Nemôžete udeľovať karmu,pretože Vám to administrátor zakazal
Zaco dostal ten karmaban? Ved tam ten obrazok nakoniec vlozil dobre nie? ked robil daco zle, mal dostat basu. ZACO DOSTAL KARMABAN?
Zatoze sa hojkovi nepacilo k- od NuSuey?
Alebo zato poser sa?
pre SchYzo. Preco by to mala zamknut? Je to forum a moze sa tu kecat o com chce (teda okrem tych intimnosti ci co to za volovinu). Osobne nechapem, ako moze moderator, alebo co mu dava pravo zamknut temu. Ked to tam chcu dalej rozvijat, nech si rozvijaju, certa s tym.
Zatoze sa hojkovi nepacilo k- od NuSuey?
Alebo zato poser sa?
pre SchYzo. Preco by to mala zamknut? Je to forum a moze sa tu kecat o com chce (teda okrem tych intimnosti ci co to za volovinu). Osobne nechapem, ako moze moderator, alebo co mu dava pravo zamknut temu. Ked to tam chcu dalej rozvijat, nech si rozvijaju, certa s tym.
-
P3Bo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Logickou uvahou zistis ze je to na fore hierarchicky vyzsie postavene ako tyInvader napísal:To je nejak spolocensko intelektualne vyssie postavenie?sa nedaj vysmiat. je to smiesne.
Invader napísal:btw neodpovedal si, zaco dotal karmaban. Alebo si pockame na hojka?
co je na tom nepochopitelne ?hojko napísal:Ano, karmu som ti zablokoval ja a skutocne to bolo za prispevok v teme o hadani hry. Pravidla su jasne napisane, vsetci ich dodrzuju a tak nechapem co sa ohanas par pixelmi. Su pravidla, tie su jasne stanovene a bodka. Zda sa ti, ze to tvoje trapne oplacanie karmy je normalne??? Nie si sam kto doplatil na oplacanie ci vulgarizmy, takze sa budes zbytocne rozculovat. Navyse mas karmu bloknutu uz tyzden, skoda, ze si si to vsimol az k tisicemu prispevku prave dnes.
-
NuSuey
Professional
ako vidis tak to bolo kvoli tej karme co som mu poslalhojko napísal:Ano, karmu som ti zablokoval ja a skutocne to bolo za prispevok v teme o hadani hry. Pravidla su jasne napisane, vsetci ich dodrzuju a tak nechapem co sa ohanas par pixelmi. Su pravidla, tie su jasne stanovene a bodka. Zda sa ti, ze to tvoje trapne oplacanie karmy je normalne??? Nie si sam kto doplatil na oplacanie ci vulgarizmy, takze sa budes zbytocne rozculovat. Navyse mas karmu bloknutu uz tyzden, skoda, ze si si to vsimol az k tisicemu prispevku prave dnes.
kazde K- nam uzivatelom tuna sposobi jednu vec -> zmensi nam pipikov .. o 0.00001mm..hojkovi sa to moje zmensenie jeho pipika asi nepacilo..
Nie, to je hierarchicky vyssie postavenie a tebe neostava nic ine, ako ho vo veciach chodu fora akceptovat, alebo neakceptovat a niest za to nasledky. Cim skor pochopis tuto elementarnu vec, tym menej problemov budes mat vo svojom realnom zivote...Invader napísal:To je nejak spolocensko intelektualne vyssie postavenie?sa nedaj vysmiat. je to smiesne.
Nie je dovod robit hojkovi hovorcu, najma nie potom, ako sa k tejto veci jasne vyjadril.Invader napísal:btw neodpovedal si, zaco dotal karmaban. Alebo si pockame na hojka?
To nieje o tom. Nechce sami to ani vysvetlovat. Moderovat a rozhodovat o spravnosti tematiky je ROZDIEL (do slaka). A zboznujem vase osobne narazky. Ja sa radsej zdrzim komentara.Tomasito napísal:Nie, to je hierarchicky vyssie postavenie a tebe neostava nic ine, ako ho vo veciach chodu fora akceptovat, alebo neakceptovat a niest za to nasledky. Cim skor pochopis tuto elementarnu vec, tym menej problemov budes mat vo svojom realnom zivote.
To je ako keby som telefonoval a Orange mi ukonci hovor lebo povie, ze uz kecame o blbosti. tak sa uvedomte.
Ako vravim, nikde inde som takuto sikanu nevidel ako je tunak. Nechajte ich, nech sa hraju na panov.
Ak je hojkove vyjadrenie konecne, takze.
Dal mu karmaban zato, ze mu prejavil odpor, lebo mu dal k-. Hojko je tym padom umna trapny, ktory nevie zniest kritiku, alebo krivy a neopodstatneny nazor na seba. Ja som kolko krat dostal k- a za veci na kt. som sa zasmial a je mi to suma fuk. Vidim, ze hojkovi zalezi na karme, preto tak reagoval. A povedzme si hojko. Chlap je ten clovek, ktory si povie , po.ral som to, napravim to.
Ja by som rad videl, keby sa ten clovek postavil osobne pred teba, ako by si sa zachoval.
Hmm, opakovane presviedcas o tom, ze pri tebe nema vyznam byt trpezlivy a zhovievavy, kedze nemas jasno v elementarnych veciach... Za sluzby mobilneho operatora si platis (tu si zadarmo), pricom tvoje rozhovory su sukromne (tu si na verejnom fore). Taktiez tak, ako si povinny dodrziavat pravidla svojho mobilneho operatora (inak ta vypne), tak si povinny dodrziavat pravidla tunajsieho fora, s ktorymi si suhlasil pri svojej registracii (inak dostanes basu, resp. ban). Naviac, v pravidle 16 sa pise jasne: "nikto z adminov/modov nie je povinny zdovodnovat svoje rozhodnutie.", hojko sa napriek tomu k svojmu rozhodnutiu vyjadril.Invader napísal:To nieje o tom. Nechce sami to ani vysvetlovat. Moderovat a rozhodovat o spravnosti tematiky je ROZDIEL (do slaka). A zboznujem vase osobne narazky. Ja sa radsej zdrzim komentara.
To je ako keby som telefonoval a OPrange mi ukonci hovor lebo povie, ze uz kecame o blbosti. tak sa uvedomte.
Kazdopadne pockam na vyjadrenie hojka, zaco presne mu dal karmaban.
Ako si sa mohol presvedcit, velmi trpezlivi a zhovievavi monarchovia a diktatori, aj ked spajanie tychto dvoch foriem vlady je len dalsi priklad tvojich mylnych predstav o svete. Napriek tomu pevne verim, ze sa ti na tunajsom fore bude pacit. Ak nie, hold...Invader napísal:Podla toho pravidla ste monarchovia a diktatory. Houk.
// THNX (ty vies za co). Tymto si si sam odpovedal na svoj prvotny dotaz, preco sa niekedy z pozicie admina/moda trpezlivost a zhovievavost nevyplacaju
-
Shark NX
Addict
Takto Orange ti hovor neukonci lebo z teba idu peniaze ... A kde su peniaze tam je cas a trpezlivostInvader napísal:To je ako keby som telefonoval a Orange mi ukonci hovor lebo povie, ze uz kecame o blbosti. tak sa uvedomte.
Dal mu karmaban zato, ze mu prejavil odpor, lebo mu dal k-. Hojko je tym padom umna trapny, ktory nevie zniest kritiku, alebo krivy a neopodstatneny nazor na seba. Ja som kolko krat dostal k- a za veci na kt. som sa zasmial a je mi to suma fuk. Vidim, ze hojkovi zalezi na karme, preto tak reagoval. A povedzme si hojko. Chlap je ten clovek, ktory si povie , po.ral som to, napravim to.![]()
Ja by som rad videl, keby sa ten clovek postavil osobne pred teba, ako by si sa zachoval.
A ja som tiez dostal KBAN za to ze som karmoval Priatelku ... a co?? Deje sa nieco?? Riesis to tu jak keby ti zobrali lizatko
A vedenie si ma moznost prezerat karmy ... nemyslim si ze KBAN dostal len tak lebo Dominicka nedala hojkovi pusu na dobru noc
-
NuSuey
Professional
no a to si ani troooosicka nemyslis ze "posielanie neustale bezdovodne karmu priatelke" a poslat hojkovi kvoli tomu ze sa choval totalne nerozumne karmu - je TOTALNE nieco ine?
chcete nebodaj vidiet moje hodnotenia karmy? nemal by som problem ich zverejnit pokial by o to bol zaujem..
a pokial sa tyka hojka, nuz teraz si bud isty ze si vymysli nejaky super duper uper wau wau dovod preco ma vlastne Karmabanoval.. ved mal dostatocny cas odkedy ma banol..
alebo ho za ten cas nic nenapadlo lepsie ako to co sem napisal?
chcete nebodaj vidiet moje hodnotenia karmy? nemal by som problem ich zverejnit pokial by o to bol zaujem..
a pokial sa tyka hojka, nuz teraz si bud isty ze si vymysli nejaky super duper uper wau wau dovod preco ma vlastne Karmabanoval.. ved mal dostatocny cas odkedy ma banol..