Dnes mi volal typek z t-comu... nemilo ma prekvapil...
Objednal som si internet cez Slovanet... t-com musí nejak povolit linku, aby mohol ist internet... trvalo im 3 tyzdne, pkial my zavolali z t-comu a povedali... prepacte, nemozeme vam vyhoviet... telefonne kable su pretazene...
Podla mna je to blbost, podla mna takto t-com bojuje proti konkurencii (Slovanet)....
fikus-kukis napísal:Alebo Ťa odbijú so slovami: prepacte, nemozeme vam vyhoviet... telefonne kable su pretazene natoľko, aby sme ich mohli ešte prenajímať ďalšej strane
Ja viem, slabá výhovorka ...
Monopol co?
vilko napísal: konkretne? .. na slovanet nemal este nikto pekneho slova...
Známy má a je spokojny, vychadza mi tam o 200 sk lacnejsie ako v t-come... no ale vidis...
V zivote nikdy viac slovanet A je jedno ci wifi, ci DSL, ci nieco ine... mozno usetris par korun, no s T-Comom nie su problemy s rychlostami, a obmedzovaniami a podobne.... ale je to tvoja volba
Jednoznačne T-Com. On neplatí nikomu ďalšiemu za prenesené dáta, takže sa stáva, že linka ide rýchlejšie a nemá žiadne FUP. Slovanet najskôr nemal FUP, rýchlosť aj pri flat programe šla rýchlo (GO DSL Total Fun) no neskôr sa rýchlosť začala spomaľovať až nakoniec miesto 1500kbps to šlo cca 400kbps a to som ešte plesal. Skúsil som Tcom s 3mb linkou a šlo mi to cca 3200-3400mbps. A hlavne, žiadne FUP.
Skús chello. To ešte nie je na zahodenie.
Ja mam taky nazor na t-com ja mam od nich uz asi 2 nety spolu asi 5 rokov
a prerobili sme na nich ASPON 20 000 sk za rok lebo som stale tahal Otca skoro j**loa uz teraz rozmyslam nas novym netom ale neviem akky ale t-com urcite nie
jednoznacne si daj t-com slovanet si nedavaj. ja mam t-com a maximalna spokojnost, sused si dal slovanet a nemoze ho ani zrusit, mal mat rychlost 1500 a ma len nejakych 27 ze vraj ma v zmluve ze mu negarantuju rychlost a ma vysoku agregaciu