STROJNICKA fakulta UNIZA - skusenosti
-
tomo.za
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
hehe no tak schvalne sem postni co take prevratne tam studujete... a tiez by nezaskodilo prezradit co studuje ten kamos ono matiku ukazovat niekomu z filozofickej fakulty, tak mu pride tazka aj ta stredoskolska(myslene obrazne aby sa toho hned niekto nechytil...), ked chces drsnu matiku bez na MU v Brne alebo tak, ale co ja poznam ludi na ZU tak tam matiku davaju na C a to z nej prepadali na strednej... inak v suhlasim ze FRI je na ZU a jedina vec ktoru tam ma ako-tak vyznam studovat... ostatne fakulty(no offence) stoja za prd rovnako ako ostatne trapne uviverzity(cest vynimkam) tam u nasmi-chau napísal:Studujem na FRI a ked ukazujem kamosom skripta z matematík (nie jednej) tak sa ma pytaju ci to vazne berieme, jeden z chodi na Karlovu Univerzitu dokonca.
PS: to co som napisal si neberte nejak zle, ze by som chcel znevazovat niekoho vzdelanie alebo uspechy, na kazdej skole aj tych nasich biednych sa vzdy najdu schopni studenti, schopni profesori a schopne ustavy/fakulty, len sa domnievam ze tych ostatnych(menej schopnych) je tam ovela viac... ale to uz je na inu debatu
-
tomo.za
Light Star
hmm tak preco sa hadas ked nevies svoje tvrdenia aspon niecim podlozit? to ako keby si v diskusii povedal oponentovi nech si dokazy tvojej teorie najde sam...mi-chau napísal:Nema vyznam aby som sem skenoval svoje poznamky, resp. nieje problem si najst na nete skripta.
podla seba sudim teba... stara pravda, bohuzial tym len ukazujes na vlastnu ubohost, ja tu totiz vobec niesom s umyslom niekomu nieco dokazovat, nasu matiku tu na FIT nepovazujem za nejak extra narocnu, my sme zamerani skor prakticky... pokial citis potrebu si nieco dokazovat, pripadne sa niekomu chces postazovat ake to mate tazke s matikou odkazujem ta na studentov MU tam su sami teoretici... urcite si fajne pokecatemi-chau napísal:A pravda cokolvek by som sem postol to vase by bolo tazsie..
hmmm nieco ako mat-fyz a nevie vasu matiku? nieco mi tu nesedi... nepovedal ti ze to mate tazke nahodou len aby mal pokoj od tvojho nariekania? lebo by som sa mu ani nedivilmi-chau napísal: Kamarat tam studuje nieco na styl mat-fyz, neviem presne.
ale sme uz tak trochu mimo temu, takze ak chces v tejto debate pokracovat pis na SS
chcel som nech ti co tvrdia ze UNIZA ma zlu uroven nech to niecim podlozia, ja ti tu teraz nebudem skenovat ucivohmm tak preco sa hadas ked nevies svoje tvrdenia aspon niecim podlozit? to ako keby si v diskusii povedal oponentovi nech si dokazy tvojej teorie najde sam...
podla seba sudim teba... stara pravda, bohuzial tym len ukazujes na vlastnu ubohost
hovori za vsetkotomo.za napísal:hehe no tak schvalne sem postni co take prevratne tam studujete...
pozri, neviem o co ti ide ale vyplakavat som sa tu neprisiel, len ma nastvalo ze tu zaznelo ze to co studujem je na nizkej urovni a ako tak v poslednej dobe sledujem je to vseobecny obmedzeny pohlad na Zilinsku univerzitu, tak tu prosimta neved silacke reci o vyplakavani, ubohosti a slabosti, ano?pokial citis potrebu si nieco dokazovat, pripadne sa niekomu chces postazovat ake to mate tazke s matikou odkazujem ta na studentov MU tam su sami teoretici... urcite si fajne pokecate
nie niesme mimo temu tato tema je o UNIZE a o jej urovni a posty typu "mam posledne slovo a dost zvysok cez ss" su rovnako ubohe ako tvoje prazdne reciale sme uz tak trochu mimo temu, takze ak chces v tejto debate pokracovat pis na SS
-
braino.swk
Light Professional
-
tomo.za
Light Star
skenovat ucivo nemusis ale prosimta na kolkych univerzitach si bol/poznas ako to tam chodi? ja ako asi aj vacsina ludi co o ZU(a takisto BB, TR, TN, ZV...) tvrdia ze je nic moc vychadzam z poznania jej studentov... 4 roky som s nimi chodil na strednu a ledva to davali, maturitu im musel vybavit triedny a teraz si frcia na B, C tak neviem kde sa stala chyba... mozno ti pride dobra ale to je skor tym ze si este nenarazil na nic lepsiemi-chau napísal:chcel som nech ti co tvrdia ze UNIZA ma zlu uroven nech to niecim podlozia, ja ti tu teraz nebudem skenovat ucivo![]()
ad. slovo prevratne... narazal som na to ze si tvrdil ze mate matiku taku tazku ze ani clovek z matfyzu nevedel wocogo... pokial si to pochopil inak ja za to nemozem
no vies ta uroven je velmi relativny pojem... tebe to moze prist pop*ci tazke ale niekomu inemu to moze prist normalne az lahke... ja nasu VUT zatial zvladam ale na MU by som asi nemal moc sancu... takisto dost ludi z MU by neuspelo u nas je to proste o inych pristupoch, pricom sa neda povedat ktora z tychto skol je "tazsia" alebo "lepsia" co ale poznam ludi na ZU, ich zadania/projekty tak tie mi pridu lahke... takisto mi prisli lahke projekty ludi z tusim STU to bola... matiku na FRI konkretne som pokial si spominam neriesil ale neverim ze je to nieco v style "ani matfyzak nevie" a ak to nejak ohrozuje tvoje sebavedomie to je mi luto... ja len vychadzam zo svojich skusenosti...mi-chau napísal:len ma nastvalo ze tu zaznelo ze to co studujem je na nizkej urovni a ako tak v poslednej dobe sledujem je to vseobecny obmedzeny pohlad na Zilinsku univerzitu
a ano sme OT pretoze tato tema je o strojarskej fakulte a co a ako tam... nie o tom ci je ZU dobra alebo zla skola to nech si posudi kazdy sam,pripadne ak citis potrebu v tejto debate pokracovat zaloz novy thread alebo napis tu SS ja to tu spamovat nemienim
a na zaver... skus to nebrat tak strasne osobne nikto tu netvrdi ze si menejcenny alebo ja neviem co len preto ze studujes ZU... je uplne mozne ze by si mi to natrel v hocijakom teste ale ani to by moj pohlad na ZU ako taku nezmenilo... ako som uz raz pisal vsade sa najdu schopni ludia, schopne ustavy a fakulty pricom myslim ze na ZU je FRI prave ta schopna
vies ide o to (ako som uz pisal a napisem znova) ze FRI nieje ako zvysok UNIZY, nie ja nemam pocit ze som menejcenny
ale vacsina nechape ako mozem lietat zo skusok ako na klaviri ked oni si len tak jedna radost robia skusku za skuskou a prezmenu z mojej osobnej skusenosti urobili strednu len tak tak. Kde ja som konkretne v matike bol v tej lepsej skupine studakov.
Ak sa tebe alebo inym zdaju moje posty podrazdene ide o to ze je tato tema vedena cez skuskove obdobie.
teda moj nazor je ze by sa nemali vsetky fakulty unizy hadzat na jednu kopu lebo nie su na jednej urovni
Ak sa tebe alebo inym zdaju moje posty podrazdene ide o to ze je tato tema vedena cez skuskove obdobie.
teda moj nazor je ze by sa nemali vsetky fakulty unizy hadzat na jednu kopu lebo nie su na jednej urovni
-
jurajko1
Light Star
ak zvladnes prve tri semestre, potom je to uz prechadzka sadom, ale dolezite je, z akej skoly tam ides ... matika je HC, ja som na strednej ju flakal, vlastne ako vsetko, ale tu ked si k tomu sadnes (alebo k hocicomu) da sa prejst ... som na DSAZ Fstroj, tak ak budes mat dake otazky pisbraino.swk napísal:diky pani, sice sa tu rozpravate o vsetkych fakultach okrem strojnickej, ale ak este ma niekto co k tomu povedat tak by som ho poprosil aby sa ozval:
-
braino.swk
Light Professional
no idem tam z gymka so vseobecnym zameranim, a ja to zas tak mooc neflakam, priemery znamok mam pod 1,5, teraz bude asi dako 1,8 mozno..jurajko1 napísal:ak zvladnes prve tri semestre, potom je to uz prechadzka sadom, ale dolezite je, z akej skoly tam ides ... matika je HC, ja som na strednej ju flakal, vlastne ako vsetko, ale tu ked si k tomu sadnes (alebo k hocicomu) da sa prejst ... som na DSAZ Fstroj, tak ak budes mat dake otazky pis
uff... no neda mi nereagovat, takze:k6 napísal:Na tretom mieste? Ked uz sem prilepis takyto "dokaz", zistoval si aspon, co dana sprava hodnoti? Ake su kriteria hodnotenia a co znamenaju? Asi nie.
Takze sa pozri na: http://www.arra.sk/oldweb/spravy/Prilohy_2007.pdf , konkretne strana 8.
Potom zrejme pochopis, ze ten ranking vobec ale vobec neodzrkadluje narocnost skusiek, vedomosti studentov, ich porovnanie s inymi skolami atd. Takze ak mas iny dokaz, sem s nim. Pretoze tamto prilis velku vypovednku hodnotu v tomto smere nema.
1) robis zo mna debila? si si myslel ze som nasiel nejake PDF-ko a som ho sem len tak bachol ze: AHA! bez toho aby som si nepozrel o com to je? jasne ze to mam nastudovane dpc... tento zoznam sledujem uz dva roky a presne viem o co v nom ide
2) ako mam pochopit ze ten ranking nema ziadnu vypovednu hodnotu?? pokial viem tak nikto iny sa na slovensku rankingom VS nezaobera... a ty mi chces povedat ze tvoje subjektivne hodnotenie:
ma vacsiu vypovednu hodnotu?Uroven ZU je vseobecne dost nizka.