kachna napísal:a pocula si reanimator?... a nerobi, ved to nie je cisty drum and bass so sablonou s kt sa robi vecsina...
no uz som pocula no neviem ja by som jeho styl k dnb ani len neprirovnavala, neviem, sem tam sa nieco dramove objavi ale myslim ze to vobec nie je zamienka, on ma dost svojsky styl ktory neviem pomenovat..
London Elektricity - Hanging rock Pendulum - Voodoo people (tato skladba ma pritiahla) Bad Company - Inside the Machine (hlavne skladby Brainscan a Oxygen) Firecracked (nazvy nemam )
a na zaver jedna haluz: Blasta - Happy tree friends to pocuvam skoro stale v robote
//este ma napadla jedna slovenska vec: Bugan - Phurute of the sound - taky fajn setik do tanca aj na pocuvanie
ja by som odporucal nieco ako DNB arena a vacsinu setov co mam doma na sklade tak som stiahol z jednej nemeckej stranky dnb-sets ale myslim ze vacsina ju tu dobre pozna
Mne sa pozdava. Nepoviem, ci je lepsi, ako predchadzajuci alebo horsi, ale ma novy sound. Jednoznacne najlepsia mainstreamova neklasicka d'n'b muzika pre mna.
p4ra napísal:Co hovorite na novy album od Pendulum, In Silico?
Mne sa pozdava. Nepoviem, ci je lepsi, ako predchadzajuci alebo horsi, ale ma novy sound. Jednoznacne najlepsia mainstreamova neklasicka d'n'b muzika pre mna.
Kazdy ma svoj styl ale mna sklamali uz to znie viac-menej popovo uz len vid track propane nightmares ale ich predchazajuci Hold your color, tracky z tohto albumu sami dajako nevedia opocuvat
PS: ale track Granite ujde
tak bol som na koncerte RONIho SIZEa s MC Dynamite a musim povedat ze wow
A asi napisem uz spomenute ale kazdopadne APHRODITE, PENDULUM, co taky GOLDIE? Na neho sa zabudlo?
SHYFX, HIGH CONTRAST, DJ HYPE a mega dalsich co si na mena ani nespomeniem
dair napísal:tak bol som na koncerte RONIho SIZEa s MC Dynamite a musim povedat ze wow
Ked boli v BA v PKO tak to bol tiez zazitok skoda ze sa na Slovensku uz asi neobjavia chcel by som ich vidiet este raz, kedze Roni je stary "davac" v tomto zanry a Mc Dynamite dokaze statocne vyburcovat dav . Ti aj zavidim hmm ... ten zivot u Ozzies
Kesoman napísal:Ked boli v BA v PKO tak to bol tiez zazitok skoda ze sa na Slovensku uz asi neobjavia chcel by som ich vidiet este raz, kedze Roni je stary "davac" v tomto zanry a Mc Dynamite dokaze statocne vyburcovat dav . Ti aj zavidim hmm ... ten zivot u Ozzies
kamo, vsetko ma svoje plus a minus
BTW ked som bol na RS tu v jednom vychytenom klube menom HOME, pocul som len same super veci ak je to spicka klub atd...
Co je viem, bol som asi aj v lepsich u nas doma