukaz mi nieco co je objektivne...
Napísať odpoveď