(teraz mam iba Titan D5TB co nije ziadna slava chladi dobre ale az na 3000 otackach takze moc ticha si pri nataktovanom cpu neuzijem Najlepsie Chladenie .....
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Najlepsie Chladenie .....
mno tak som zalozil novy temu zaujima ma kolko ludi pouziva daco ine ako BOX colery .... tak ja zacnem ..... za 14 dni mi prifrci Zalman 7000 CU
(teraz mam iba Titan D5TB co nije ziadna slava chladi dobre ale az na 3000 otackach takze moc ticha si pri nataktovanom cpu neuzijem
)
(teraz mam iba Titan D5TB co nije ziadna slava chladi dobre ale az na 3000 otackach takze moc ticha si pri nataktovanom cpu neuzijem Z dostupnych chladeni je najlepsia rozhodne voda, tj. tiche a vykonne chledenie. Konkretny typ neuvediem, lebo obycajne ludia co kupuju vodne chladenie si ho aj sami skladaju. a okrem toho som v poslednom case necital ziadne testy..
Teraz mam Titan D5TB, hlucnost = triskovy motor
Na moj Sempron 2300+ uplne staci. Pri oc 2000MHz chladi dostatocne, takze nie je co riesit..
Teraz mam Titan D5TB, hlucnost = triskovy motor
-
t0m4s3
Admin
na A64 mi luxusne staci AC64 freezer.. v pondelok idem pon.. teraz mam box a chladi nadmieru dobre ...
inak doporucenie pre socket A. - ak nemate prachy na Zalmana,
tak jednoznacna volba je "podvozok" z Nexusu AXP-3200 a namiesto origo 70mm fanu tam dat AC3 fan. Ticho a ucinnost vynikajuca - ma 17dB a prietok 30CFM. Bartona 2600 taktnuteho na11.5*185 pri 1.75V to uchladi full load 55stupnov, co je imho dost slusna teplota...
inak doporucenie pre socket A. - ak nemate prachy na Zalmana,
tak jednoznacna volba je "podvozok" z Nexusu AXP-3200 a namiesto origo 70mm fanu tam dat AC3 fan. Ticho a ucinnost vynikajuca - ma 17dB a prietok 30CFM. Bartona 2600 taktnuteho na11.5*185 pri 1.75V to uchladi full load 55stupnov, co je imho dost slusna teplota...
-
jjj
Guru wannabe
jj luxusne riesenie lenze dat 2500 sk za vzduchovy chladic je imho dost vela mna ten zalman bude stat iba "650" czk zo vsetkymi sponami tj aj na A64 aj na P4/775/478 takze s upgrade nebude problemSpoty napísal:Thermalright XP-120 jednoznacne najlepsia volba pri chladeni vzduchom pre A64.
viacej informacii : TU
Mam ATHLON 3000XP+
Povodne som mal BOX, ale mam bednu od Foxconnu a neviem ako je to mozne ale oproti starej to straaaasne hlucne vrcalo tak som to zobral z gruntu a vymenil som vsetko. Aktualne
CPU: ThermalTake Silent boost
VGA: Zalman VF700 AlCu
Case Intake: OEM 8cm
Case Outtake: ThermalTake SilentCat 9cm
Power fan: ThermalTake SilentCat 8cm
Teraz je to krasne tiche a relativne chladne. Vsetky fany idu na 5 Voltov (okrem procaku ten ma 6V) takze super tichucko. Ked teplota procesora presiahne 55 stupnov prepne sa procakovy chladic na plny vykon. Navyse mam prirobene externe prepinace z 5 na 12 Voltov pre Case outtake a power fan ale to nepouzivam lebo vtedy je to uz priserne hlucne. Ked som to ale vsetko nechal bezat na plno tak case mala 32 stupnov a procak 39. Moj zamer bol vsak pocitac utisit a pri beznom windowsovani mi vsetko ide pekne potichu. Ked hram tak sa ozve ten cpu chladic.
Tot vsjo
Povodne som mal BOX, ale mam bednu od Foxconnu a neviem ako je to mozne ale oproti starej to straaaasne hlucne vrcalo tak som to zobral z gruntu a vymenil som vsetko. Aktualne
CPU: ThermalTake Silent boost
VGA: Zalman VF700 AlCu
Case Intake: OEM 8cm
Case Outtake: ThermalTake SilentCat 9cm
Power fan: ThermalTake SilentCat 8cm
Teraz je to krasne tiche a relativne chladne. Vsetky fany idu na 5 Voltov (okrem procaku ten ma 6V) takze super tichucko. Ked teplota procesora presiahne 55 stupnov prepne sa procakovy chladic na plny vykon. Navyse mam prirobene externe prepinace z 5 na 12 Voltov pre Case outtake a power fan ale to nepouzivam lebo vtedy je to uz priserne hlucne. Ked som to ale vsetko nechal bezat na plno tak case mala 32 stupnov a procak 39. Moj zamer bol vsak pocitac utisit a pri beznom windowsovani mi vsetko ide pekne potichu. Ked hram tak sa ozve ten cpu chladic.
Tot vsjo
-
Luks
Light Expert
Kód: Vybrať všetko
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=25809..:: Edited by tRizzO ::..
za aktívnu linku je basa, tak si dávaj bacha!!!!
//Aha,díky!