Gran Turismo 4

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Gran Turismo 4

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Kedze som tu este nenasiel ziadny temu o GT4 tak som jednu vytvoril....Chcem sa opytat ci sa niekomu podarilo spravit vsetky licencie na zlato a kolko maju aut....Ja to hram necely tyzden a mam 4.8% prejdene 10aut a par licencii :D
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JV »

hravam to u kamarata a mame asi 25 percent je to brutalne dlhe licencie mame všetky na bronz okrem special(to nevieme spravit) a aut mame asi 53 ked ty možem poradit skus robit special events George V rally na obtiažnost normal su to dve 3 kolove zavody a dostaneš za ne Renault 5 maxi turbo ktore sa da predat za 260000 spraviš to rychlo a da sa tak docela slušne rychlo zarobit :wink:
hatamrc
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa hatamrc »

skoda ze ta hra nie je na PC ,to je velka skoda
32cupo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 32cupo »

mohol by to dakto uploadnut :D aj 3 keby dakto mal. pls :cry:
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

32cupo:Tu neni warez :!:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Asi pred 5rokmi som mal PS1 a GRANTURISMO 2 pecka nad zlato. Boly 2 CD jedno bolo single+multiplayer a druhe kariera. 4 sa mi az tak nepaci ale keby som sa nezbavil PS1 a GT2 tak to do hravam aj teraz. Pamatam sa na trate s 90kolami. 45.min a viac hrania jednej trate. Uz mi z toho hrabalo tak mi tatko s brachom podali pomocnu ruku a po 10-15kolach sme sa striedali :lol: . Jáááááj. To boli časi :) :wink: .
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

leko: presne tak ja som tu hru velmi prezival... a raz som jedny strasne dlhe zavody nevyhral, nasral som sa, vytiahol som to CD a hodil ho o zem pricom prasklo... akoze ja nejsom nervak, ale toma proste rozzurilo... doteraz ma to mrzi...

Ale teraz ked vyjde GT5 a bude to taka spica jak vsade pisu tak si kvoli tomu kupim PS3... :)
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

No mna dost bavilo GT4 sice som sa zatial dostal na dakych 27% ale aj tak...No dost dlha hra :D ale tiez hadam kupim PS3 len kvoli GT5 8) uvidime aka bude cena vtedy
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

toto je hra mám zahrate na 98% hm ale sú tam závody ktore tvajú 24hod ak to dám jazdiť cpu teda playku tak to pojde 8 hod hm ale háčik kto bude meniť gumy a tankovať cpu nevie či treba ísť do boxov no vie ale to je niekedy na nič a preteky s 200kolami sú riadne halušky no sedte pri tom asi 2 hodiny alebo 3 to je dosť inak je tam dosť aút mne sa rata to čo má výkon jeden hp čiže 1kôň hehe to je tlak vozidlo no a tuning je tam asi naj zo všetkých hier nemá chyby a trate sú tiež super nece sa mi t o hrať 24 hod pri playku to kto vymyslel ??
Reader
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Reader »

Matej18 napísal:toto je hra mám zahrate na 98% hm ale sú tam závody ktore tvajú 24hod ak to dám jazdiť cpu teda playku tak to pojde 8 hod hm ale háčik kto bude meniť gumy a tankovať cpu nevie či treba ísť do boxov no vie ale to je niekedy na nič a preteky s 200kolami sú riadne halušky no sedte pri tom asi 2 hodiny alebo 3 to je dosť inak je tam dosť aút mne sa rata to čo má výkon jeden hp čiže 1kôň hehe to je tlak vozidlo no a tuning je tam asi naj zo všetkých hier nemá chyby a trate sú tiež super nece sa mi t o hrať 24 hod pri playku to kto vymyslel ??
Aké máš nyjlepšie casy na kolo ... nejake ?
Tsukuba Circuit, Nurburgring Nordschleife
Citta di Aria, Midfield raceway ... alebo co najradsej jazdis?

Mam 49.4% ... :-)
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

32cupo napísal:mohol by to dakto uploadnut :D aj 3 keby dakto mal. pls :cry:
A na čo asi tak Hojko založil hojko.com vysokorýchlostné FTP? Zadarmo to je a ešte pindajte!
http://www.hojko.com/warez-hry-filmy-hu ... asom%20ftp
GT4 Fanatic
Novice
Novice

GranTurismo 4 The Real Driving Simulator

Príspevok od používateľa GT4 Fanatic »

Uz ako maly som s timto genialnim simulatorom zacinal.....uz ci to bolo GT1 a GT2 vsetky som presiel.....pametam si nato kao som zacinal v GT2 s nissanom 350 Z a snazil osm sa vyhrat zavody kde obli o 50 koni lepsie auta...:cry:islo mi o 10 000 ktore osm potreboval na nove turbo....nuz casi presli a ta hra bola dokoncena na 98 % aut bolo presne 103.....a prislo casom GT4 proste je to najgenialnejsia hra ktoru osm kedy videl....zacinal som sa ucit jazdit na GT4 Prologue (autoskola pre profesionalou) aspon tak to uvadzali na oficialnej stranke GT4 .... :)Az som sa dopracoval ku GT4 ....zacal osm licenciami ktore lsi genialne veacsina zlatych ale najviac bolo striebornych.....kedze osm nemal GT3 nemohol osm si na zaciiatku importovat 100 000 musel som si zarabat moje prve auto bolo HPA motorsport Golf R32 stalo len 30 000 a ma 500 koni....s tim som presiel vsetko...az po profesional events....no teraz mam 58 % a cakaju ma este par zavodou v extrem a niekolko 4-24 hod le mans ci uz Nurburing ci Circit de la sarthe 1 a 2 ..nuz aj to raz prejdem...ale lepsie jek ed mate usper auto a v rezime b-spec cas si zrychlite cize auta budu jazdit namiesto 24 hod len 8 :D :D :) je to super.....lenze chem sa opytat kde zozeniem Escudo Pikes Peak version pretoze forumle sa nedaju prejst :cry: to auto jen ajlepsie zo vsetkych....poradte....a este mi chybju driving missions....a to je asi tak vsetko ak nieco ICQ 450910807 diki :P [/b]
Prílohy
gran20turismo204eb6.jpg
Napísať odpoveď