Pozicia vo vyhladavani na GOOGLE
-
woundgiver
Light Star
Pozicia vo vyhladavani na GOOGLE
Ahojte ludia, mam na vas jeden dotaz. Pracujem pre firmu, ktora sa prave snazi ziskat lepsiu poziciu na google. Viete niekto povedat ako sa to da spravit? Priklad:
Ked dam v google vyhladavat kategoriu vyrobkov, ktore produkujeme napr. "rollup" tak mi najde 1000 odkazov na vyrobcov a predajcov. My sme v nich povedzme na 500 mieste. Ale chcem aby sme boli v prvej päťke. Dá sa toto nejakým spôsobom dosiahnuť? Aj plateným spôsobom?
Este aby som to upresnil, nejde mi o pouzivanie sluzieb AdWords a AdSense. Ide mi o to aby nasa spolocnost bola na poprednych miestach hlavnej stranky vyhladavaca nie v pravom okne pre platenu reklamu.
Dakujem za odpoved
Ked dam v google vyhladavat kategoriu vyrobkov, ktore produkujeme napr. "rollup" tak mi najde 1000 odkazov na vyrobcov a predajcov. My sme v nich povedzme na 500 mieste. Ale chcem aby sme boli v prvej päťke. Dá sa toto nejakým spôsobom dosiahnuť? Aj plateným spôsobom?
Este aby som to upresnil, nejde mi o pouzivanie sluzieb AdWords a AdSense. Ide mi o to aby nasa spolocnost bola na poprednych miestach hlavnej stranky vyhladavaca nie v pravom okne pre platenu reklamu.
Dakujem za odpoved
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
V prvom rade by som zacal tymto http://www.jaknaweb.com/pagerank-checker
-
woundgiver
Light Star
-
Rocker_finck
Medium Expert
ha
Za necelý mesiac sa mi podarilo dostať page rank 3, dobré nie?
-
fidelis
Amateur
Precizne SEO v akcii, alebo ako na to?
ahoj ak stranka ktoru xces dostat vyssie v Googli je http://www.biometric.sk/catalog/index.phpvajda65 napísal:čo s tým urobiť? SEO mám, dokonca pri jednom klúčovom slove som prvý na slovenskom googli, myslel som že čím menej tým lepšie len som sa čudoval prečo je zoznam č. 6.
Poradte niečo, ja chcem ísť vyššie prosííííííím.
tak v prvom rade si daj spravit prerabku kodu.
lebo uvedomte si, ze roboti vyhladavacov ktori indexuju nase stranky nerozumeju ani css, ani javascriptu ani flashu ani obrazkom nevedia ich citat ani interpretovat.
Jedine comu rozumeju je text a semanticka cize informacna hodnota znaciek HTML, v ktorych je text vlozeny. Zo stranky na stranku sa pohybuju len pomocou odkazov a to teda elelmentu a a jeho atributu href pripadne link a atributu href.
Cize odkazy v javascripte ako je napriklad onlick je pre nich nepristupny.
Tiez je treba pouzivat aj nadpisy a to spravne znacky h1 az h6 a vzdy zacinat od h1 a nepreskakovat urovne nadpisov kvoli dizajnu. Vysledne zobrazenie sa da lahko prisposobit pomocou CSS.
NIKDY NEPOUZIVAJTE ZASTARALE ZNACKY AKO JE font ci b ci i ci ine center a tak to je stara skola
DIZAJN OVLADAJTE LEN CISTO POMOCOU CSS !!!
A ZACHOVAJTE SPRAVNU STRUKTURU DOKUMENTU NADPISY ZOZNAMY.
ZOZNAM NIE JE
Kód: Vybrať všetko
<p>
polozka<br />
polozka<br />
polozka<br />
polozka<br />
polozka
</p>
<ul>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
</ul>CISLOVANY ZOZNAM NIE JE
<p>
1. polozka<br />
2. polozka<br />
3. polozka<br />
4. polozka<br />
5. polozka
</p>
<ol>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
<li>polozka</li>
</ol>Kód: Vybrať všetko
<td><b>Hlavicka tabulky</b></td>Kód: Vybrať všetko
<th>Hlavicka tabulky</th>Ako sami mozete vidiet kvalitny kod je setrnejsi a plni lepsie svoj ucel a je aj lahsie dizajnovatelny pomocou CSS a vytiahne vas aj vyssie vo vysledkoch vyhladavacov a je tiez spravne pochopeny a interpretovany asisitivnymi technologiami pre znevyhodnenych uzivatelov.
O pristupnbosti viac nabuduce.
cekujte aj kod mojho webu http://www.fidelis.sk
zdravi vas fidelis