Nemôžete udeľovať karmu,pretože Vám to administrátor zakazal

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

dudo02 napísal:No podla mna je tu vela ludi ktory si kvoli karme radsej zahryznu do jazyka..
a coho sa boja ? Co mas z karmy ? Preplacaju ti ju nebodaj ? Si tu hla na internetovej domene kde volne prezentujes svoj nazor to ti tak vadi ze ti niekto da k- za to ze mas modre ponozky a on ma cervene ?

//a cakam kedy mi schw33k zase nieco rozumne napise ; ))
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

typicky priklad cloveka co kasle na karmu a neboji sa koli nej vyjadrit nazor je Slay :D (ale nic proti nemu...ja to ocenujem). ja mam takisto u prdele karmu...pisem furt to co chcem...pravdaze snazim sa v ramci pravidiel fora..
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

P3Bo napísal://a cakam kedy mi schw33k zase nieco rozumne napise ; ))
prečo by som Ti mal niečo písať ?
aj tak máš už 7 príspevkov po limite :D

// samozrejme, v pohode ; )
deblasco
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

t0m4s3 napísal:
to som dal ako priklad... tazko mi moze niekto povedat ze sem chodim kvoli karme :D
...stale cakam ze sa niekedy v buducnosti budu dat poschovavat niektore temy a potom to bude prave orechove pre mna :D ale to je iny thred :)
zelovoc napísal:na sme.sk vies karmu aj ubrat. nechodis na diskusie? to co hovoris je len na blogoch a toto je diskusne forum, nie blog. mne sa karma paci.
mas recht... ale tam si skor zapnem ignoraciu na toho ktoreho diskutujuceho... a klikanie na palec dole nechavam inym :D
...som si to neuvedomil, kedze to nepouzivam, karmu som myslel v blogoch... a tam sa da len pridavat :)
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Key5ers0ze-Hmm...Aj taky su ludia..

t0m4s3-ten smajlik znamenal-t0m4s3,nechapem naco mi pripominas svoju dominanciu na tomto fore..Ja ti ju neberiem.Bud stastny...

P3Bo-Vadi mi napr.to,o com pisal deblasco..
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ach pani...vzdy ked pride rec na karmu tak sa riesia stale tie iste kktiny dookola :? ...ked si odmyslime zopar karmovych onanistov, ktori vdaka karme asi dychaju ;), tak nevidim dovod, preco by malo niekomu vadit, ze nema 4 zelene stvorceky, ale iba 2...keby som za kazde K+ dostal auto, tak je vysoko pravdepodobne, ze by som pisal to, co chcu ludia pocut...ale takto?...chlieb nezlacnie, elektrina dole tiez nepojde, benzin bude stale drahy...tak co sa tu vlastne riesi? :roll: ...uprimne...K- bez napisania dovodu ma naozaj "vysoky" vyznam a fakt je, ze K- tu lietaju za nehorazne kraviny, ale preto sa predsa nezastrelim...
nic tu nikomu nebrani napisat svoj nazor (v ramci pravidiel samozrejme) a ten, kto si za nim stoji sa moze vysrat na K-, ktore mu da niekto s inym nazorom, resp. len za to, ze sa zle vyspal...
ak tu vedenie karmu chce, tak fajn..osobne by mi nechybala...ale ked mam co povedat k teme, tak to urobim bez ohladu na karmu a povedal by som, ze to spravi kazdy, kto zije v realite radsej ako online ;)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

A ak niekto skoutocne je taky koho serie k- a koli k- si dava servitku pred kubu tak akoze dovi dopo
/sory za parvopis 8piv ma rozobralo

//Pocuj invader, tu ide o to kto ako berie karmu, niekto si 10x za miutu cekne svoj stav, a niekto pochopil ze v banke je kurz karmy velmi mizerny. Ak by niekto chodil na forum a prezentoval nazory kt. by nezastaval ale by boli vseobecne oblubene kvoli karme, neviem ako by ho to mohlo bavit. Na toto diskusne forum (teda aspon ja) chodim diskutovat nie zbierat karmy.
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

Ja osobne som na viacerych forach, ale osobne som sa nestretol s takym bohemskym pristupom adminou a moderatorov ako je tunak. Vsade sa porusuju pravidla, ale ako sa to riesi tunak tak to je v niektorych pripadoch neslichane. Par ludi aspon tunak sa moze zahrat na sefou/panakou. Ved aj oni sami si kolkokrat daju servitku pred hubu, aby nepovedali nieco vulgarne a radi by to povedali. Ak by bol kazdy taky diplomat ako sa tu tolko ludi na nich hra, boli by sme uplne niekde inde (slovensky narod.) tot moj nazor. Date mi vezenie za urazku? :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Invader napísal:Date mi vezenie za urazku? :lol:
Naopak, dostanes K+ za otvorene prejavenie svojho kritickeho nazoru. Dufam, ze si z teba ti, co sa svoje nazory boja prejavit prave kvoli karme, zoberu priklad. Nabuduce pokojne svoj nazor konkretizuj, pretoze takto je to len mlatenie prazdnej slamy...

PS: Akokolvek, stale plati zlate pravidlo 16 ; )
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Si predstav, Tomasito ako jeden z mála normálne ohodnotí kritiku a neodporučí Invaderovi iné fórum
Invader napísal:Ja osobne som na viacerych forach, ale osobne som sa nestretol s takym bohemskym pristupom adminou a moderatorov ako je tunak. Vsade sa porusuju pravidla, ale ako sa to riesi tunak tak to je v niektorych pripadoch neslichane. Par ludi aspon tunak sa moze zahrat na sefou/panakou.
čo to máš presne na mysli?
Invader
Light Star
Light Star

Tomasito napísal:Naopak, dostanes K+ za otvorene prejavenie svojho kritickeho nazoru. Dufam, ze si z teba ti, co sa svoje nazory boja prejavit prave kvoli karme, zoberu priklad. Nabuduce pokojne svoj nazor konkretizuj, pretoze takto je to len mlatenie prazdnej slamy...

PS: Akokolvek, stale plati zlate pravidlo 16 ; )
Ja som vzdy otvoreny, i ked sa niekedy ovladam. Konkretne ti nepoviem, ale sam som dostal basu za malickost. Ale dat mu ban na karmu, hmm. Preco? Preco mu brani vyjadrit svoj suhlas s niekym. Daj mu basu na 2 dni a jeto. Ked niekto rozdava karmu ako pomstu, tak certa s tym, zruste karmu, ked to vadi adminovi, ze sa to takto zneuziva.
Tomasito
VIP
VIP

Invader napísal:Ked niekto rozdava karmu ako pomstu, tak certa s tym, zruste karmu, ked to vadi adminovi, ze sa to takto zneuziva.
Moj nazor na karmu je znamy, avsak, ked uz sa vacsina uzivatelov vyjadrila v jej prospech, tuto volu respektujem, pricom si nemyslim, ze kvoli par nezodpovednym jednotlivcom by mala pykat vacsina. BTW. ziaden ban nebol udeleny bezdovodne...

// Pokial sa vyhrady na konkretnych adminov/moderatorov predsalen rozhodnes konkretizovat- http://www.hojko.com/charakterizujte-us ... 41967.html
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

samozrejme, ved to ze niekto da minusovu karmu hojkovi (aj sa podpise) zato co napise a uz je to dostatocny dovod na karmaban.. chapeme sa ;)
Invader
Light Star
Light Star

Tomasito napísal:Moj nazor na karmu je znamy, avsak...
Takto, ked su tu sami teenegery, tak sa k nim aj tak spravajte, troska strpenie s nimi. Nie sa k nim spravat ako otec. "A budes posluchat". Ved on ani nevie, zaco dostal karmaban. Viest neico nieje len rozkazovat, zakazovat a prikazovat. Ale aj trpezlivost a zhovievavost.

NuSuey slahni sem link kde si dal hojkovi k- ? Nech sa pobavim.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Invader napísal:
skus otvorit ocka a ist na uvod temy [alebo si ju celu precitat : )]
Tomasito
VIP
VIP

Invader napísal:Takto, ked su tu sami teenegery, tak sa k nim aj tak spravajte, troska strpenie s nimi. Nie sa k nim spravat ako otec. "A budes posluchat". Ved on ani nevie, zaco dostal karmaban. Viest neico nieje len rozkazovat, zakazovat a prikazovat. Ale aj trpezlivost a zhovievavost.
"Kto chce s vlkmi zit, musi s vlkmi vyt". Tak ako ine fora, aj toto ma svoje pravidla, t.j. ide o kompromis medzi respektovanim pravidiel a trpezlivostou, prip. zhovievavostou s uzivatelmi, ktori s ich dodrziavanim maju problem. Nuz a hranice trpezlivosti su u kazdeho admina/moda prirodzene indovidualnou zalezitostou. Tazko je vsak vyjadrovat sa k takto vseobecnej kritike.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

Invader napísal:Takto, ked su tu sami teenegery, tak sa k nim aj tak spravajte, troska strpenie s nimi. Nie sa k nim spravat ako otec. "A budes posluchat". Ved on ani nevie, zaco dostal karmaban. Viest neico nieje len rozkazovat, zakazovat a prikazovat. Ale aj trpezlivost a zhovievavost.

-> http://www.hojko.com/post778425.html#778425

-> dokaz ako kvoli 80 pixelom dokaze niekomu odpadnut prave vajco

JUST keep swimming..JUST keep swimming.. :D
Invader
Light Star
Light Star

Tomasito napísal:"Kto chce s vlkmi zit, musi s vlkmi vyt". Tak ako ine fora, aj toto ma svoje pravidla, t.j. ide o kompromis medzi respektovanim pravidiel a trpezlivostou, prip. zhovievavostou s uzivatelmi, ktori s ich dodrziavanim maju problem. Nuz a hranice trpezlivosti su u kazdeho admina/moda prirodzene indovidualnou zalezitostou. Tazko je vsak vyjadrovat sa k takto vseobecnej kritike.
JJ, preto kazdy nemoze byt napr ucitel v skolke, lebo by tie deti pozabijal. :)
Tomasito
VIP
VIP

Invader napísal:JJ, preto kazdy nemoze byt napr ucitel v skolke, lebo by tie deti pozabijal. :)
Presne tak : )
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Invader napísal:JJ, preto kazdy nemoze byt napr ucitel v skolke, lebo by tie deti pozabijal. :)
noo podla mna teraz vedenie hojka preukazuje velku trpezlivost ze to tu este nezamkli :D podla mna tato tema nema vobec zmysel ludia sak kaslite na to aj jedna strana aj druha...
Zamknuté