Problem S plochou - plocha neni

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Kels
King
King

Problem S plochou - plocha neni

Príspevok od používateľa Kels »

Takze kamarat ma takyto pocitac (nema zatial net)
Core2Duo E6300 - 8600 GT 256mb - 1024 mb DDR2 atd -asi to aj tak je jedno
No a ma taky problem ze po zapnuti pocitaca neni na ploche nic(ako frcalo v pohode len jedneho krasneho dna jak zapol tak tam nic nebolo) ..A nic myslim ze ani dole panel start - a celkovo spodna dolna lista - ked dam napr myskou na "plochu" pravym nic sa nedeje - proste pracovat s PC sa da len cez ctrl-alt-delete -a tam ze nova uloha a tak ... Neivete niekto co s tym moze byt? Vdaka moc
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Skús po Alt+Ctrl+Del -> nová úloha -> explorer.exe

Tým by sa Ti mala ukázať plocha. Ako toto zautomatizovať.. no skúste explorer.exe pridať do ponuky "Po spustení".. :D

Alebo možno by sa zišli pokukať procesy: Štart -> Spustiť - services.msc, či tam nie je niečo povypínané..
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

to explorer nepomohlo nestalo sa nic... a pridat ho "po spusteni" ako ked nieje dole lista start (cize ani start-spustit nejde)

/edit - no ak da explorer.exe ako novu ulohu na cca 2 sekundy blikne doel ponuka start a tak -potom hnet zmizne
182adam
Novice
Novice

Príspevok od používateľa 182adam »

Konecne som nasiel niekde taky problem aky mam ja....presne tekyto problem mam aj ja......nechce mi nic naskocit a da sa mi pracovat len cez spravcu uloh...co mam robit....
gman
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gman »

Ponuku START -> SPUSTIT, spustis aj pomocou klavesovej skratky WINkey+R, a tam potom napis co ti hore radia, ci nemas nieco povypinane
Napísať odpoveď