Milí užívatelia,
s ľútosťou Vám musím oznámiť, že maxssy náš moderátor a mnohým z Vás určite dobrý kamarát nás včera večer nečakane opustil. Je nám to nesmierne ľúto. Maxssy sa stal za krátky čas neoddeliteľnou súčasťou našej rodiny, bol jedným z najlepších uživateľov akých toto fórum malo. Bol stále pripravený pomôcť, poradiť a získal si srdcia nás mnohých. Nikdy by som nečakal, že raz príde chvíľa kedy budem musieť písať takéto smutné riadky. Navždy ostane v našich srdciach. Ako priateľ, ako človek ktorý mal nesmiernu chuť do života, hoci sa k nemu sám život nezachoval tak ako k mnohým z nás. Maxssy nech si kdekoľvek a čítaš tieto slová, chcem ti len povedať že nik na svete nedokáže vyplniť to prázdne miesto aké tu po tebe ostalo. Máme ta radi kamarát.
Ahoj, som maxssy otec. Je mi to nesmierne ľúto, ale on včera večer zomrel. Oznám to prosím všetkým, lebo viac sa Vám už nikdy neozve! Je to tragédia. Kto ho pozná, nech vie,že má v štvrtko 14,00 pohreb.
Dúfam, že sa nehneváte, že som to sem dal (nebol úmysel robiť reklamu inému fóru). Ale pri takýchto chvíľach si uvedomujem aký je život cenný. Sry ale musel som to sem dať, aj keď som toho človeka nepoznal. Mal iba 22 rokov.