ako mam flashnut bios na mojej grafike XpertVision Radeon HD 2400 pro ?
pada mi comp,ked hram, vyhodi mi modru smrt a comp sa restartuje.. cital som ze tieto grafiky su vadne ale ze pomoze flash biosu. skusal som vela ovladacov, s kazdym mi to pada,aj s originalom..
vopred diky za pomoc!
najjednoduchsie bude ak si stiahnes novy bios a pouzijes winflash na prepalenie. treba trpezlivost lebo chvilu ti nebude reagovat PC tak aby si to neresetol . s nim sa da zalohovat aj stary
edit// neviem ci mas referencny model ak ano mal by stacit uplne hociaky original bios od ati (ale najpr kukaj po svojom vyrobcovi). ak nemas referencny a na tych strankach nebude bios pre tvoju kartu, tak sa s tym neparaj a ked mas problem zober to na reklamaciu.
dal by som to na reklamaciu,len som to kuupil na eBayi..takze to mi spat nezoberu.. Je tam s taktami 600/400 len vyrobca je diablotek, to je v poho ked ja mam xpertvision?
prask napísal:najjednoduchsie bude ak si stiahnes novy bios a pouzijes winflash na prepalenie. treba trpezlivost lebo chvilu ti nebude reagovat PC tak aby si to neresetol . s nim sa da zalohovat aj stary
neviem najst ten spravny bios.. pomoze mi niekto? skusal som to cez winflash..