Song ktory vas maximalne zrelaxuje :)
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
sKoReC
Light Star
Celý album Clubbers Guide 08
mna ti ked sa chcem zrelaxovat dostane jednoducha hudba ked aj daky pop alebo tuc-tuc prpipade rap ...sam si to nepustim len ak niekde zapocujem z radia ...to co pocuvam je zlozite a neda sa pri tom oddychovat lebo som toho sucastou 
ale konkretne
cypress hill - insane in the membrane (strasne afektovana pesnicka)
blink182 - all the small things
ale konkretne
cypress hill - insane in the membrane (strasne afektovana pesnicka)
blink182 - all the small things
No, tu by som mohol oponovať, že na Ambient nemá, ale nakoľko Chillout vychádza práve z Ambientu, bola by to len slovná vojna.samploom napísal:Na ten chill sa nehrabe uplne nic, taku POHODU tazko u mna dosiahnut inym.
Najlepší relax sú jednoznačne (aspoň pre mňa) kompilácie Ambient Nights, Ambient Nights Solar System a Ambient Nights Ethni-City. Pre mňa rozhodne lepšie ako Café del Mar.
Z interpretov je to "killerský" Ulrich Schnauss, upokojujúci David Schombert, "hĺbkový" Diatonis, "pop-like" Delerium, elektronické Zero Cult, či severské Amethystium. Potom je ešte kvantum ďalších interpretov, ktorých si vypočujem sporadicky.
No a kategóriou sám o sebe je pionier (a pre mňa nehynúci kráľ) elektronickej hudby Jean-Michel Jarre.
Dobry vkusSpyx napísal:No, tu by som mohol oponovať, že na Ambient nemá, ale nakoľko Chillout vychádza práve z Ambientu, bola by to len slovná vojna.![]()
Najlepší relax sú jednoznačne (aspoň pre mňa) kompilácie Ambient Nights, Ambient Nights Solar System a Ambient Nights Ethni-City. Pre mňa rozhodne lepšie ako Café del Mar.
Z interpretov je to "killerský" Ulrich Schnauss, upokojujúci David Schombert, "hĺbkový" Diatonis, "pop-like" Delerium, elektronické Zero Cult, či severské Amethystium. Potom je ešte kvantum ďalších interpretov, ktorých si vypočujem sporadicky.
No a kategóriou sám o sebe je pionier (a pre mňa nehynúci kráľ) elektronickej hudby Jean-Michel Jarre.
http://music.download.com/noct/3600-835 ... 04062.html
song Peace and Gravity. Mnam.
Slovna vojna asi nehrozi, tvoj vyber schvalujem na 1. A chillout u mna:cely CELL, Purple Ohm-Armageddon Dub, Perpetual Loop-No Idea...vela vela
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
-
xXPAINKILLERXx
Star
-
curious
Light Star
The Verve-Drugs dont work
Potom klasika:
Bethoveen-Fur Elise
J.S.Bach-Air
a potom ešte Richard Muller (väčšina vecí od neho) a nesmiem zabudnúť na R.E.M ( Man on the moon, Supernatural superserious,shiny happy people...)
Oasis-Songibrd, Don't look back in anger
a veľa iného
Manic Street Preachers-Autumnsong
doplním:
Coldplay-clocks, till kingdom come
Nirvana-Come as you are
J.Nohavica a J.Kirschner-První noc v novém byte
Potom klasika:
Bethoveen-Fur Elise
J.S.Bach-Air
a potom ešte Richard Muller (väčšina vecí od neho) a nesmiem zabudnúť na R.E.M ( Man on the moon, Supernatural superserious,shiny happy people...)
Oasis-Songibrd, Don't look back in anger
a veľa iného
Manic Street Preachers-Autumnsong
doplním:
Coldplay-clocks, till kingdom come
Nirvana-Come as you are
J.Nohavica a J.Kirschner-První noc v novém byte
-
P41NK1LL3R
Light Professional