Najhorsi je podla mna mainstream ... radiove pesnicky co omielaju patkrat za den, inak nezatracujem ziadny zaner ako celok aj hip-hopovy song moze byt kvalitny
A preco je last.fm blby priklad?Rovnako ako su na nom fanatici co pocuvas dokolecka jednu metalovu kapelu cely den su tam aj fanatici ktori pocuvaju jednu hip hopovu ak sa to da nazvat kapelu cely den
no niekedy tie profily na last.fm=grc.. niekto odíde na dovolenku a nechá si zapnutú jednu kapelu len aby mal cool rebríček alebo sa dostal medzi top listeners... takže tie údaje o počte vypočutí môžu byť scestné..
Ja mam tiez divne statistiky mrkni dieg0svk.A vobec si nepustam hudbu naschval.Ale proste mam oblubeneho jedneho dvoch interpretov a pustam si ich.Nemusi to znamenat hend podvod
RomanB napísal:Nie je objektivne .. ? Si najdi kolko uzivatelov pouziva last.fm aka je to teda vzorka.... samozrejme su tam aj ludia ktori to pocuvaju okrajovo , ale myslim ze je to dost objektivne nechapem co tu stale riesis zaplietas sa do svojich kecov a stale viac a viac ma presvedcujes , ze navstevujes prvy stupen ZŠ ....
no jasne zs.. prepadol som 8krat v 7rocniku no a co ?..akoze na druhej strane mas nazory na last.fm.. moj nazor poznas naco ti to hovorit..skorej by ma zaujimalo predajnost albumov ako neaky portal co sa zaobera co kto pocuva a kto robi najviac preto aby bol ten "jeho" hit na prvom meste..
MurphY napísal:skorej by ma zaujimalo predajnost albumov ako neaky portal co sa zaobera co kto pocuva a kto robi najviac preto aby bol ten "jeho" hit na prvom meste..
no a ja zas preferujem utvorenie si nazoru podla vlastnych chuti
jedine styly ktore vyslovene neznasam je Hip-hop a Pop... ostatne si pocuvnem.
(neodpustim si - ludom ktorym sa nepaci resp. "necitia" jazz odkazujem nech sa daju liecit alebo nech to sem nepisu ked este prilis z jazzu nepoculi... )
Vyslovene neznasam Hip hop.To nieje umenie lebo do pocitaca natukat aby urobil "tuc tuc bum bum tuc bum" a 60 krat dokolecka az do konca pesnicky + zarecitujem tam "Jou Janko ty si kar a ja som kral" + 50 krat dokola ... demence
A este nemam rad pop lebo je to komercna hudba rovnako ako hip hop ale ked si vezmeme taku umbrelu od tej zenskej alebo all about us od tatu.Obidve spievaju 2 vety dokola vkuse.Je to o nieco lepsie ako hip hop ale aj tak :-\