F.A. Premier league
Zato že už 4 roky neprehrali,zato kludne môžu.ManU nato aj má,Arsenal také remíza.A neverím žeby to Chelsea dotiahlo na majstra,aj ked strata zatial len 4 body,lenže s výkonmi ktoréí podávajú,stými sa body lahko strácajú.
Tie opory v Arsenale mi nejak nepasujú...radšej sú to: Fabragas,Flamini,Toure(toho si trafil)
Tie opory v Arsenale mi nejak nepasujú...radšej sú to: Fabragas,Flamini,Toure(toho si trafil)
Nehovorim ze tam nemozu prehrat, ale je pravdepodobne ze ked s nimi budu hrat tak uz budu v plnej zostave a myslim si ze potom budu este ovela silnejsi ako su momentalne.spike97 napísal:Zato že už 4 roky neprehrali,zato kludne môžu.ManU nato aj má,Arsenal také remíza.A neverím žeby to Chelsea dotiahlo na majstra,aj ked strata zatial len 4 body,lenže s výkonmi ktoréí podávajú,stými sa body lahko strácajú.
Moj tip na vitaza bol pred sezonou prave Chelsea, ale to tam este bol Mourinho. Po jeho odchode som tipoval Manchester a myslel som si, ze Chelsea uz do boja o titul nezasiahne a predsa sa im podarilo sa dotiahnut.
Ano mas pravdu Fabregasa som zabudol, s tym Flaminim by som moc nesuhlasil, podla mna je nahraditelny.spike97 napísal:Tie opory v Arsenale mi nejak nepasujú...radšej sú to: Fabragas,Flamini,Toure(toho si trafil)
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
vcera som pozeral Cashlea vs. Birmingham len tak utrzkovito, ale mam pocit, ze remiza by sa tam hodila viac.. Avram sluboval utocny futbal a Cashlea zacina zas hrat ten ich strasidelny, zly futbal, ked daju za zapas jeden gol a je to 90 minut nudy 
K-: kedze sa mi darca, ktory zjavne miluje Cashlea sustavne nepodpisuje musim mu na jeho karmy odpovedat tuto...za A(prve k-))nie stupid one ma nerobil, stupid one trenoval Cashlea
za B(druhe k-))ano vymyslel som to ja, som kreativny co?
nie nemyslim si, ze je to pre zranenia, nemyslim si, ze to je pre africky pohar, ak sa ti pacil vcerajsi zapas, tak mas velmi zvlastny vkus..to, ze budem dostavat za negativne prispevky o cashlea sustavne k- ma neprinuti k tomu, aby sa mi pacil antifutbal produkovany cashlea..holt za par rokov pojde cashlea tam kam patri, na stredne priecky premier league(pozicia okolo 10 miesta).. a este na dobru noc pridam:
asi tak
asi tak2
K-: kedze sa mi darca, ktory zjavne miluje Cashlea sustavne nepodpisuje musim mu na jeho karmy odpovedat tuto...za A(prve k-))nie stupid one ma nerobil, stupid one trenoval Cashlea
Kód: Vybrať všetko
Can't buy Gerrard Money can't buy Gerrard....
When the Russian goes to jail you'll be fc*ked
You aint got no history
5 european cups and 18 leagues
that's what we call history!!!!asi tak2
Kód: Vybrať všetko
Honours before Roman
Division One Champions 1954-55
Division Two Champions 1983-84, 1988-89
FA Cup Winners 1970, 1997, 2000
League Cup Winners 1965, 1998,
European Cup Winners Cup Winners 1971, 1998
European Super Cup Winners 1998
FA Charity Shield Winners 1955, 2000
Full Members Cup Winners 1986
Zenith Data Systems Cup Winners 1990pozeral si niekedy zapasy arsenalu v Carling Cupe?chcel by som vidiet iny team z top4 ako hra s tolkymi nahradnikmi
Podla mna to o tom utocnom futbale boli len reci. Grant musel nejak zaposobit na divakov ked tam prisiel, a Mourinho bol odvolany urcite z viacerych dvovodov ako ten ze nehral utocny futbal. Skorej by som to tipol na tu jeho velkohubost cim dost kazil imidz klubu.Key5ers0ze napísal:Avram sluboval utocny futbal a Cashlea zacina zas hrat ten ich strasidelny, zly futbal, ked daju za zapas jeden gol a je to 90 minut nudy
No tiez ich zrovna moc nemusim, ale to usudzujes podla coho? Ja sa praveze obavam, ze za 10 rokov budu asi najlepsi na svete pokial tam bude Abramovic aj so svojimi peniazmi.Key5ers0ze napísal:holt za par rokov pojde cashlea tam kam patri, na stredne priecky premier league(pozicia okolo 10 miesta).. a este na dobru noc pridam:
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
prave nastupil,za stavu 1:1R1k1nko napísal:odkial pokial ... ale toho skrtela medializuju ako britny spears...
slovaci su z toho puf ze je tam...![]()
ako aj novy cas/ TV...... mi ide hore krkom hlavne ze sedi na lavicke
Hentoho Beniteza by uz mali konecne odvolat. Ja fakt nechapem naco tam furt strka toho Kewella, sak ten vsetko co sa da pokazi. Arbeola ten na krajneho obrancu velmi malo chodi podporovat utok, a na poste Aurelia je urcite lepsi Rise.
Momentalne sa mi aj Kuyt nejak nepozdava, za celu sezonu dal tusim 3 goli a aj to 2 z 11m. Bojuje celkom slusne ale prd z toho ked nevie dat gol.
Momentalne sa mi aj Kuyt nejak nepozdava, za celu sezonu dal tusim 3 goli a aj to 2 z 11m. Bojuje celkom slusne ale prd z toho ked nevie dat gol.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
akurat som sa chystal zhodnotit, takze nech sa paci:B3rET napísal:ja akurat pozeram a dako prehravaju momentalne 4:0
pred zapasom som rozpraval, ze Arsenal prehra pretoze som cakal, ze Arsene da sancu mladym hracom..zialbohu Arsene im sancu nedal(ak si este raz precitas co som pisal a co si na to napisal mozno pochopis, k-darcovi som odpisal na to, ze ktore muzstvo by dokazalo hrat s tolkymi zranenymi hracmi a ja som napisal, ze Arsenal v poharovych zapasoch ked hra temer s U18)
gratulujem spurs k postupu v Mickey Mouse Cupe(pre potencionalneho darcu k-: toto som nevymyslel ja, je to vseobecne znamy pojem pouzivany medzi anglicanmi, preco? lebo je to mickey mouse cup
Spurs dali Arsenalu velku lekciu z efektivity, krasne im to tam padalo
ja len dufam, ze sa z toho Arsenal pouci..velmi zly vykon Bendtnera a sklamal ma aj Gallas, inac vykon celeho muzstva nebol az taky tragicky...
ked uz nepustil Arsene mladikov(aj ked par hracov, ktori nenastupuju pravidelne tam bolo)mohol dat hrat od zaciatku Adebayora...
mam taky pocit, ze na Arsenal zacina doliehat neskusenost muzstva..
takze nakoniec 5:1
btw. aj tak si myslim, ze si to nepochopil: pisal som o Chelsea, ze hra antifutbal, mas pocit, ze Arsenal predviedol tuto sezonu aspon v jednom zapase antifutbal??
neda sa mi ta citovat neviem preco
antifutbal podla mna chelsea nehra..ale ako myslis..
zapasy arsnalu nepozeravam pozrem si vacsinou len zostrih musim uznat hraju pekne no... ale tak spominam si napriklad ked hrali teraz ligu majstov vonka so Slaviou.. tam bol naznak antifutbalu
sice nakoniec aj na to doplatili skoncili 2. v skupine a mozu sa tesit na AC 
antifutbal podla mna chelsea nehra..ale ako myslis..
zapasy arsnalu nepozeravam pozrem si vacsinou len zostrih musim uznat hraju pekne no... ale tak spominam si napriklad ked hrali teraz ligu majstov vonka so Slaviou.. tam bol naznak antifutbalu
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
ja osobne som si prial AC milano
ale to uz je ina tema..
vidis a tak som to pochopil, ze si pozrel na Sport jednotke stav 4:0 a zaprovokoval si si, lebo keby si zapas pozeral nic take nenapises
co sa tyka chelski a antifutbal, uznavam az taky antifutbal to nie je, ale ja osobne na to nedokazem pozerat, nuda, nuda sama nuda...preto mi cela chelski pripada ako keby prisla z talianskej ligy..
inac teraz sa potvrdilo, ze arsenal bude mat asi bez Toureho trosku problemy...
vidis a tak som to pochopil, ze si pozrel na Sport jednotke stav 4:0 a zaprovokoval si si, lebo keby si zapas pozeral nic take nenapises
co sa tyka chelski a antifutbal, uznavam az taky antifutbal to nie je, ale ja osobne na to nedokazem pozerat, nuda, nuda sama nuda...preto mi cela chelski pripada ako keby prisla z talianskej ligy..
inac teraz sa potvrdilo, ze arsenal bude mat asi bez Toureho trosku problemy...
Chelsea hraje antifutbal len ked vyhrava aspon 1:0. Prvy polcas hraju len tak polovicny antifotbal. Ale druhy a od tej 75 min a hlavne ak prehrava tak tlacia a poriadne. Aj ked nie s takymi narazackymi peknymi ako Arsenal ale je tam pomerne dost vela sanciKey5ers0ze napísal:co sa tyka chelski a antifutbal, uznavam az taky antifutbal to nie je, ale ja osobne na to nedokazem pozerat, nuda, nuda sama nuda...preto mi cela chelski pripada ako keby prisla z talianskej ligy..
Co sa tyka vcerajsie Curling cupu, tak Arsenal to uz posrali v prvom zapase. Urcite ma vyhody do tejto sutaze posielat mladych hracov, ale ked sa hraje semifinale tak uz by trener nemal moc spekulovat a mal by tam nasadit hracov zo zakaldu. Stale je to aspon nejaka trofej aj ked slaba. A myslim si ze takto sa na to diva aj Chelsea, oni hraju so zakladnou zostavou aj taky curling cup, lebo chcu vyhrat vsetko co sa da.
Inak skoda toho vypadnutia Arsnalu, prial som si aby sa zopakovalo finale s minuleho roku a teraz by Arsenal vyhral
No lenže ked si mladý hráči vybojovali vyhraté zápasy v Curling cupe,tak by asi bolo už nefér,že už v semi-finále,alebo finále,nie oni nastúpia,ale zákládka.A raz to už Arsene aj na jednej tlačovke povedal.kali520 napísal:Chelsea hraje antifutbal len ked vyhrava aspon 1:0. Prvy polcas hraju len tak polovicny antifotbal. Ale druhy a od tej 75 min a hlavne ak prehrava tak tlacia a poriadne. Aj ked nie s takymi narazackymi peknymi ako Arsenal ale je tam pomerne dost vela sanci
Co sa tyka vcerajsie Curling cupu, tak Arsenal to uz posrali v prvom zapase. Urcite ma vyhody do tejto sutaze posielat mladych hracov, ale ked sa hraje semifinale tak uz by trener nemal moc spekulovat a mal by tam nasadit hracov zo zakaldu. Stale je to aspon nejaka trofej aj ked slaba. A myslim si ze takto sa na to diva aj Chelsea, oni hraju so zakladnou zostavou aj taky curling cup, lebo chcu vyhrat vsetko co sa da.
Inak skoda toho vypadnutia Arsnalu, prial som si aby sa zopakovalo finale s minuleho roku a teraz by Arsenal vyhral
-
Key5ers0ze
Guru wannabe