zase problém s Resetovaním PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

zase problém s Resetovaním PC

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

môj kamoš ma nový PC a začalo mu Resetovať komp ked spustí nejakú hru hned na začiatku nikdy inokedy. Robí mu to skoro pri všetkých hrách že mu to resetlo, tak som prišiel Reinstall windows a mesiac bol klud a teraz zas to isté. Vírusom to není a robil aj testy na zaťaženie CPU, ramky, a všetko frčalo takže moja veľká otázka čím to môže byť??? THX za rady :oops: :oops: :oops:
drdi21
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

asi chybny dajaky komponent alebo sa kompik prehrieva.ale najskor tho ze sa prehrieva.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Robí to aj napr. pri 3Dmarku? Tieto testy ste tiež skúšali?

Čo ovládače od chipsetu, grafiky? Nahodili ste najnovšie?
zdenko.xxxx
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa zdenko.xxxx »

su najnovsieeee tie ovladace a 3D mark 06 isiel v POHO a teploty su od 20 do 35 stupnov teda hlavne 2 jadra a ostatne cca 25 stupnov . V tom PC ma kolo 6 ventilatorov a ma specialne chladnenu skrinku za 7000Skk takze newiem myslim ze prehrievanim to nebude. Nemoze to byt el. prudom alebo zdrojom ma 700W zdroj a este mi prichadza do uvahy napatie ale aj to je v POHO takze som mimo Help PLS
howoarang
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa howoarang »

predpokladam ze ten 700w zdroj bude vybaveny roznymi poistkami (proti skratu, teplna poistka a pod....) ak ste preinstalovali win, mali ste rozobratu aj bednu? ci tam nahodou nevznika skrat, alebo nieco podobne???
mal som podobny problem s resetovanim,ale bolo to kvoli prehrievaniu grafickeho procesora..
Napísať odpoveď