"Sokujuce'' fackovanie
k6: tak tak
Dnesna kultura sa snazi presadzovat skor filozofiu prechovania ako trestania, ale roky praxe dokazuju, ze cigani(nie uplne vsetci, su aj slusni) sa vacsinou prechovat nedaju. A aj na predchadzajucej strane Vendo napisal, ze ich chytili, ale nic im nespravili. Z toho mi vychadzalo, ze tieto deti museli kradnut castejsie lebo podla mna sbskari tiez nemaju zas az taku uchylku, aby nechavali fackovat niekoho, kto tam robil problemy prvykrat.
Na zlocincov treba ist tvrdo od zaciatku, keby takto trestali kazdeho mladeho zlodejicka, tak by ich neskor bolo urcite menej. Ak by sa im uz totiz daval zaznam do registra, tak by im to mohlo pokazit dalsi zivot, preto som proti dalsiemu znizeniu trestnej zodpovednosti, sice na takych mozno 12-13 rokov by este mohla klesnut, ale to je uz diskutabilne.
Dnesna kultura sa snazi presadzovat skor filozofiu prechovania ako trestania, ale roky praxe dokazuju, ze cigani(nie uplne vsetci, su aj slusni) sa vacsinou prechovat nedaju. A aj na predchadzajucej strane Vendo napisal, ze ich chytili, ale nic im nespravili. Z toho mi vychadzalo, ze tieto deti museli kradnut castejsie lebo podla mna sbskari tiez nemaju zas az taku uchylku, aby nechavali fackovat niekoho, kto tam robil problemy prvykrat.
Na zlocincov treba ist tvrdo od zaciatku, keby takto trestali kazdeho mladeho zlodejicka, tak by ich neskor bolo urcite menej. Ak by sa im uz totiz daval zaznam do registra, tak by im to mohlo pokazit dalsi zivot, preto som proti dalsiemu znizeniu trestnej zodpovednosti, sice na takych mozno 12-13 rokov by este mohla klesnut, ale to je uz diskutabilne.
Ano, ked sa zacne nieco podnikat, tak uz sme na europskom sudnom dvore za obmedzovanie ludskych prav a slobod a co ja viem coho. Asi by som poslal pekne krasne europoslancov na taky tyzdnovy pobyt v skupinkach do romskych osad. Aby trosk uhlbsie pochopili romsky problem a zobudili sa. Lebo nie romovia su ti, co trpia. Su aj slusni cigani, co pracuju, vychovavaju deti, maju normalny byt za ktory platia pripadne dom. Koniec koncov, kolko ich robi napr. v tom anglicku? Lenze to je vynimka potvrdzujuca pravidlo. Pravidlo, ze typicky slovensky cigan len caka s nastrcenou rukou na peniaze od statu, obzerajuc sa pri tom, kde co ukradnut. No a peniaze samozrejme vhodne zuzitkuje.bolek napísal:k6: Nenavrhujem, pretože fakt neviem, čo by som sama robila na mieste tých SBSkárov. Presne ako si sem dal ten citát zo sme. sk, všetko ako keby len ochraňovala rómsku komunitu a keď sa aj niečo začne proti nim podnikať, tak aj tak to nepomôže. Zdá sa, že je to neriešiteľná situácia...
// GothaR: Zdevastovane? To nemyslis vazne! Ja som myslel, ze budu praveze cerstvo vymalovane, s cerstvo vypratymi vonavymi zaclonami, vytepovanymi kobercami...
To sa uz robilo a nepomohlo. Timto panom treba ukazat odovzdanie novych, cistych a zariadenych bytov romskym rodinam. Rok pockat a potom ich na to iste miesto priviest znova nech uvidia rozdiel, potom by mozno pochopili.k6 napísal:Ano, ked sa zacne nieco podnikat, tak uz sme na europskom sudnom dvore za obmedzovanie ludskych prav a slobod a co ja viem coho. Asi by som poslal pekne krasne europoslancov na taky tyzdnovy pobyt v skupinkach do romskych osad. Aby trosk uhlbsie pochopili romsky problem a zobudili sa. Lebo nie romovia trpia.
Markiza uz raz takuto reportaz odvysielala, vtedy sa to tykalo unimobuniek.
//dufam, ze vam je jasne, ze tie byty budu po roku zdevastovane
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
hehe, kaufland v SNV..raz som si tam kupoval dennik sport, mal som sluchadla a pocuval som Walkman(normalny na kazety
), ked som platil pri pokladni na mna zazerala taka zena, tak som sa usmial, ked som zaplatil povedala mi, ze mam ist s nou, zobrali ma dozadu a tam ma kompletne prekontrolovali, najprv povedali, ze som ukradol sluchadla, tak som im povedal nech mi ukazu ci take sluchadla maju vobec v predaji, potom mi povedali, ze som ukradol kazetu, tak som im povedal nech si ju pustia, ci maju v predaji kazetu BASF aj s nahratym albumom kabatu...kedze nic nenasli poslali ma prec bez ospravedlnenia....bolo to v piatok podvecer, v casoch najvacsich nakupov,ludia na mna zazerali ako na zlodeja...zavolal som bratovi co sa stalo, ten tam naletel a spravil cirkus(bol som este zasran)..odvtedy chodim do tohto kauflandu velmi zriedkavo
su to idioti(kto iny moze robit taku idiotsku pracu ak nie idiot/cest vynimkam/)
su to idioti(kto iny moze robit taku idiotsku pracu ak nie idiot/cest vynimkam/)
Na odlahcenie...
Reakcia:v retazcoch denne veselo rabuju aj dochodcovia, neraz som to videl. A ked nemozu ukradnut,tak zjedia sladkost, syr, ci salamu v regali a papier pohodia. A ked sa nenajedia,tak aspon nechtom poskodia tovar, mliecne vyrobky ci ovocie. Cest vynimkam.
Co robit s takymito obcanmi? Co s bezdomovcami chytajucimi tovar do spinavej paprce? Preco ich vobec do predajne pustia? Preco ich sofer pusti, smradov akychsi do elektricky, dokonca bez listka?
: )))))preco neprinutia dochodcov fackovat sa medzi sebou?
staršie ročníky, ktoré nemajú veľmi na výber pri hľadaní zamestnania...Key5ers0ze napísal:su to idioti(kto iny moze robit taku idiotsku pracu ak nie idiot/cest vynimkam/)
O mladých debiloch, ktorí si potrebujú niečo dokazovať, to už je iná debata
Názor mám rovnaký ako väčšina...
Robiť škandál z takého videa je smiešne, s malými rumunmi sa jednať inak ani nedá..
Absolútna zbytočnosť riešiť to cez rodičov, keďže väčšinou by ich reakcia bola : " a čo máme robiť, keď nemáme čo jesť ? "
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
Medium Star
Teraz idú robiť haló okolo toho? Takéto videá sú milión na nete. Ako napr. JOJ-ka... Počítačové hry sú zlé, počitačové hry sú zlé a počitačové hry su zlé.
Ako mi alfonz hovoril, že jeden muž zachránil troch ľudí vďaka počítačovej hre. Toto už do televízie nedajú! Ale k téme, čo môžu naším počierným spoluobčanom? NIČ!
Oni nezaplatia pokutu, vymáhať môžu aj stoličku s pod riti a oni to majú v prdeli. Nikto s nimi nič nenarobí. A za to čo robia by si zaslúžili...
Ako mi alfonz hovoril, že jeden muž zachránil troch ľudí vďaka počítačovej hre. Toto už do televízie nedajú! Ale k téme, čo môžu naším počierným spoluobčanom? NIČ!
Oni nezaplatia pokutu, vymáhať môžu aj stoličku s pod riti a oni to majú v prdeli. Nikto s nimi nič nenarobí. A za to čo robia by si zaslúžili...
-
Hotwire
Addict
ani tento trest podla mna nepomoze lebo mne sa zda ze ti cigani sa pri tom este bavili...a urcite pojdu kradnut znova ked sa im nemoze stat nic horsie nez to ze sa medzi sebou budu fackovat co aj tak urcite denne robia ked sa biju apod....ja by som ich radsej poriadne skopal do krvi nech si to zapamataju na cely zivot ze sa tej predajni vyhnu nabuduce velkym oblukom
a k tomu natacaniu...no vidno ze ti sbskari vela rozumu tiez nepobrali...
a k tomu natacaniu...no vidno ze ti sbskari vela rozumu tiez nepobrali...
To je ta uroveň správ na JOJke. Dávať videa z youtube alebo zábery, ako Kubáni vyliezol na Terryho chatu, to je ich. A na záver dementný komentár k hrajúcim sa mačiatkám.
-Tie cigánčatám to padne ako pivo po pečenej kačke. Nemaju žiadnu disciplinu ani kultúru. Tak nech sa aspoň naučia, že za svoje činy treba niesť následky. Niekedy aj takto potupné!
-Tie cigánčatám to padne ako pivo po pečenej kačke. Nemaju žiadnu disciplinu ani kultúru. Tak nech sa aspoň naučia, že za svoje činy treba niesť následky. Niekedy aj takto potupné!
-
lekoklatik
VIP
Ale nenormálne som sa nasmial