SMS

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

SMS

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

:cry: ludia mam novy telefon =) nokia 6300 a doteraz som mal k550i vzdy ked so pisal sms a bola dlhsia ako 1 sms napisalo ze uz psoielam druhu teraz som pisal kamaratke a hore napisalo ze to je 7 sms =-O a to ma iba 450 znakov =( kolko moze mat jedna sms ??? mne sa hento nezda poslal som na nom 12 sms iektore dlhsie neiktore kratsie a na stranke t-mobile pise ze mam odoslanych 62 sms =((( to je starsne =((( aaach je to normalne ???
nejakymarko
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa nejakymarko »

ked pises s diakritikou, tak je tam mensi pocet moznych znakou. tj ze jenda sprava nema napr 160 znakov ale len nejak 80 alebo kolko. neviem presne ale tak nejak to funguje.

Riesenie: Nepis diakritikou
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

:cry: som ja debil =((( aaacxh to bude zase uucet aa da sa nastavit pisat t9 bez diakritiky ??
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

nepoznam nic take, jedine stiahnut niekde jazyk T9 svk bez diakritiky a nahradit nim povodny..
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

sak si nastav pisanie sms bez diakritiky a budes aj s T9 pisat bez diakritiky..aspon u mna to tak funguje..aj ked ja mam SE
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

dik pomohly ste mi skusit by ma to nenapadlo =DDD som skusil a na jednu sms islo poslat 70 znakov a v nastaveniach som dal nieco ze newem co a dal som ze redukovane ci co =DDD a zrazu sa da 160 takze super =))) som happppppy dik moc =) sorry za moju lamost =D
Napísať odpoveď