HEEEEEEEELP vyparilo sa mi 8gb miesta
HEEEEEEEELP vyparilo sa mi 8gb miesta
ludia rano som napalil 2 dvd vymazal data, mal som volne 8gb stiahol som dvd na iny disk a chcel rozbalit na ten prvy, mi vyhodilo ze neni miesto, kuknem a volne 3 giga, tak som to vymazal a skusil znova a ze volne 400 mb, kam odisli
skusal som aj reset pc, aj vycistenie disku aj antivirak
Re: HEEEEEEEELP vyparilo sa mi 8gb miesta
vymaz to z recycle bin-uM@jo napísal:ludia rano som napalil 2 dvd vymazal data, mal som volne 8gb stiahol som dvd na iny disk a chcel rozbalit na ten prvy, mi vyhodilo ze neni miesto, kuknem a volne 3 giga, tak som to vymazal a skusil znova a ze volne 400 mb, kam odisli :cry: skusal som aj reset pc, aj vycistenie disku aj antivirak
Re: HEEEEEEEELP vyparilo sa mi 8gb miesta
de to najdem?deblasco napísal:vymaz to z recycle bin-u
nemam take programi, a som jediny uzivatel pc, a to s tymi programami skusimdeblasco napísal:pouzivas nejaky safe delete alebo nieco cim si "obnovujes" vymazane subory?
...prihlasil si sa ako admin a skusil pozriet ci aj on ma prazdny kos? ak si napaloval cez nera, dal si zmazat image po napaleni?![]()
myslim si osobne ze niedaj si hladat subroy vacsie ako 2GB
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
defragmentacia nepomoze...
proste mas tam niekde data.. skryte asi..
jednoducho si to poprezeraj sposobom ze si kuknes kolko ktora zlozka ma GB a postupne sa k tomu dopracujes...
mozno by to mohlo byt obnovenie systemu.. ale to nezozere tolko miesta.. a urcite nie pri kopirovani
teraz ma napadlo..
vymaz temp
proste mas tam niekde data.. skryte asi..
jednoducho si to poprezeraj sposobom ze si kuknes kolko ktora zlozka ma GB a postupne sa k tomu dopracujes...
mozno by to mohlo byt obnovenie systemu.. ale to nezozere tolko miesta.. a urcite nie pri kopirovani
teraz ma napadlo..
vymaz temp