Po surovom vypnuti PC nereaguje.
Po surovom vypnuti PC nereaguje.
Dobry den, potreboval by som pomoct. Mam taky problem:
Pocitac som surovo vypol pomocou startovacieho tlacitka. Po dalsom nastartovani uz nereagovalo. LEDky mi zacali svietit, ventilatori na procaku, grafike idu. Ale vobec nic nejde. Ani Windows sa nezacne bootovat. A v monitore je tma. Takyto problem som doteraz nemal. Ten komp slapal ako mal. Prosiiim pomozte mi.
S pozdravom Igerko
Pocitac som surovo vypol pomocou startovacieho tlacitka. Po dalsom nastartovani uz nereagovalo. LEDky mi zacali svietit, ventilatori na procaku, grafike idu. Ale vobec nic nejde. Ani Windows sa nezacne bootovat. A v monitore je tma. Takyto problem som doteraz nemal. Ten komp slapal ako mal. Prosiiim pomozte mi.
S pozdravom Igerko
-
lekoklatik
VIP
-
fikus-kukis
Guru wannabe
odpoj od napatia a daj nazad, potom skus zapnut...mne uz davno robil komp to iste akurat s tym rozdielom ze sa hocikedy zapol sam od seba a bol v takom stave, tj iba ventilatory a predny panel su pod napatim, procesor je ale vypnuty 
v opacnom pripade to moze byt vada dosky alebo procesora ktora vznikla uplnou nahodou potom co ti decko vyplo pocitac
v opacnom pripade to moze byt vada dosky alebo procesora ktora vznikla uplnou nahodou potom co ti decko vyplo pocitac
Problem som nasiel. Odpalna graficka karta. Diky za rady.