Ja neviem z jedneho uhla pohladu by som bol rad zomrel mlady nejakou strelou do hlavy nechcel by som sa na seba pozerat ako sa pokakavam do gati , smrdim , zabudam na veci, mam traslave ruky a telo bez energie plne vrasok a vyrastkov . Proste vidim to na tych starych ludoch ze takto dopadnu . Na druhej strane by som chcel umriet na starobu .... vsak momentalne prezivam zalubene[: P] obdobie takze by mi nijako nevadilo byt aj stary plesaty a obcias sa zasmiat na jednoduchych veciach spolu s partnerkou po dlhorocnom manzelstve ..ale to je len taka utopicka vizia : )
v spanku. urcite nie v dlhych bolestiach v starobe keby som uz len kazdu chvilu cakal na smrt. teraz sa nad tym radsej nezamyslam. kazdopadne by som chcel mat uz v tej chvili vsetko "vybavene". chcel by som mat pozrete vsetky mesta, ktore chcem, chcel by som uzmiereny so vsetkymi, s ktorymi sa hadam. tiez by som chcel zomriet so svedomim, ze som nieco dokazal a mohol by som si povedat "tak pre toto sa mi oplatilo zit".
Jednoznacne rychlu. Teda ani nie tak rychlu, ako bezbolestnu. Napr. nadopovany morfiom si to skocit z nejakeho mrakodrapu (predal by som vsetkco co by som mal a kupil si letenku ).
Ale asi najlepsie by bolo zavriet sa do izby a pomaly odsavat kyslik, upadnut do bezvedomia a uz sa nezobudit.
Urcite by som nechcel skoncit ako senilny dedko, ktory sa utopy vo vani
No to asi aj ja zomriem unudenim. Ale chcel by som sa dozit co najviac v zdravi, len aby som nebehal kazdy den do doktora, a raz si lahnem vecer spat a ran osa zobudim mrtvi, neexistuje lepsia a prirodzenejsia smrt